- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
kesinlikle hayir..Kızlar bu konuda bahsetmiştim en baştan anlatmak istemiyorum kısa zaten size zahmet bakabilirseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pmaya-calisiyor-dengesiz-erkek-vakasi.830996/
Bu çocuk numaramı aldı mesaj attı konuştuk falan hatta yaz okulundaki dersin saatini değiştirip benim olanı aldı (aynı sınıfta olalım diye) ama sonra ben dersi sildim gitmedim ona da haber vermedim o da mesaj atmadı hiç(2 hafta boyunca) ama arkadaşımla karşılaşmışlar benden de bahsetmiş lafım geçmiş bugün karşılaştık normal konuştuk işte senin ismini gördüm ama gelmiyo musun falan dedi ben de söyledim. Hani diycem beni cepte tutmaya çalışıyor gerçekten öyle sinsi taktikçi bi çocuk olamaz çok iyi niyetli gibi bilmiyorumUnutum sanım ama yine görünce kalbime engel olamadım tabi arkadaşım senin tepkinden mi çekiniyor acaba falan diyor. Sizce yine mesaj atsam mı?
benimki kendini mi kandırmakkesinlikle hayir..
adim atacak adam atardi bunca zaman.. ilgini belli etmissin; cekinecegi bi durum yok haliyle.. bundan sonrasi icin artk bsy yapma derim.. 'icimde kalmasin' diyerek hareket edip, ise yaramayacagini bile bile yeniden adim atarsan, yine husran olursa, uzulursun..benimki kendini mi kandırmak
Kızlar bu konuda bahsetmiştim en baştan anlatmak istemiyorum kısa zaten size zahmet bakabilirseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pmaya-calisiyor-dengesiz-erkek-vakasi.830996/
Bu çocuk numaramı aldı mesaj attı konuştuk falan hatta yaz okulundaki dersin saatini değiştirip benim olanı aldı (aynı sınıfta olalım diye) ama sonra ben dersi sildim gitmedim ona da haber vermedim o da mesaj atmadı hiç(2 hafta boyunca) ama arkadaşımla karşılaşmışlar benden de bahsetmiş lafım geçmiş bugün karşılaştık normal konuştuk işte senin ismini gördüm ama gelmiyo musun falan dedi ben de söyledim. Hani diycem beni cepte tutmaya çalışıyor gerçekten öyle sinsi taktikçi bi çocuk olamaz çok iyi niyetli gibi bilmiyorumUnutum sanım ama yine görünce kalbime engel olamadım tabi arkadaşım senin tepkinden mi çekiniyor acaba falan diyor. Sizce yine mesaj atsam mı?
Bu gibi konularda nasihat vermeyi sevmiyorum, söz konusu genci tanimayinca.
Ancak konunu hatirliyorum, icimden geleni soyluyorum;
Hayir atma bence. İsteyen erkek adim atar, ona gore davranirsin.
adim atacak adam atardi bunca zaman.. ilgini belli etmissin; cekinecegi bi durum yok haliyle.. bundan sonrasi icin artk bsy yapma derim.. 'icimde kalmasin' diyerek hareket edip, ise yaramayacagini bile bile yeniden adim atarsan, yine husran olursa, uzulursun..
okudum önceki konunuzu ama bence eger ciddi anlamda hoslansa siz böyle tereddüt etmezsiniz belli eder yani bence adım atmayın eger o atarsa konusursunuz ama atmazsa zaten konuscak bi sey de yok sanırım :)
Biraz tuhaf bi çocuk yani pek kızlarla takılmıyor ben de anlamadım nasıl biri olduğunu bakalımyani tepkinden çekinceği bi durum da yok ki sen belli etmişsin ne biliyim eklemişsin falan biliyor ona ilgi duydugunu yani umarım bi adım atar :)
O kadar komiksin ki gülmeyi unuttum şekerim :))))geldi yine bizim liseli.
Haklısınız ya bi anlık heyecanla öyle düşündüm ama mantıklı düşününce oluru yok doğru söylüyosunuzTabii ki hayır!
Ben böyle gösterip ama elletmeyen erkeklerin cinsel ya da psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum.
Eee hastalıklı erkekle uğraşmak istemezsiniz sanırım.
şekerim açtığın bütün konular birbirinin aynısı, alınma hemen. tek derdin bu olsun.O kadar komiksin ki gülmeyi unuttum şekerim :))))
Çocuk zaten girişken sosyal olmadığı için bu tereddüte düşüyordum zaten sosyal girişken biri olsa düşünmem bile çekiniyor mu diyeizin verirsen senin üzerinden benzer sorular soran bütün kızlara bir şey söylemek istiyorum.
kızlar acaba tepkimden mi çekiniyor diye düşünürken durun ve bir irdeleyin:
sizce 20li yaşlarında, girişken, sosyal, arkadaş çevresinde sevilen, eli yüzü düzgün bir genç adam bir kıza açılmaktan niye çekinsin?
reddedilmekten mi? hepiniz yazıyorsunuz, oradan ekledim, burdan mesaj attım, yanına gittim diye.
sizce sorsa alacağı cevap yeterince mi açık değil, yoksa karşınızdaki insanın algılama problemi olduğunu mu düşünüyorsunuz?
hiçbir şey yapma konu sahibi, kadının nazlısı zaten çekilmez de erkeğin nazlısı .... olsa gene çekilmez.
bu çocuk facebooktan ekleyip mesaj attığın çocuk değil mi? pek ilgili konuşmadı demiştin galiba?Çocuk zaten girişken sosyal olmadığı için bu tereddüte düşüyordum zaten sosyal girişken biri olsa düşünmem bile çekiniyor mu diye
Ama doğru nazlı erkek çekilmez