yine 50-60 ile atananlar var peki biz nolucaz ?

hopeles21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
43
10
0
İstanbul
evet dün acıklandı 2012/1 tercih sonucları en yüksek ve en düşük puanlara baktıgımızda görüyoruz rezaleti 6.atama olmasına rağmen nasıl 90 lar atanıyo onuda geçtim 50-51- ve 60 larda atananlara ne demeli nereye gidiyoruz yazık değilmi bu emeklerimize paralarımıza bizim nedir bu ya dünden beri sinir küpüyüm arkdaslar

bende gördüm sabah vee sinirden ellerim titredi gerçekten yazıklar olsun kimse bunların sebepleri !
öfekeliyimm yanii alnımızın teri ile çalışıp aldığımız puanla açıkta kalıyoruz ya bende baktım en düşük en yüksek puanlara 50 ne demek ya ! baraj olmayan bi puanla adam memur oluyo ya !

arkadaşlar ortaöğretim tercih sonuçlarına baktıysanız düz lise memurluklar 92 altına düşmedi evet ama o gördüğünüz 50-60 puanla atananlar düz lise değil.meslek lisesi.meslek lisesi olmak avantaj bu konuda.hatta liselerin maliye bölümünden alım yapacak kadroların çoğu boş kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…