• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine 50-60 ile atananlar var peki biz nolucaz ?

hopeles21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
43
10
0
İstanbul
evet dün acıklandı 2012/1 tercih sonucları en yüksek ve en düşük puanlara baktıgımızda görüyoruz rezaleti 6.atama olmasına rağmen nasıl 90 lar atanıyo onuda geçtim 50-51- ve 60 larda atananlara ne demeli nereye gidiyoruz yazık değilmi bu emeklerimize paralarımıza bizim nedir bu ya dünden beri sinir küpüyüm arkdaslar :50:

bende gördüm sabah vee sinirden ellerim titredi gerçekten yazıklar olsun kimse bunların sebepleri !
öfekeliyimm yanii alnımızın teri ile çalışıp aldığımız puanla açıkta kalıyoruz ya bende baktım en düşük en yüksek puanlara 50 ne demek ya ! baraj olmayan bi puanla adam memur oluyo ya !

arkadaşlar ortaöğretim tercih sonuçlarına baktıysanız düz lise memurluklar 92 altına düşmedi evet ama o gördüğünüz 50-60 puanla atananlar düz lise değil.meslek lisesi.meslek lisesi olmak avantaj bu konuda.hatta liselerin maliye bölümünden alım yapacak kadroların çoğu boş kalmış.

Back