• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılmaz Köksal hayatını kaybetti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.079
30.656
1.123
61
Konya
Türk sinemasının ünlü isimlerinden Yılmaz Köksal tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yönetmen Nazif Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Köksal'ın akşam 22.00 civarında vefat ettiğini dile getirerek, haberi ünlü ismin oğlundan aldığını dile getirdi.

Yılmaz Köksal ile en son çalışan yönetmenlerden biri olduğunu kaydeden Tunç, "Rüya Peşinde, diye bir film çektim efsanevi oyuncuyla. Son bir yıldan bu yana, gençliğinde dublör kullanmadan çok tehlikeli hareketleri yapmasından kaynaklanan fiziki sıkıntılar içindeydi. Son bir yıldır hastanelerdeydi. Onun hareketli ve şakacı filmlerini seyrederken, gülüşlerimiz şimdi ağlayışa dönüşecek" ifadelerini kullandı.
Nazif Tunç, 76 yaşındaki sanatçının bir haftadır yoğun bakımda olduğunu aktararak, "Bizim için eşsiz bir oyuncu, vefalı bir dost, unutulmayacak iyilikler yapmayı seven bir insandı. Türk milletinin, Türk sinemasının ve ailesinin başı sağolsun" dedi.
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1143646-yilmaz-koksal-hayatini-kaybetti

Ben çok severdim Yılmaz Köksal'i.
Allah rahmet eylesin.

Evet ben de çok severdim. Nur içinde yatsın inşallah:KK43:

Allah rahmet eylesin. Çetin Altan'in da vefat ettiğini okudum nette ama dogru mu? Twitter'da bir hesap yazmış

Çok sasirdim ya bugün üç ölüm haberi aldim arka arkaya... Muhammed Ali, çetin altan bi de Yilmaz Köksal.. Allah hepsine rahmet eylesin.
Yok Muhammet Ali'nin vefatına yalanlama gelmiş:
Amerikalı efsanevi boksör Muhammed Ali'nin öldüğüne dair sosyal medyada ortaya atılan söylentilere yalanlama geldi.
Ünlü boksörün aile sözcüsü Bob Gunnell yaptığı açıklamada, iddiaların doğru olmadığını bildirdi. 73 yaşındaki Ali'nin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Gunnell, boksörün şu an evinde ailesiyle olduğunu belirtti.

56292f3fc03c0e17e426e24e.webp

Uzun süredir parkinson hastalığıyla mücadele eden Ali, son dönemde sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti. Asıl adı Cassius Marcellus Clay Jr. olan eski ünlü boksör, geçtiğimiz yılın aralık ayından bu yana üç kez hastaneye kaldırılmıştı.

Etkileyici yaşam öyküsüyle ilham vermeye devam eden sporcunun hayatını kaybettiğine dair benzer iddialar, sosyal medyada daha önce de birçok kez ortaya atılmıştı.

Dünya ağır sıklet boks şampiyonluğunu 1964, 1974, 1978 yıllarında 3 kez kazanan Muhammed Ali, bu unvanı rakipleri karşısında 19 kez korumayı başardı.

Kariyeri boyunca çıktığı 61 maçın, 56'sından galibiyetle ayrılan sporcu, 1964'te İslam dinine geçerek "Muhammed Ali" adını aldı.
http://www.hurriyet.com.tr/muhammed-ali-oldu-iddialarina-yalanlama-40004759
Annemde vardı Parkinson.Onun için Muhammet Ali ilgimi çekiyor.

Back