• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılmaz Erdoğan'ın Eşi Burun Ucu Estetiği

Sevginingucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
175
0
96
İstanbul
Arkadaşlar Yılmaz Erdoğan ın eşi Belçim Bilgin “Aşk Tesadüfleri Sever” filminin öncesinde burun estetiği operasyonu geçirmiş.. Çokta güzel mükemmel olmuş baksanıza

Filmden önce burun estetiği

Yılmaz Erdoğan’ın oyunculuk kariyerine kendi soyadıyla devam etmeyi hedefleyen eşi Belçim Bilgin’in 4 Şubat’ta seyirciyle buluşacak filmi “Aşk Tesadüfleri Sever”den önce burnuna estetik operasyon yaptırdığı ortaya çıktı

Bilgin ilk burun estetiğini ise 18 yaşında yaptırdığını açıklamış ve geçen yıl verdiği bir röportajda “Sadece burnumda estetik var. Bu benim derdimdi. 18 yaşına girdiğimde annemlere bile sormadan doktordan randevumu aldım ve ameliyat oldum” açıklamasını yapmıştı.

Son dönemde Mehmet Günsür’le başrolünü oynadığı Ömer Faruk Sorak imzalı “Aşk Tesadüfleri Sever” filminin promosyon röportajları sırasında Erdoğan’ın yüzündeki farklılık dikkat çekti. Bilgin’in burnunun uç kısmını estetik operasyonla kaldırttığı öğrenildi. Ayrıca burun estetiği operasyonunuda gerçekleştiren ismin ünlü plastik cerrahi Op.Dr. Teoman Doğan 'ın olduğu kaydedildi..

fft16_mf1103577.Jpeg

çok değişik stilde yapılmış bir burun.Hafif düşük,ucu ince, uzun,kavissiz ama kibar bir burun.Teoman doğanın da demekki böyle bir stili var.Yakışmış hakkarili bir bayan olmaktan çıkmış avrupai bir görüntüye dönüşmüş...

Back