yıllarım uçtuuu gitti suçluluk duygusundan kurtulamıyorum

En azından sen bir şans vermişsin ilişkine ve düzeltmek için de çabalamışsın,bunlar seni kötü yapmaz sakın pişman olma.En azından bir gün pişman olurda bir şekilde bunlar karşına çıkarsa ben çaba göstermiştim dersin için rahat olur.Unutma insanlar yaptıklarından çok yapamadıkları için pişman olur.Sen düzeltmek için birşeyler yapmışsın.

Çünkü genellikle uzak olan ve çok uzun süren bi flört dönemi sıkıntılı bi durum

Evet haklısın evliliktede sorun olabilirdi ama insan sevince uzaklık zor gelmez sorun olmaz gibi geliyor sevgi herşeyi aşar diye düşünüyor insan ama son yıllarda bu sorun hep kafama takılıyordu zaten ama gerçek ve büyük bir sorunmuş aslında problemler dahada büyüyebiliyormuş bunu şimdi daha iyi anlıyorum

E anlaşamıyormuşsunuz, neden üzülüyorsun ki? Başka birini bulduysa daha kolay vazgeçersin, senin için iyi olmuş bence. Aşık olmak saniyenin beşte biri kadar bir sürede gerçekleşiyormuş dün bir profesör söylemişti. Belki de aşık olmuştur, bunu bilemeyiz. Sen canını sıkma. Onca seneni vermişsin. Sıkılmışsındır bunca yaşanan şeyden. Kendine yeni bir sayfa aç ve hayata oradan başla. Bu olanlar hiç yaşanmamış gibi düşün. Kurtuldun işte!

Nedenini bir çok kez yazdım aslında üzüntüm yok pişmanlıklarım çok gerçekten seven bir insan bir anda başka birine aşık olamaz bence kalbiniz boşsa 1 snye de yeter tabiki aşık olmak için benimle barışmak için uğraşırken aynı anda başka birileriyle görüşmekten bahsediyorum ben ben olmazssam o olsun o olmazsada ben sevgi aşk bunun neresinde şuan birlikte olduğu kişiyede saygısızlık banada. Bende diyorumki 7 yıl böyle biriyle birlikte olduğumu bilmeden yaşamışım çok kızıyorum kendime bukadar aptal olduğum için ama burda paylaşınca çok rahatladım doğru bir karar verdiğim için şükretmeliyim en azından geçen yılları boşver diyorum şimdi zaten farklı şehirlerde yaşıyoruz görmüyorum daha kolay oldu herşey o yaptığı saygısızlıkla yaşasın oda onun sorunu bundan sonrası beni ilgilendirmez bana yazan herkese teşekkürler

Bence birini sevip bir başkasına aşık olunabilir. Sizi bilmem ama ben olabilirim. Sevgi, aşk ve alışkanlık aynı şeyler değil çünkü. Aşk çabuk başlar, çabuk da bitebilir. İlişki bittiyse, karşı tarafın üstüne çizgiyi anında çekebilirim ben. Sevgilinizin yaptığı da karaktersizlik bence. Yalnız yapamıyor demek ki... Ayrılmakla iyi yapmışsınız zaten. Böylesine güvenilmez.

Ömrün sağlığın psikolojin uçup gideceğine bir kaç yılın uçup gitsin.Ayrılmamak için çaba sarfedeceğine bir erkek,mutlu etmek mutlu olmak için çaba sarfetmeliydi.Adamın hiç elle tutulur bir tarafı yok.Tartışmadan gün geçirip şükretmek ne Allah aşkına.Sizler gerçek sevgi,düzgün bir ilişki nedir bilmiyorsunuz gerçekten.Bırak ya,asıl şimdi şükret iyi ki evlenmemişim diye.Katlandn da nesine ne için katlandın.Sen karşındakinin seni üzmesine izin veridğin sürece üzer seni.

Çok insan duyuyorum 7-8 yıldır çıkıyorlar sonra evlenip 1-2 yılda boşanıyorlar. Çünkü onlar senin kadar güçlü değiller, evlenince düzelir diyorlar yada seninde dediğin gibi en azından mutlu da olduğum zamanlar oluyor diye. Geçmişini boşver, geleceğini çöpe atmayıp bu kadar cesur olduğun için seni kutlarım...

Uzun süreli ilişkiden çıkanlar genelde boşluk doldurmak için bulur kısa zamanda sevgili. Ama çok da gerçekçi sevgi olmaz bu. Bence buna takılmayın önünüze bakın

İlişkim bitince tabiki bende aşık olabilirim olunmalıda zaten geçmişe bağlı yaşamanın anlamı yok teşekkür ederim desteğiniz için

Teşekkür ederim söylediğiniz herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…