- 11 Ağustos 2018
- 15
- 4
- 86
- Konu Sahibi foreverornever
-
Bildiği tek şey s. gitmek demek ki. İşine gelmemiş beyimizin.Bir tür kaçış yöntemi bu da.Yersen!
Merhaba arkadaslar. Yillardir birlikte oldugum sevgilimle yakinda nisanlanmaya karar vermistik. Bana evlilik teklifi etmisti. Gelecegimizi konusurken gerginlik yasandi aramizda. Kendisinin bazi maddi manevi sikintilari var benim de manevi sorunlarim var bolca.
Isin ozeti bu konulari konusurken birbirimize girdik kendisi beni cesitli seylerle sucladi kompleks yapti kalbimi kirdi sanki ben maddiyati cok onemsiyormusum gibi ve ben agir konustum. Bana ilk kez s... git deyip arkasini donup gitti ve iki haftadir aramiyor.
Sosyal medya da kullanmiyor hicbir sekilde haber alamiyoruz birbirimizden ben de hic aramadim daha. Canim oyle cok yaniyor ki sabah aksam bana olan askindan bahseden yillardir her gun artan sevgiyle gozlerime bakan her gunumu renklendiren adam bana bunu nasi yapabildi...
Alkole verdim kendimi gunlerdir darmadumanim toparlayamiyorum.. Boyle olmamaliydi.
bana o kelimeyi kullanan adamdan nefret ederdim...Merhaba arkadaslar. Yillardir birlikte oldugum sevgilimle yakinda nisanlanmaya karar vermistik. Bana evlilik teklifi etmisti. Gelecegimizi konusurken gerginlik yasandi aramizda. Kendisinin bazi maddi manevi sikintilari var benim de manevi sorunlarim var bolca.
Isin ozeti bu konulari konusurken birbirimize girdik kendisi beni cesitli seylerle sucladi kompleks yapti kalbimi kirdi sanki ben maddiyati cok onemsiyormusum gibi ve ben agir konustum. Bana ilk kez s... git deyip arkasini donup gitti ve iki haftadir aramiyor.
Sosyal medya da kullanmiyor hicbir sekilde haber alamiyoruz birbirimizden ben de hic aramadim daha. Canim oyle cok yaniyor ki sabah aksam bana olan askindan bahseden yillardir her gun artan sevgiyle gozlerime bakan her gunumu renklendiren adam bana bunu nasi yapabildi...
Alkole verdim kendimi gunlerdir darmadumanim toparlayamiyorum.. Boyle olmamaliydi.
bana o kelimeyi kullanan adamdan nefret ederdim...
sanırım büyü bozulmuş oldu...Merhaba arkadasim. Ben de zaten soka girdim hic beklemezdim ondan. Kabul edebilecegim bir sey degil.. O da bunu yapicak biri degildi zaten. Kavga aninda benim soyledigim agir laflarin ustune bi seyler soylenip arkasini dondu ve gidiyordu. O sirada s..git gibi bi sey duydum cok hizli bir sekilde soyledi. Bana s.git dedin duydum unutma sakin o lafini dedim. O da bi seyler soylenene soylene gitmeye devam etmisti. Ben de dinlemedim arkami donup uzaklasmistim.Gecen gun konustuk. Sen bana orda da dedin s.. git dedin diye ben sana orda da soyledim s.. git demedim ben sana dedim dedi. Ya bi git neler diyosn demis arkasi donuk ve uzaklasiyo oldugu icin cok net anlamamistim zaten. Neyse bunu gectim de onca gun arayip sormamasi ve suanda iliskimizin bu noktada olmasi benim asil canimi yakiyor. Artik ne fark eder ki o kelimeyi deyip dememesi..
sanırım büyü bozulmuş oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?