Yıllardır süren sol kasık ağrısı

Pinkcemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
22
1
1
31
Kızlar merhaba
İlk adet olduğumdan beri adetlerim hep aşırı sancılı geçti tam Zaman'da gelir ve 7 gün sürer bu 7 gün boyunca yataktan kalkamam. Son 4 yıldır sol kasığımda batma,Ağrı ve yanma oluyor akıntım da oluyor ama normal beyaz sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum. Bunun için 4 hastaneye gittim hiç birşey çıkmıyor sağ kaşığımda adetle gidicek kistler olduğunu söyledi doktorum
Sorum şu ki 2 aylık evliyim ve hemen çocuğumuz olsun istiyoruz ama 2 aydır düzenli birlikte olmamıza rağmen hamile kalamadım ve şu anda inanılmaz derecede sol kasığım agrıyor adetim böyle sorunu olup hamile kalan yada bu sorununu gideren varmı aranızda arkadaşlar biraz uzun oldu küsura bakmayın :(

Aynı durumdayız doktor kist var diyor ama ne ilac ne takip bende merak ettim nedenmis baska bu durumda olan var mı.

Benimde son gittiğim doktorum sağ kasığında var adetle gitcek onlar herşey normal dedi ama sol kasığım ağrıyor sağ da hiç birşey yok :(

Bide ben çok pirpirikliyim yine Bi başka hastaneden randevu aldım bu 5. Doktor olcak :(

bende ağrıyla gittim canım evlenmeden önce kistler var ama haplarla eriyebilir dedi kullandım muayene olmaya gittim erimişler dedi sonra evlendim hala geçmedi bu seferde çikolata kisti dediler hala da devam ediyo bende sebebini merak ediyorum bakalım gidicem doktora

Yanma, batma günlük hayatıma artık engel olcak şekilde ağrıyor. Sıgara kullanıyormusun demişti doktorum acaba sigaradan mı ?

günlük hayat mı daha dün işyerinde kasık ağrısından bayılıp evin yolunu tuttum bide bayılmak adet çıktı :) benimde engel oluyo hiç birşey yapamıyorum bende evlendikten sonra sigaraya başlamıştım ama zararlı sonuçta etkisi vardır tabiki

Eşimle çok çocuk istiyoruz içimi korku kapladı birşey çıkıcak diye. Gerçi yıllardır bişey çıkısında tedavisini ona göre yapıp kurtulayım diyordum o kadar sebepsiz ağrı çekince :)

bizde istiyoruz ama cikolata kisti başlı başına bi sebeb gebe kalmak için ama doktorum bana bir çok insan var gebe kalmış muayene olmaya geliyo ama çikolata kisti var dedi aslında engel ama değil öyle birşey işte :) hemen gebe kalman lazım dedi büyüdükçe bana zararı olabilir miş ilk çikolata kistimin belirtisi 3.57 sonra 1 ay içinde 3.87 olmuş bende çok şaşırmıştım büyüdüğüne klomen falan kullandım bu ay hamilelik içinde ama dünde ağrılı bi karın ağrısıyla adet oldum :)

Gittiğim 3 doktor hiç bişeyin yok dedi son doktorum dediğim gibi adetle atılan kistler var dedi yani çikolata kisti demedi bana .s

şükür ki dememiş bak var diye bide onu kafaya takardın :) ben takarken kafayı bozdum artık 1 senedir uğraşıyoruz bizde ama nasip bakalım :)

Arkadaşlar kist varsa ağrı yapıyor. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü var, onu yapın gerçekten etkili. Ben de doktora gittim, kist çıktı ve doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım, onun yerine soğan kürü yaptım, hem ağrım gitti hem kist. Soğan küründen sonra 1 ay sonra falan tekrar başka doktora gittim, bir şey bulamadı. Kist yok mu dedim hayır kist falan yok dedi doktor.

Kızlar merhaba
İlk adet olduğumdan beri adetlerim hep aşırı sancılı geçti tam Zaman'da gelir ve 7 gün sürer bu 7 gün boyunca yataktan kalkamam. Son 4 yıldır sol kasığımda batma,Ağrı ve yanma oluyor akıntım da oluyor ama normal beyaz sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum. Bunun için 4 hastaneye gittim hiç birşey çıkmıyor sağ kaşığımda adetle gidicek kistler olduğunu söyledi doktorum
Sorum şu ki 2 aylık evliyim ve hemen çocuğumuz olsun istiyoruz ama 2 aydır düzenli birlikte olmamıza rağmen hamile kalamadım ve şu anda inanılmaz derecede sol kasığım agrıyor adetim böyle sorunu olup hamile kalan yada bu sorununu gideren varmı aranızda arkadaşlar biraz uzun oldu küsura bakmayın :KK43:

Merhabalar... burda mısınız? Sorununuza cevap bulabildiniz mi? Lütfen yazar mısınız buradaysanız

Benımde hep sol kasığım ağrır. yumurtlama döneminde adet ağrısında hep sol taraf .Sağda pek ağrım olmaz.Nedenini bilmiyorum.

Back