• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yıllardır sarışın olup saçlarını karamel rengine boyatan birinin psikolojisi??

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,
yaklaşık 10 yıldır platin sarı röfle kullanıyorum kendi saçım üzerine.hiç boyatmadım saçlarımı.düzenli 6 ayda bir yaptırıyorum röflemi.
her yıl düzenli solaryuma giriyorum güneşlenmeden önce(geçen sene hamileliğim dolayısla giremedim)şimdi de bu sene tekrar giricem bu hafta diyelim.platin sarıyla bronz ten çok çok şık duruyor.
diyorumki saçlarımı aağıdaki gibi karamele boyatsam psikolojim nasıl olur.aranızda uzun süre sarı kullanıpda sonra düz renge boyatan varmı?varsa alışmak zor oldumu?sarışın olmak istiyorum kriziniz tuttumu?
benim kuaförüm ısrarla boyamıyor.dönmek istersin kesinlikle bu sefer bu tonu tutturmamız çok zor parlaklığı yakalamak için riske atamam diyor.

2750.jpg

bu fotoğraf kuaförümün internet sayfasından alıntı

Son düzenleme:
ıkisi de aynı ?
Hangisi senin saçın?

Karamel modası tavan yapmış durumda zaten tüm Türkiye de..sen de dene bakalım..

Psikolojine birşey olacağını sanmam..Güzel yapılırsa psikolojin daha da iyi olur meraklanma..

karamel çok moda :ecrin_bebek:
güzel olursa çok daha iyi hissediceksin değişiklik yarayacak sana eminim yerimseniben

yanlışlıkla kopyalamışım..sonra sildim.amanın zaten buluşma fotolarında var benim saçım..
büyük bi merak konusu olmaz be ya..
deneme yanılma yoluyla beğenip beğenmeyeceğim konusunda risk almam imkansız be deniz..güzel olmazsa krize girmem mi ben?atmam mı kendimi dağlara..

yaa sarıya alışkın biri olarak bence ilk 6 ay yakışmış falan gazlarıylar geçer. ama sonra insan saruuu saruuu diye bağrınıyor. bende 1- 1.5 senedir kendi rengimi kullanıyorum ama artık yettti bu hafta gidicem röfle yaptırcamm. hem nickin nolcak karamelböceq mi diycez sana hihoyyyt

resimdeki de güzel ama sarının modası geçmez hiç. iki üç senedir coğu kişi karamel sositososito

bende 4 yıl röfle kullandım şimdi kahve saçım düğünden önce değiştim resngını
böle daha ıyı oldu herkez öyle söyluyo
sarışın daha buyuk gösterıyo
ama sana röfle çok yakışıyo değişme bence

bence sarıdan vageçme solaryuamda giriyomuşsun. normalde tenin beyassa karamlde yakışır yani solaryumsusda idare edebilrsin ama sarı solaryumsus olmuyo cnm

bide saçının sarı tonu suan çok iyi diyosa kuaför bence sakın değiştirme sarı kal bide sarı bağımlılık yapıo ben sarıdan çıktım koyu kahveye geçtim resmen bunalıma girdim. şimdide tarçin bakır düşünüyorum sarıya geri dönermiyim bilemiyorum garip bi duygu bi kere o sarıyı bosuncada tekrar aynı sarıyı elde edemiyeceğimi düşündükçe sarıdanda vasgeçiyorum

bence de sarı kalsın ben cok bunalıma girmiştim röflemi bozduğum için,genelde sarıdan dönenler de hep pişman oluyolar olan saclara oluyo.herkes karamel siyah oldu bu sene,sarı kafalar eskiden çoğunluktaydı şimdi öyle değil.ben olsam bozmazdım röflemimafoldumben

Merhaba,
yaklaşık 10 yıldır platin sarı röfle kullanıyorum kendi saçım üzerine.hiç boyatmadım saçlarımı.düzenli 6 ayda bir yaptırıyorum röflemi.
her yıl düzenli solaryuma giriyorum güneşlenmeden önce(geçen sene hamileliğim dolayısla giremedim)şimdi de bu sene tekrar giricem bu hafta diyelim.platin sarıyla bronz ten çok çok şık duruyor.
diyorumki saçlarımı aağıdaki gibi karamele boyatsam psikolojim nasıl olur.aranızda uzun süre sarı kullanıpda sonra düz renge boyatan varmı?varsa alışmak zor oldumu?sarışın olmak istiyorum kriziniz tuttumu?
benim kuaförüm ısrarla boyamıyor.dönmek istersin kesinlikle bu sefer bu tonu tutturmamız çok zor parlaklığı yakalamak için riske atamam diyor.

2750.jpg

bu fotoğraf kuaförümün internet sayfasından alıntı
ben sizin yerinizde olsam değiştirmem. özdeşleşmiş sizle o renk.
sarı çok gidiyor size...

karamel çok moda :ecrin_bebek:
güzel olursa çok daha iyi hissediceksin değişiklik yarayacak sana eminim yerimseniben
ladycim moda olarak inan düşünmedim ben be..
sadece hoşuma gitti..

yaa sarıya alışkın biri olarak bence ilk 6 ay yakışmış falan gazlarıylar geçer. ama sonra insan saruuu saruuu diye bağrınıyor. bende 1- 1.5 senedir kendi rengimi kullanıyorum ama artık yettti bu hafta gidicem röfle yaptırcamm. hem nickin nolcak karamelböceq mi diycez sana hihoyyyt

resimdeki de güzel ama sarının modası geçmez hiç. iki üç senedir coğu kişi karamel sositososito
karamelboceq de olabilir güzel nick..
işte bu dutrumdam korkuyorum..

bende 4 yıl röfle kullandım şimdi kahve saçım düğünden önce değiştim resngını
böle daha ıyı oldu herkez öyle söyluyo
sarışın daha buyuk gösterıyo
ama sana röfle çok yakışıyo değişme bence
teşekkür ederim hemşerimm
Değiştirme bence sarı saçın modası geçmez karamel 2 -3 yıldır var oda geçer nasılsa.
Röfleninde ayrı bir havası var ama yakışıyor sana gel vazgeç karamelden hihoyyyt
diyosun yani ablacım..
bence sarıdan vageçme solaryuamda giriyomuşsun. normalde tenin beyassa karamlde yakışır yani solaryumsusda idare edebilrsin ama sarı solaryumsus olmuyo cnm

bide saçının sarı tonu suan çok iyi diyosa kuaför bence sakın değiştirme sarı kal bide sarı bağımlılık yapıo ben sarıdan çıktım koyu kahveye geçtim resmen bunalıma girdim. şimdide tarçin bakır düşünüyorum sarıya geri dönermiyim bilemiyorum garip bi duygu bi kere o sarıyı bosuncada tekrar aynı sarıyı elde edemiyeceğimi düşündükçe sarıdanda vasgeçiyorum
evet ya..birde aynı tonu tutturamamak aralarda kızılın kalması filan varya.işte o zaman delirim ben
bence de sarı kalsın ben cok bunalıma girmiştim röflemi bozduğum için,genelde sarıdan dönenler de hep pişman oluyolar olan saclara oluyo.herkes karamel siyah oldu bu sene,sarı kafalar eskiden çoğunluktaydı şimdi öyle değil.ben olsam bozmazdım röflemimafoldumben
bunalımmııı amanınnn..
ben sizin yerinizde olsam değiştirmem. özdeşleşmiş sizle o renk.
sarı çok gidiyor size...
değilmi?sarıyı yıllardır kullanan biri olarak siz anlarsınız beni.
size de çok yakışıyor..:1rolleyes:

yaptırmıyorum karar verdim.
çok teşekkürler herkesea.s.

bende çocukluğumdan bu yana sarı olan saçlarımı karamele boyadım sonrasında değiştirmişken farklı renklerde denemek istedim..karamelden sonra çikolata kahve sonrasında kızıla boyadım ama yookkkkkkkk olmuyor sarının yerini hiçbiri tutmuyor daha fazla dayanamadım geçtiğimiz hafta sonu röfle attırdım saçıma ama yinede istediğim ton olmadı 1-2 hafta sonra platin saçlarıma geri dönücem çok özledim sarı saçlarımısenağlama

cnm ben gördüm buluşma fotolarında cok beendm sana cok yakısmıs bence değiştrme yerimseniben

değişiklik istiyorsanız karamele boyatın derim, yakışır bence size.. solaryuma da düzenli giren biriyseniz hele ki.. ten ve saç renginizin çok uyumlu olur düşüncesindeyim..
fakat en fazla 3 ay sonra sarı saçlarımı geri istiyorum diyeceksiniz... :)))))
sarıyı tadan vazgeçemiyo... bende arada saçlarımı isteyerek başka renklere çeviriyorum ama 1 ay sonra başlıyorum sarımı yapsam diye etrafıma sormaya... :kedi:
bence karamele boyatın, arada değişiklik iyidir.. ama dediğim gibi, kaçınılmaz son yine döneceksiniz röfleye.. :))))

Son düzenleme:
cnm mrb bende sarı saçlarımı geçen yıl karamele boyattım ilkinde herkes çok beğenmişti boya biraz akınca röfleler ışıltı gibi duruyodu geçen ay tekrar boyadm saçlarımı ilki kadar beğenmedim şimdi sarıya geri dönmek istiyorum ama yapmıyolar tutmaz diye mecbur bekliyorum senağlama onun için tekrar bi düşün derim sonradan sıkılıp sarıya dönmek çok zor oluyo

Buluşma fotolarında görmedim ben... Ekleseydiniz saçlarınızı yorum yapmak daha kolay olurdu.

Eklediğiniz resimdeki saç çok orjinal bence... Röfle artık herkeste var ama üstü karamel altı platin hiçte sıradan değil. Aksine ilgi çekici ve de farklı...

Ben uzun süre röfle kullandım.
Gözlerimde yeşil olduğu için sarışın olduğum söylenirdi hep.
Zaten kendi saçlarımda koyu sarıdır.
Sonra saçlarım sarıyken siyaha boyadım bi anda
Çılgınlık işte kaydirigubbakcemile3
Ama bana çok yakıştı ve çok sevdim koyu rengi.(Sarışınlık krizim tutmadı yani kaydirigubbakcemile3)
Fakat benim ten rengim beyaz yani süt beyazı gibi.
Sarı yüzümü soluk gösteriyordu.
Siyahtan sonra bu karamel rengini yaptırdım onu beğendim.
Yani saç yüzünüze yakışınca hiçbir sakıncası yok bence. yerimseniben
Ayrıca artık sarışınlık eskisi gibi bir ayrıcalık değil. sositososito
Çünkü saçları simsiyah olan esmer biri bile saçını boyattımı,sarışın olduğu söyleniyor.
Bir kere yüzünüzü görmüştüm gerçekten çok hoş bi yüzünüz var ve size karamelin yakışacağını düşünüyorum opuyorumnanaktan

Back