Yıllardır polikistik over hastasıyım Ankara'da doktor önerilirinizi bekliyorum?

ikra06

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
15
1
6
34
Ankara
Sevgili arkadaşlar öncelike merhaba,aranıza yeni katıldım..

Arkadaşlar 27 yaşındayım, 6aylık evliyim. İlk adetimi 8.sınıfın sonunda oldum ve o günden bugüne hep sıkıntılar yaşadım.Ailem bilinçli bir aileydi düzelir deyip bırakmadılar lise boyunca en iyi prof.lara gittim üniversitede de tedavim devam etti özellere de gittim..En son gazi üniversitesindeki uzman prof doktor seninki "fonksiyonel bir hastalık,ilacı bırakınca tekrarlıyor,evlenene kadar devam et dedi"

Ben DİANA35 kullanmadan adet göremiyorum daha doğrusu 3-5ayda bir görebiliyordum ama ilacı içerken her şey mükemmel kilo almıyordum,tüylenmem olmuyor,cildim pürüzsüz.. İlacı bırakınca ise adet olamadığım için vücudum bu şekilde tepkiler veriyor,şişkinlik,stres sivilceler vs. Kısacası evlenmeden önce bu ilacı hiç bırakmak istemedim ta ki evlenene kadar şimdi bir bebek istiyorum;;;10 yıldır doğum kontrol hapı kullanan ve polikistik over hastası olan ben yardımlarınızı bekliyorum..

Ankara'da bana yardımcı olabilecek,güvenilir,başarılı bir doktor ismi verebilecek arkadaşım şimdiden teşekkür ederim.

Arkadasim hic vakit kaybetme, mekan mekan gezme Baskent univ. Hulusi bulent zeyneloglu yada Gogsen Onalana git. B de polikistik over hastasiyim6 yil sonra hulusi bey sayesinde ikizlerime hamileyim.
Hulusi bey asiri yogun, yeri geldignde 2 saat bekledim, doktorla odasinda degil kapi onunde kacak gocek konusabildim, yogunlugundan biktim ama hulusi bey hicbirseyi atlamiyor, oyalamiyor, cok basarili ve bilgili bir doktor.
Tedaviyi gecici bur surec olarak dusun, sabret, hocanin bir tarzi var, soru sorulmasindan cok hoslanmiyor, o ne derse yapilsin sorgulanmasin istiyor, buna uymak brnim icin cok zor oldu ama basarisindan ve hekimligindne hic suphem yok.
Gogsen bey de ayni yerde docent, benim ilk ultrasonuma girmisti, cok sakin, pozitif ve ilgilidir, ona da gidebilirsin.
Gebeliktakini icin ise onermiyorum, ben mecburen devame diyorum istedigim gibi birini bulamadigim icjn ama esin alttan ultrasonlaragiremiyor, bebekleri doya doya giremiyorsun, takildigin seyleri rahat soramiyorsun.

Çok teşekkür ederim, daha önceki tedavilerimde evli olmadığım için hep ultrasonla bakıldı, ilk kez alttan bakacaklar diye çok korkuyorum esasında.. Bu yüzden de doktorun anlayışlı olması da çok önemli, Gökşen bey'i duymuştum. Bir arkadaşım gitmiş çok memnun kalmış ve şimdi bir oğlu var o da benim gibi polikistik over hastası.. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Sanırım senin bir bebeğin oldu tedaviler sonrasında??

Alttan ultrasonda korkulacak hicbirsey yok bosuna germe kendini.
Evet ben allaha sukur hamile kaldim tedavi sonrasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…