Sivilceli Ciltler yıllardır geçmeyen sivilcelerinizin sorumlusu pko olabilir.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

vuslat2006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
310
2
14 yaşımda sivilceyle tanıştım 9 yıldır inanaın gitmediğim dr. (ve çoğuda hep prof lara gittim özele gittim)içmediğim ilaç kalmadı.rouccutune kullandım kullandığım dönem gitti sonra yine başladı.dr.ların verdiği herşeyi uyguladım onun dışında çok paralar özel ürünlere harcadım markalı şeyler aldım olmadı bitkisel şeyler denedim belli dönem iyi geldi ama komple kurtulamadım.ayrıca benim öyle çok abartı bişey yok ama bakıldığında fark edilebilen türden.ama yıllardır geçmemesi üzüyodu beni.sonra çocuk düşünmeye başladık ama 9 ay olmadı ve ben artık olmaması ihtimalinin altında yatan şeyleri araştırmaya başladım.pko (polikistik over)denilen hastalığın belrtileri okudum ve hepside bende vardı şaşrdım dr. gittim şüpheleniyorum dedim ve gerçekten pkolu olduğum ortaya çıktı.evt sivilcelerimin sorumlusu bu hastalıkmış ve belirtileri:sivilcelenme ciltte yağlanma kıllanma ve adet düzensiliği bunu paylaşmamın nedeni iyice araştırın kızlar bunlardan bir veya birkaçı varsa mulaka dr. gidin ve o yönde tedavi uygulansın.ben bebek düşündüğüm için ilk amaccım bebek o yüzden ilaç felan kullanamıyorum.bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…