tum bayanların sorunu olan catlakla savasta deneyımlerım;
12 yasındayken ergenlıkte hafıf catlakların olusması
18 yasındayken ossye hazırlanırken katlanmıs kılolarla hafıf olan catlakların yarıklara donusmesı
22 yasında sevdıgın ınsanın yanında utanarak denıze gırme
gıdılen doktorlarda bu catlakların gecmesı ımkansız demelerı
tum bunlara ragmen sonuç super cunku tıp kansere yuz nakıllerını bıle gerceklestırırken bu catlaklarımı cozemıcek bana sacma gelıyor...............
masterı bıtırıp doktora yapan bırısı olarak bu sorunlar o kadar basıttı bende neredeyse bu catlaklar uzerınde masterımı yaptım
arkadaslar benım catlaklar genetık ve bu daha kotu dogum yapsaydım neysede meger bekar olan halamın da benım gıbı catlkalarla dolu bacak kalçları varmıs :5
DENEYİMLEr
kremler ıse yaramıyor yağlar ıse olusacakaları onler,asıl çozum dermaroller al, kullanmasını ogren bepanten madecasol ve bıde evıtamınının karıstır sur sabırla dene
bıde pasıf jımlastık denılen bır alet var ben onada gıdıyorum guzellık uzmanları kullanıyor zayıflamak ıcın gıttıgım seanslarda gordukkı catlaklar sılındı dalga ısınları yayıyor arasıtrın ama SAKIN UNUTMAYIN HAYATTA IMKANSIZ DIYE BISEY YOKTUR SIMDI CILT DOKTORUNA SONUCLARI GOSTERDIGIMDE SASIT-RIYORLAR COK ARASTIRDIM OKUDUM
INANIN SABIRLA DENEYIN