Benim için uygundur ama ben bu aksam kaçirdim biraz yani yarin fazla çikabilir
Tartılmaya bir dahaki hafta başlarız canım. Daha yeni başladık biraz verelim ki tartıldığımızda moralimiz bozulmasın :)
Çok iyi olur hemde ben yarin sabah kilomu görmemiş olurum en iyisi haftaya
Tamamdıır :)
Nerde yasiyosun, yaşın kaç çok özel olmassa
İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli'de okuduğum için daha çok oradayım :) 20 yaşındayım. Sen?
Bende 33 yasinda 3 çocuk annesi ama gurbette fransadayim
Aa ne güzel :) Doğum kilolarınızı mı vermeye çalışıyorsunuz
Aslinda bana sorarsan pek güzel degil çünkü ben istanbulu cok seviyorum orda yasamayi cok isterdim ama burda dogdum buyudum ve butun ailem burda onun icin imkansiz gibi bisey.kilolarimsa evet hepsi dogumlarimdan bana hediye kaldi malesef çünkü evlendigimde 55 kiloydum
Belli mi olur belki bir gün bir fırsat çıkar İstanbul'a taşınırsınız eşin sen ve çocukların :)
Kiloları daaa burada aktif olarak ve destek olup destek alarak halledeceksin merak etme :))
Aralarda yararlı bilgiler de veriyoruz okudun mu baştan beri:)
Insallah keske aslinda bi evim var istanbulda ama kismet artik. Sonlara dogru okudum evet biran once kurtulmam lazim bu kikolardan eşim de şimdiye kadar bisey demedi ama artik onun da rahatsiz oldugunu hissediyorum
Verecegiz merak etme:) bende senin kilolarindaydim 4 ay once :) 67 ye indim. Hatta motive etsin diye fotograf paylastim bugun. Sayfa 9da kalmis olmasi lazim :)
Inancimiz saglam olsun yeter. Hep beraber atacagiz bu kilolari :)
Telefondan girdiğim için goremiyorum ben malesef belki bi ara bilgisayardan girersem bakarim
Bugün yediklerim.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım kibrit kutusu tam yağlı peynir
1 domates
Biraz maydonoz
1 bardak süt
Kahvaltıyı çok geç yaptığım için öğlen yemedim
Akşam
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği (üzerine 2 kaşık kadar sarmısaklı yoğurt koydum)
Domates
Salatalık
Spor yapamadım
Bugünlük iyi değil mi
Hoşbuldum
Adım Tuğba
Sanırım bir Tuğba daha var
Okumaya çalışıyorum.
Motivasyon için çok iyi olacak.
Bu arada fotografını gördüm.
Çok iyi kilo vermişsin, tebrik ederim.