Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

1 kase mercimek çorbası ve ufacık bir dilim beyaz ekmek 1.5 litreye yakın su tüketip 2 fincan yeşil çayımıda içtim :))
Kalabalıklaşıyoruz gitgide hepimiz kurtulucaz bu kilolardan :))

Bu daha başlangııçç :) İlerleyen günlerde bir tartılma günü belirleyeceğiz. Ve fotoğraf paylaşacağız kilo verdikçe.
Arada bir işinize yarayacak bilgiler veriyorum tecrübelerime dayanarak ( 23 kilo verdim bu aya kadar ) .

*Siz de yaptığınız ve işinize yarayan bilgileri paylaşın kızlar :)

Sagol canim faideli oluyordur eminimm gobek degil bendeki artik iskembe oldu :-:-)-( gprunurde birsey yok oturunca koca bir katman var ..

Bende birkac birsey diyeyimm aklima geldikce ama en basinda sunu soyliyebilirimki

Has elma sirkesi aktarlarda var 12-13 lira civarinda icinde bir elma dilimide var

Sabah aksam ilik suya bir corba kasigi karistirip icin hem cilde iyi geliyor ictrn gelen sivilce vs hemde yag yakimina ic organlarin temizlenmesinede bire bir ... ben surekli icerdim bir ara biraktim simdi gene basladim ...

1 kase mercimek çorbası ve ufacık bir dilim beyaz ekmek 1.5 litreye yakın su tüketip 2 fincan yeşil çayımıda içtim :))

Çok güzel canım :)

Kurtulacağıız :KK15:

Maşallah sana, bi kaç ay sonra bende 25 kilo verdim diyebilirim insallah. Ben sabahlari ılık bi su bardagina yarim limon sikip içiyorum

Bu topik cok hayirli olacakk bence hem birbirimizin menusunden esinleniyoruz eksik yonlerimizde uyariyoruz cok guzel cokk :-)

Sagol canim faideli oluyordur eminimm gobek degil bendeki artik iskembe oldu :-:-)-( gprunurde birsey yok oturunca koca bir katman var ..

Bende birkac birsey diyeyimm aklima geldikce ama en basinda sunu soyliyebilirimki

Has elma sirkesi aktarlarda var 12-13 lira civarinda icinde bir elma dilimide var

Sabah aksam ilik suya bir corba kasigi karistirip icin hem cilde iyi geliyor ictrn gelen sivilce vs hemde yag yakimina ic organlarin temizlenmesinede bire bir ... ben surekli icerdim bir ara biraktim simdi gene basladim ...

Ah keşke yapabilsem.. Ben elma sirkesi koyunca 1 yudum bile alamıyorum midem bulanıyor. Sirkeyle hiç aram yok. Salatalarıma bile koymuyorum. :KK43:

Birde kızlar yemekten önce biraz çörek otu yersenin 1 cay kaşığı kadar tok olmanızı sağlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama söyleme gereği duydum.
Tartılma işlemini sabah uyandığınızda hiç bir şey yemeden ve içmeden önce hatta sabah idrarınızı yaptıktan sonra yapın.
Asıl kilonuz odur :)

Birde kızlar yemekten önce biraz çörek otu yersenin 1 cay kaşığı kadar tok olmanızı sağlar :)

Evet canım onun yerine 2 bardak su ya da 1 bardak yeşilçay da içebilirler. :)

Ah keşke yapabilsem.. Ben elma sirkesi koyunca 1 yudum bile alamıyorum midem bulanıyor. Sirkeyle hiç aram yok. Salatalarıma bile koymuyorum. :KK43:

Bende normalde sevnen salatada aslaaa hemde ... fekat suyla karisinca anlamiyorum pek ben ..

Eveeet hepimiz bu kilolardan kurtulup düz karınlı ince bacaklı hatunlar olucaz :)))

Olucaz tabiii incecik olucazzz hihhj

Bunu bende duymustum fakat hic uygulamadimm canim...

Birde bir tanidik keten tohumunu suda bekletip yumusayincs bi kase yogurda katip yemeklerden yarm saat once yidi adam eridi bittttti bende pazartesi ona basliyacagimm aktardab alipp

Kızlar. Belki biliyorsunuzdur ama söyleme gereği duydum.
Tartılma işlemini sabah uyandığınızda hiç bir şey yemeden ve içmeden önce hatta sabah idrarınızı yaptıktan sonra yapın.
Asıl kilonuz odur :)

Evet canimm bende oyle tartilirim kck byk abdesti yaptiktab hicbirsey icip yemeden once

Bende normalde sevnen salatada aslaaa hemde ... fekat suyla karisinca anlamiyorum pek ben ..

Olucaz tabiii incecik olucazzz hihhj

Bunu bende duymustum fakat hic uygulamadimm canim...

Birde bir tanidik keten tohumunu suda bekletip yumusayincs bi kase yogurda katip yemeklerden yarm saat once yidi adam eridi bittttti bende pazartesi ona basliyacagimm aktardab alipp

Evet canimm bende oyle tartilirim kck byk abdesti yaptiktab hicbirsey icip yemeden once

Evet ben onuda duydum evde vardı sanırım deneyebilirim bu arada aksam yemeği ve bu ara öğünde ne yiyeceksiniz

Hosgeldiniz sizde birlikten kuvvet dogar bu kilolar bana 5 senenin aci hatirasi ve masa basi calismaninn en kotu hazin sonu :'(

Fakat artik herseyin degismesi icin start verdik kalici verecegiz kilolarimizi sonrasindada gene burada olup koruma evresinide burda yasiyacagiz insallahhhh

Tesekkür ederim canim hosbulduk hedef kilomuza bi ulaşalim da gerçi o kiloyu korumak da çok zor

- 8-9 çiğ badem, fındık, ceviz ya da leblebi
- 2-3 tane kuru kayısı veya kuru incir
- bir kase yoğurt ( içine mevsim yeşillikleri ya da salata doğrayabilirsiniz )
- bir kase kadar yağsız ve tuzsuz patlamış mısır
- 1 porsiyon meyve
- 2 top sade dondurma
- bol limonlu yeşillik salatası
- 1 bardak süt, kahve ya da kendi hazırladığınız meyve suyu
- İçine yarım limon sıktığınız sade maden suyu
- bir kase yulaf ezmeli yoğurt

Sunabileceğim alternatifler şuan bunlar :) aklıma geldikçe yazarımm :)

Kızlar saat 6 gibi isten cikicam eve ugrayip spora gidicem once mi yemek yesem sonra mi aksamda taze fasulye birazda yogurt yemeyi dusunuyorum

X