Tabiki:) boyun ve kilon nedirrbende size katılabilir miyim?bende kilo vermek istiyorum.simdiye kadar -21.9 kilo verdim.hala 15 kilo kadar vermem gerekiyor.
Kilom 64.4 boyum 159.Tabiki:) boyun ve kilon nedirr
Canım kahvaltın çok az olmuş acıkmadın mı sonrasında benim gözüm dönüyor saldırıyorum resmen kahvaltım eksik olunca.. Enginar mevsimi geldi mi ki yoksa konserve mi? Bayılırım enginaraSelam kızlar, dün itibariyle biraz dikkat etmeye başladım. Dünkü menüm:
Sabah: 2 mısır patlağı, şekersiz çay
Öğlen: Çorba, karnabahar, yoğurt
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 enginar, 2 köfte, yoğurt
Ara: 3 kaşık aşure
Bir gün önce çok yemiştim galiba kendimden hıncımı aldım :) Enginar mevsimi gelmedi canım, annem buzluğuma koymuştu onu yaptım. Bende çok severim :)Canım kahvaltın çok az olmuş acıkmadın mı sonrasında benim gözüm dönüyor saldırıyorum resmen kahvaltım eksik olunca.. Enginar mevsimi geldi mi ki yoksa konserve mi? Bayılırım enginara
3 ayda 15 kilo çok rahat verilir:) umarım başarırsınMerhaba
Bende 77.1 le dun diyete basladim. Amacim 3 ayda 15 kilo vermek 24 Subat ta 63 kiloyu gormek istiyorum.
1200 kalori diyeti yapiyorum. Herkese kolay gelsin. .
Sevgicimm nasılsın canım görüşmeyeli? Ben adımı değiştirdim ama eskisi görünüyor nasıl olsa diye açıklama yapmadım yabancı değil he benim3 ayda 15 kilo çok rahat verilir:) umarım başarırsın
Cok tesekkur ler canim. Harika bi moral ve gaz oldun bana yapacam ins.3 ayda 15 kilo çok rahat verilir:) umarım başarırsın