Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Gunaydin kzlar

69.3 300 gram gitmis. Ozel gunun etkisi varmi bilemem ama biraz da fszla kacirmis olabilirim yemegi. Iki gun sonra yeniden tartincam bakalim ozel gun farkettiriyomu

herkese iyi pazarlar
Evet canım özel günün etkisi var bende bu hafta aynı kiloda kaldım:) buarada listeye bi bak, geçen haftanın nazar boncuğunu ikimiz paylaştık 1.5 kilo vererek:)
bidaki hafta regl ödemini atınca yine iyi vericez merak etme:)

Insaallah canim :) bir bir gitsinler artik

Boncukta pek yakismis :) tekrarini gorelim insaallah

Merhabalar kızlar nasılsınız? Ben bugün istanbul maratonuna katıldımm Bugünkü menüm ise şöyle
Sabah yürüyüşten sonra ortaköyde kk kahvaltısı (biraz öğlene doğru oldu aslında sabah demeyelim)
Ara bir fincan sahlep
Akşam ızgara levrek, salata, limon soslu brokoli
Bir fincan ıhlamur
Kilom ise 78.6

selam kızlar giremıyorum kac gundur =(

hafta sonum sabahtan aksama kadar dersanede gecıyor yorucu oluyor vakıt ayıramıyorum buraya ...

kılo verenlerı tebrık ederım ınsalah ıstedıgımız kıloya yılbasına kadar ulasırız az zaman kaldı 1.5 ay ..

zaman su gıbı gecıyor gercekten

yaklasık 2-3 haftadır ıyıce ıpın ucunu kacırdım bugun toparlamaya basladım ınsallah meyvesını alırım bırkac haftaya kadar ...

tabloda 78-79-77 gormekten cok sıkıldım

slm kusurabakmayın bu sıralar çok yoğunum o yüzden giremedim şu andada sadece kilo bildirimi için girebildim
malesefki gene 69 hepinize kolay gelsin öpüyorum ilk fırsatta burdayım

Merhaba hanimlar

bugünkü menum
sabah 4zeytin
bir tatli kasigi tahin pekmez
Bir dilim tam bugdayekmegi
beyaz peynir

öğlen
zeytinyagli pirasa ve bir dilim tam bugday ekmegi

aksam
az makarna zeytinyağı taze fasulye ve yogurt

aralarda 20 badem iki mandalina muz ve ayva

iyi geceler

Çok güzel ve sağlıklı bir menü canım :)

Arkadaşlar selamlar herkese. Eski tadı alamıyorum maalesef bu topikten Herkes yoğun galiba,kimse giremiyor. Benim kilom 68,4. Takıldım kaldım,motivasyonum da düştü zaten

Arkadaşlar selamlar herkese. Eski tadı alamıyorum maalesef bu topikten Herkes yoğun galiba,kimse giremiyor. Benim kilom 68,4. Takıldım kaldım,motivasyonum da düştü zaten

evet canım bende pek gıremıyorum muzdarıbım bu konudan hafta sonu dersanem bır yandan dıger yandan iş yerınde kı yogunluk fırsat bulamıyorum ders calısmam lazım ona bıle vaktım kalmıyor bazen

bende 78de takıldım kaldım aylardır sıkıldım bu durumdan ..

ne yapsak kı acaba var mı bır onerın ?

Canım valla her sabah kalktığımda bugün daha dikkat edicem en azından tatlı yemicem diyorum ama öğlen bi bakmışım elimde tatlı ya da çikolata. Zaten şu aşure ayı da mahfetti beni. Napsak bende bilemedim. Regl oldum dün,onunda şişkinliği var. Davul gibi hissediyorum kendimi

Bende bayadır dıkkat edemıyordum yaklasık 3 haftadır dun basladım tekrardan mumkun oldugunca az yemeye calısıyorum

aksamları hafıf haslama seylerle gecıstırıcem ınsallah 5den sonrada bırsey yemıycem yogurt salatalık dısında ..
cunkı ıpın ucu kactımı kacıyor

İnşallah sen yapabilirsin canım, ben hala o gücü bulamıyorum kendimde

İnşallah sen yapabilirsin canım, ben hala o gücü bulamıyorum kendimde

Canım mecbur bır sılkelenıp kendıne gelmen lazım bende cok masum degılım bugun makarna yedım mesela ama abur cubur cıktı hayatımdan cogu seyde engellıyorum kendımı makarnayıda az yedım yarım kase kadar .... aksam yemegım az once yedım

2 kepce corba
4 kasık makarna
1 bardak ayran gun bıttı benım ıcın

acıkırsam eger yogurt yıycem evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…