Evet canım özel günün etkisi var bende bu hafta aynı kiloda kaldım:) buarada listeye bi bak, geçen haftanın nazar boncuğunu ikimiz paylaştık 1.5 kilo vererek:)Gunaydin kzlar
69.3300 gram gitmis. Ozel gunun etkisi varmi bilemem ama biraz da fszla kacirmis olabilirim yemegi. Iki gun sonra yeniden tartincam bakalim ozel gun farkettiriyomu
herkese iyi pazarlar
sen şok diyet yapıyodun dimi? söylemiştin ilk geldiğinde.Günaydin kizlar, 75kg olmusum 4kg vermisim. Herkese iyi pazarlar :)
Evet canım özel günün etkisi var bende bu hafta aynı kiloda kaldım:) buarada listeye bi bak, geçen haftanın nazar boncuğunu ikimiz paylaştık 1.5 kilo vererek:)
bidaki hafta regl ödemini atınca yine iyi vericez merak etme:)
sen şok diyet yapıyodun dimi? söylemiştin ilk geldiğinde.
ama bir haftada 4 kilonun hepsi yağdan gitmez canım sağlığın için iyi değil
Evet bal limon iciyorum canim sadece, ama bu sadece 1 haftalik bir denemem olucak. Yoksa beslenmeme dikkat edip hergün spora gidiyorum 2 saat
Çok güzel ve sağlıklı bir menü canım :)Merhaba hanimlar
bugünkü menum
sabah 4zeytin
bir tatli kasigi tahin pekmez
Bir dilim tam bugdayekmegi
beyaz peynir
öğlen
zeytinyagli pirasa ve bir dilim tam bugday ekmegi
aksam
az makarna zeytinyağı taze fasulye ve yogurt
aralarda 20 badem iki mandalina muz ve ayva
iyi geceler
Arkadaşlar selamlar herkese. Eski tadı alamıyorum maalesef bu topiktenHerkes yoğun galiba,kimse giremiyor. Benim kilom 68,4. Takıldım kaldım,motivasyonum da düştü zaten
Canım valla her sabah kalktığımda bugün daha dikkat edicem en azından tatlı yemicem diyorum ama öğlen bi bakmışım elimde tatlı ya da çikolata. Zaten şu aşure ayı da mahfetti beni. Napsak bende bilemedim. Regl oldum dün,onunda şişkinliği var. Davul gibi hissediyorum kendimievet canım bende pek gıremıyorum muzdarıbım bu konudan hafta sonu dersanem bır yandan dıger yandan iş yerınde kı yogunluk fırsat bulamıyorum ders calısmam lazım ona bıle vaktım kalmıyor bazen
bende 78de takıldım kaldım aylardır sıkıldım bu durumdan ..
ne yapsak kı acaba var mı bır onerın ?
Canım valla her sabah kalktığımda bugün daha dikkat edicem en azından tatlı yemicem diyorum ama öğlen bi bakmışım elimde tatlı ya da çikolata. Zaten şu aşure ayı da mahfetti beni. Napsak bende bilemedim. Regl oldum dün,onunda şişkinliği var. Davul gibi hissediyorum kendimi
İnşallah sen yapabilirsin canım, ben hala o gücü bulamıyorum kendimdeBende bayadır dıkkat edemıyordum yaklasık 3 haftadırdun basladım tekrardan mumkun oldugunca az yemeye calısıyorum
aksamları hafıf haslama seylerle gecıstırıcem ınsallah 5den sonrada bırsey yemıycem yogurt salatalık dısında ..
cunkı ıpın ucu kactımı kacıyor
İnşallah sen yapabilirsin canım, ben hala o gücü bulamıyorum kendimde
Spor yapıyordum canım da hamilelik düşündüğümden beri sporu da bıraktım. Mekik falan çeksem zarar veririm gibi hissediyorum. En güzeli yürüyüş yapmakBIRDE spor şart canım en azından aksamları mekık vs
Spor yapıyordum canım da hamilelik düşündüğümden beri sporu da bıraktım. Mekik falan çeksem zarar veririm gibi hissediyorum. En güzeli yürüyüş yapmak