Günaydınn canımGünaydın kızlaar :) Bu sabah simitsiz kahvaltı yapıyorum, insan bi alıştımı tatlarına bırakması zor oluyor. 2 yumurta, peynir, domates ve zeytinle başladım güne. Devamı gelsin inşallah amin
Ayy işte onu bir türlü yapamıyorum hep evde unutuyorum :) Bi de zaten çok doyuyorum bunlarla, cevize falan hiç yer kalmıyorGünaydınn canımafiyet olsun , kahvaltına ceviz badem vs. de ekleyebilirsin tok tutar
Doyuyorsan problem yok canım afiyet olsunAyy işte onu bir türlü yapamıyorum hep evde unutuyorum :) Bi de zaten çok doyuyorum bunlarla, cevize falan hiç yer kalmıyor
Boyum 1.73
Ben rahatsizliktan dolayi 98 kiloya kadar cikmisdim, 1 sene icinde 33kg verdim spor ve saglikli beslenerek. 68kg düsmüsdüm ama malesef stressden dolayi tekrar kilo aldim ve 79 kiloya ciktim. Simdi hedefim 60kg, bugün limon diyetine basladim yani limon bal karisimi iciyorum. 1 hafta denicem bakalim
Merhaba kizlar
bugünkü menum
sabah
haşlanmış yumurta
2 salatalik
beyaz peynir
bir dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
oglen
brokoli salatasi 4 izgara kofte ve bir bardak ayran
aksam bugday corbasi
aralarda da 6 badem yarim armut ve cubuk kraker yedim
Aksam da nar yiyecegim simdiden soylemesi :)
Merhaba kızlar ancak girebildim menümü yazıp kaçıyorum
Sabah 1 rafadan yumurta, 8 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık
Öğle yarım gözleme ve menüm böylece bitti
Bütün gün dışarıdaydım, gözlemeyi yedikten sonra da akşam derse girdim yemek yiyemedim..napalım bugünlük böyle oldu yarın toparlarım artık..
Günaydın kızlaar :) Bu sabah simitsiz kahvaltı yapıyorum, insan bi alıştımı tatlarına bırakması zor oluyor. 2 yumurta, peynir, domates ve zeytinle başladım güne. Devamı gelsin inşallah amin
Dunku menum:)
Evet canım dün öyle oldu bugün toparlıyorumHoş geldin canım :)
bende neslihana katılıyorum canım şok diyetler şok bi şekilde geri geliyor Yinede sen bilirsin tabi
Güzel menü canım afiyet olsun
Gamzecim bugün sağlıksız olmuş toparlarsın sen cnm
simitin tadını almamak en iyisi Afiyet olsun cnm
mmmm nefisss :)
Afiyet olsun canım evet biraz fazla olmuş hayatım birkaç gün karbonhidrata dikkat etsen iyi olacak sanırım12/11/2014 Menüm :
Sabah : Kepek ekmeğine sandviç domatesli beyaz peynirli
Öğle : 1,5 kepçe köfteli patates yemeği - 4 kaşık bulgur pilavı - Yarım kase yoğurt
Ara : 10 badem
Akşam : 1 kepçe tarhana çorbası - 2 parça haşlanmış et bi dilim haşlanmış patates - Yarım kase yoğurt
Gün boyu 2 lt su - 2 fincan yeşil çay
Dün patates çok yemişim
Cok istikrarlisin yavru:)Bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 10 badem, 1 elma, domates, salatalık
Akşam 1 lahmacun, salata
1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt, 1 fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor Leslie 5 mile fat burn walk, dışarıda da 30 dk yürüyüş
Tebrikler canim :)Gunaydin kizlar bu hafta 1.4 kg verdim cok mutluyum
Günaydin kizlar, 75kg olmusum 4kg vermisim. Herkese iyi pazarlar :)