Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba kızlar ancak girebildim menümü yazıp kaçıyorum
Sabah 1 rafadan yumurta, 8 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık
Öğle yarım gözleme ve menüm böylece bitti
Bütün gün dışarıdaydım, gözlemeyi yedikten sonra da akşam derse girdim yemek yiyemedim.. napalım bugünlük böyle oldu yarın toparlarım artık..

Günaydın kızlaar :) Bu sabah simitsiz kahvaltı yapıyorum, insan bi alıştımı tatlarına bırakması zor oluyor. 2 yumurta, peynir, domates ve zeytinle başladım güne. Devamı gelsin inşallah amin

Günaydın kızlaar :) Bu sabah simitsiz kahvaltı yapıyorum, insan bi alıştımı tatlarına bırakması zor oluyor. 2 yumurta, peynir, domates ve zeytinle başladım güne. Devamı gelsin inşallah amin
Günaydınn canım afiyet olsun , kahvaltına ceviz badem vs. de ekleyebilirsin tok tutar

Hoş geldin canım :)
bende neslihana katılıyorum canım şok diyetler şok bi şekilde geri geliyor Yinede sen bilirsin tabi

Güzel menü canım afiyet olsun

Gamzecim bugün sağlıksız olmuş toparlarsın sen cnm

simitin tadını almamak en iyisi Afiyet olsun cnm

mmmm nefisss :)

Evet canım dün öyle oldu bugün toparlıyorum

12/11/2014 Menüm :

Sabah : Kepek ekmeğine sandviç domatesli beyaz peynirli

Öğle : 1,5 kepçe köfteli patates yemeği - 4 kaşık bulgur pilavı - Yarım kase yoğurt

Ara : 10 badem

Akşam : 1 kepçe tarhana çorbası - 2 parça haşlanmış et bi dilim haşlanmış patates - Yarım kase yoğurt

Gün boyu 2 lt su - 2 fincan yeşil çay
Dün patates çok yemişim

Afiyet olsun canım evet biraz fazla olmuş hayatım birkaç gün karbonhidrata dikkat etsen iyi olacak sanırım bana göbüş olarak geri dönüyor hainler

Bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 10 badem, 1 elma, domates, salatalık
Akşam 1 lahmacun, salata
1 kase zerdeçal,zencefil,tarçınlı yoğurt, 1 fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor Leslie 5 mile fat burn walk, dışarıda da 30 dk yürüyüş

Cok istikrarlisin yavru:)

Kizlar nerdesiniz sesiniz cikmiyor hic. Ben kacamaklarin derdindeyim cok abarttim bugun cok. Yarin tartida gorecegiz bakalim

Birgunden bisey olmaz diyerekten yemeye devam ediyorum. Ozel gunumdeyim o yuzden mi bilmem ama tatli istegim cok fazla

Iyi haftasonlari herkese

Gunaydin kzlar

69.3 300 gram gitmis. Ozel gunun etkisi varmi bilemem ama biraz da fszla kacirmis olabilirim yemegi. Iki gun sonra yeniden tartincam bakalim ozel gun farkettiriyomu

herkese iyi pazarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…