Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 rafadan yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, havuç,10 badem, yarım mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt spor Leslie ile 5 mil

spor olayına bayılıyorum senın canım masallah azmini tebrık edıyorum menulerınde doyurucu ve saglıklı =)

Haaayyıııırrr olmaz yemedin dimiii :KK20::KK19::KK67:

:KK17::KK17::KK17:

Kızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3 :KK43:

gecmıs olsun canım kılon ıcınde tasalanmaıyılestıkten sonra sıkı sarılırsınn

Biskuvi yimedin dimi nihal:KK20:

Bugunku menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates dereotu
Yesil cay

Ara
Yarim elma tarcinli
2 ceviz ici
Yesilcay

Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik et haslama
Salata

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
Haslanmis kabak uzerine dereotlu sarmisakli yogurt ile
Salata

Ara
Tarcinli sut

oh oh yandan mis gib saglıklı menu :KK50:

Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik :KK43:
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız

İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

10/11/2014 Menüm :

Sabah : Herzamanki kepekli domates peynirli sandviç

Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası - 1 kepçe tavuklu patates yemeği - 3 kaşık yoğurt

Ara : 10 badem

Akşam : 1 kepçe çorba - 4 kaşık kabak yemeği etli

Ara : Türk kahvesi şekerli ama

2 lt su - 2 fincan yeşil çay ....

Menüne bayıldım canım gayet iyi gidiyorsun :KK66:

Kızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3 :KK43:
Çok geçmiş olsun canım havalar gerçekten de çok dengesiz ne giyeceğimi şaşırıyorum dışarı çıkarken :KK51: kiloyu takma önce iyileş sonra devam :KK66:

Bugunku menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates dereotu
Yesil cay

Ara
Yarim elma tarcinli
2 ceviz ici
Yesilcay

Ogle
Tarhana corbasi
3 kasik et haslama
Salata

Ara
Sade turk kahvesi

Aksam
Haslanmis kabak uzerine dereotlu sarmisakli yogurt ile
Salata

Ara
Tarcinli sut
Ooo canım senin de menün çok güzel :kk77:

spor olayına bayılıyorum senın canım masallah azmini tebrık edıyorum menulerınde doyurucu ve saglıklı =)

gecmıs olsun canım kılon ıcınde tasalanmaıyılestıkten sonra sıkı sarılırsınn

oh oh yandan mis gib saglıklı menu :KK50:
Sağol canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öpüyorum :KK15: ama o bisküvilerin hesabı sorulacak yırtarım sanma :KK20::KK67:

Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.

Gecmis olsun canim :) allah acil sifa versn insallah

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

Menüne bayıldım canım gayet iyi gidiyorsun :KK66:

Amin arkadaşlar teşekkür ederim Gamzecim çok dikkat ediorum ama spor yapmadıkça gitmiyor :KK43:

Ben de menümü paylaşayım,
Sabah 1 rafadan yumurta, 10 zeytin, 10 badem, peynir, domates, salatalık, bir mandalina
Ara bir kase zerdeçal,zencefil,tarçın karışımlı yoğurt
Akşam bir tabak karnabahar yemeği, salata
Bir şekersiz sütlü nescafe, bir fincan biberiye çayı
Su 2.5 lt spor dışarıda 45 dk yürüdüm.

Çok güzel menü cnm afiyet olsun

Günaydııınnnn kızlaaar :cool::KK3:

Günaydınlar :) Bu sabah işe geldim, daha iyi gibiyim ama sesim travesti gibi :KK70: Simit,peynir, domates, zeytinle güne başladım :oops:

Tünaydın oldu artık arkadaşlar :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Simittende uzak durmaya çalış bence :KK66:

11/11/2014 Menüm :

Sabah : Domatesli beyaz peyn kepek ekmeğine sandviç

Öğle : 1 kepçeden azcık fazlaydı etli kurufasulye - 1 kase yoğurtlu haşlanmış brokoli

Ara : 10 badem bi saat sonra sütlü türk kahvesi tek şekerli

Akşam : 1 kase mercimek çorbası - 4 kaşık kabak yemeği etli

Gün boyu 2 lt den fazla su - 2 fincan yeşilçay

Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik :KK43:
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız

İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
geçmiş olsun acil şifalar

slm
bu sabah siyah zeytin peynir ve çok az mantar yedim
arada 1 mandalina
öğlen ciğer bulgur salata ve yoğurt yedim
gerisi önemli bakalımdaha neler ekliycem keşke eklemesem :KK43:

Dunku mamalarim kizlarr.
Ama ders calisirken iki kare bitter ve kahveyi unutmamak lazim:KK43:

Eklentiler

• IMG_0088.jpg
    IMG_0088.jpg
    166,1 KB · Görüntüleme: 61
geçmiş olsun acil şifalar

teşekkür ederim canım

slm
bu sabah siyah zeytin peynir ve çok az mantar yedim
arada 1 mandalina
öğlen ciğer bulgur salata ve yoğurt yedim
gerisi önemli bakalımdaha neler ekliycem keşke eklemesem :KK43:

Güzel canım menün ama miktarlar??
Aslında ne yediğimiz kadar ne kadar yediğimizde önemli

Dunku mamalarim kizlarr.
Ama ders calisirken iki kare bitter ve kahveyi unutmamak lazim:KK43:

ot ot ot :-):-):-):-)

Y ygmr_d boyun kac canim
Gunluk olarak menu paylasiyoruz yanlislarimizi gorme açısından. Bi de her pazar kilomuzu söylüyoruz. Burdaki herkes az cok kilo verdi agustostan beri:) ben cok daha once baslamistim. Yurtta kaliyorum ama zor olmuyo. Sende kendinden bahset bakalm:)

Y ygmr_d boyun kac canim
Gunluk olarak menu paylasiyoruz yanlislarimizi gorme açısından. Bi de her pazar kilomuzu söylüyoruz. Burdaki herkes az cok kilo verdi agustostan beri:) ben cok daha once baslamistim. Yurtta kaliyorum ama zor olmuyo. Sende kendinden bahset bakalm:)

Boyum 1.73
Ben rahatsizliktan dolayi 98 kiloya kadar cikmisdim, 1 sene icinde 33kg verdim spor ve saglikli beslenerek. 68kg düsmüsdüm ama malesef stressden dolayi tekrar kilo aldim ve 79 kiloya ciktim. Simdi hedefim 60kg, bugün limon diyetine basladim yani limon bal karisimi iciyorum. 1 hafta denicem bakalim:KK16:

Boyum 1.73
Ben rahatsizliktan dolayi 98 kiloya kadar cikmisdim, 1 sene icinde 33kg verdim spor ve saglikli beslenerek. 68kg düsmüsdüm ama malesef stressden dolayi tekrar kilo aldim ve 79 kiloya ciktim. Simdi hedefim 60kg, bugün limon diyetine basladim yani limon bal karisimi iciyorum. 1 hafta denicem bakalim:KK16:
Hoş geldin Yağmur :) Ne kadar güzel kilo vermişsin, inşallah devamını da getirip istediğin kiloya ulaşabilirsin. Limon diyeti,yoğurt diyeti, isveç diyeti gibi hızlı kilo verdiren diyetleri ben pek sevmiyorum. Çok kolay geri alınabiliyor. Ayrıca günlük alman gereken protein, karbonhidrat ve vitamin değerlerin var. Bunların hiçbirini alamazsan sağlıklı kilo veremezsin,baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaratır. Ama tabi yine de karar senin :KK66:

Merhaba kizlar

bugünkü menum
sabah
haşlanmış yumurta
2 salatalik
beyaz peynir
bir dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin

oglen
brokoli salatasi 4 izgara kofte ve bir bardak ayran

aksam bugday corbasi

aralarda da 6 badem yarim armut ve cubuk kraker yedim

Aksam da nar yiyecegim simdiden soylemesi :)

Hoş geldin Yağmur :) Ne kadar güzel kilo vermişsin, inşallah devamını da getirip istediğin kiloya ulaşabilirsin. Limon diyeti,yoğurt diyeti, isveç diyeti gibi hızlı kilo verdiren diyetleri ben pek sevmiyorum. Çok kolay geri alınabiliyor. Ayrıca günlük alman gereken protein, karbonhidrat ve vitamin değerlerin var. Bunların hiçbirini alamazsan sağlıklı kilo veremezsin,baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yaratır. Ama tabi yine de karar senin :KK66:

Hosbuldum:)
Evet bende önermiyorum aslinda, bugüne kadar hep saglikli beslenerek vermeye calisdim. Suan acil vermek istedigim icin bi arkadasimda gördüm ve denemek istedim kisa bir süreligine. Uyarin icin cok tesekkür ederim:KK66:

X