- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
hosgeldin canimEla kılom 67 boyum 1.67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin canimEla kılom 67 boyum 1.67
Ela kılom 67 boyum 1.67
Afiyet olsun canim:)
Haaayyıııırrr olmaz yemedin dimiiiAksam yemegim kizlar nohut daha fazlaydi biraz tirtikladim oncesinde ....
Biraz acikir gibi oldumm sut icmiycem kahveyle yulafli birkac biskuvi yesem noluyyyy
bunun meyvesini de aldın geçen hafta:) tabloya baktın mı ?bende birkaç haftadır onunla uğraşıyorum ( porsiyonları küçültme ) çünkü yemek yemeyi seviyorum ve sevdiğim şeyler hep yüksek kalorili bende çareyi porsiyonlarla çözmekte buldum işe de yarıyo tavsiye ederim :)
hoş geldin canım aktif olabilecek misin:)Ela kılom 67 boyum 1.67
yimedin dimiiiiiAksam yemegim kizlar nohut daha fazlaydi biraz tirtikladim oncesinde ....
Biraz acikir gibi oldumm sut icmiycem kahveyle yulafli birkac biskuvi yesem noluyyyy
oh ohhhh:)))Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 rafadan yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, havuç,10 badem, yarım mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt spor Leslie ile 5 mil
sen iradelisin ben illaki yiycem gördümmü dayanamıyorum sana tam destek başaırcaksın :)Insallah canıkomm =)
evet durucum porsıyonları kuculterek devam edıyorum lakın pılavın her turlusu makarna hamurısı kızartma vs yok bır surelıgıne en azından dıkkatte etmek gerek
baktım tabi o nazarboncukları ordayken bakılmazmı bu arada benim kilomda bu hafta değişiklik olmadı 69 gene yani sanırım ben kilo bildirimi yapmadım kusura bakmayınbunun meyvesini de aldın geçen hafta:) tabloya baktın mı ?
hoş geldin canım aktif olabilecek misin:)
yimedin dimiiiii
oh ohhhh:)))
Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız
İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir an önce şifa versin.Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik
İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın
Çok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Çok geçmiş olsun canım, Allah bir an önce şifa versin.
Gecmis olsun canim :) allah acil sifa versn insallahKızlar pek giremiyorum üzgünüm
Dikkat et kendine canim havalar tam hastalik havasi gecmis olsun canim :)Kızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3
Biskuvi yimedin dimi nihalAksam yemegim kizlar nohut daha fazlaydi biraz tirtikladim oncesinde ....