Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aksam yemegim kizlar nohut daha fazlaydi biraz tirtikladim oncesinde ....

Biraz acikir gibi oldumm sut icmiycem kahveyle yulafli birkac biskuvi yesem noluyyyy

Eklentiler

• IMG-20141110-WA0025.jpg
    IMG-20141110-WA0025.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 73
Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 rafadan yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, havuç,10 badem, yarım mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt spor Leslie ile 5 mil

bende birkaç haftadır onunla uğraşıyorum ( porsiyonları küçültme ) çünkü yemek yemeyi seviyorum ve sevdiğim şeyler hep yüksek kalorili bende çareyi porsiyonlarla çözmekte buldum işe de yarıyo tavsiye ederim :)
bunun meyvesini de aldın geçen hafta:) tabloya baktın mı ?

Ela kılom 67 boyum 1.67
hoş geldin canım aktif olabilecek misin:)

Aksam yemegim kizlar nohut daha fazlaydi biraz tirtikladim oncesinde ....

Biraz acikir gibi oldumm sut icmiycem kahveyle yulafli birkac biskuvi yesem noluyyyy
yimedin dimiiiiio_O

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 rafadan yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, havuç,10 badem, yarım mandalina
Akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt spor Leslie ile 5 mil
oh ohhhh:)))

Insallah canıkomm =)

evet durucum porsıyonları kuculterek devam edıyorum lakın pılavın her turlusu makarna hamurısı kızartma vs yok bır surelıgıne en azından dıkkatte etmek gerek
sen iradelisin ben illaki yiycem gördümmü dayanamıyorum sana tam destek başaırcaksın :)

Kızlar pek giremiyorum üzgünüm
Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik :KK43:
Tedavisi için araştırma aşamasındayız Ailece şoktayız

İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın

10/11/2014 Menüm :

Sabah : Herzamanki kepekli domates peynirli sandviç

Öğle : 1 kepçe mercimek çorbası - 1 kepçe tavuklu patates yemeği - 3 kaşık yoğurt

Ara : 10 badem

Akşam : 1 kepçe çorba - 4 kaşık kabak yemeği etli

Ara : Türk kahvesi şekerli ama

2 lt su - 2 fincan yeşil çay ....

Moralmen çöküğüm biraz Kayınvalidemin şah damarının üzerinde beyninde timör olduğunu öğrendik :KK43:

İşlerimde yoğun arkadaş düğün izninde yerine bakıyorum Giremiyorum pek kusura bakmayın

Çok gecmis olsun Allah sifa versin canim

Çok geçmiş olsun canım, Allah bir an önce şifa versin.

Kızlar 3 gündür gribim her yerim ağrıyor valla. Aman siz de havalara dikkat edin. Menülerim hem düzensiz hem sağlıksız. Kilom da bu hafta 68,3 :KK43:

Gecmis olsun canim :) allah acil sifa versn insallah

Bugunku menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates dereotu
Yesil cay

Ara
Yarim elma tarcinli
2 ceviz ici
Yesilcay

Ogle