Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba canlarım, benim bugünkü kilom 79.4 Bugünkü menümü de yazayım,

Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt

Gunaydin kizlar;
Herkese musmutlu az kalorili bir hafta diliyorum.
Menum
Sabah ...1 bardak su
Kahvalti...
1 yumurtali menemen
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates maydonoz
1 dilim ekmek
Yesilcay
Ogle..
Dereotlu kabak corbasi
3 ad kofte
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Aksam...
Corba
Yogurt salata
1.5 lt. Su

Bu sabahki kilom 75.400
Artik kacamak yok biraz dikkat edince hergun duzenli gidiyo kilocuklar:)

Sabah kk kahvaltısı
Su 2.5 lt

Afiyet olsun kizlar evet kacamak yapmayinca mutlaka hergun 100 gram 200 gram bi haftada 1 bucuk kiloyu buluyo:)

kızlar ben sanırım diyeti artık yapamıyorım...zaten aktifde olamıyorum...burdaki arkadaşlık destek olma çok güzel...banada verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum...müsadenizle ayrılıyorum..ama tekrarkararverip azim geldiğinde burda olursanız tekrar aranıza katılmak isterim...yaşananlar için sağolun...sevgicim,lorinem,.....herkese selamlar...herşey için teşekkürler arkadaşlar...

Canım menün çok güzel ama suyu artırmanı tavsiye ederim 1.5 lt az geldi bana çok tuzlu yemiyorsan kilo vermeni de kolaylaştırır

Mesaj kutuna bak canim

adınımı degıstırdın canım sen :/ karatay kaçamağı affetmıyor ve ben kacamaksız yapamıyorum sanırım ufak tefekte olsa yemem lazım ...

dıyetısyenede uyum saglıyamadım ne uyumsuzum ben ya tıpta çarem yok resmen bugün guzel bır gune basladım ama kahvaltım az bırseydı aceleden az oncede bır muz yedım karataydan kalan

dıyet ısmıyle yasamak ıstemıyorum dıyetı kendıme uyduruyorum =) bakalım ne verıcez ne alıcaz

tek eksıgım fızıksel aktıvıtem sıfır

Kendini çok özletme canım, senin neşeni özleriz biz burda Diyetinin bir adı olmasın ama porsiyonlarına dikkat et canım. Aktif olursan destek oluruz birbirimize.

tam da bunu anlatıyordum canım oyle yapıyorum artık abur cuburdan,pılavdan ,patatesten,hamurısınden kızartmadan, sutten uzaktayım bıraz .. aşırı yavaslatıyormus kılo verımını ...

kendımı ac bırakmadan senınde dedıgın gıbı porsıyonları kuculterek devam edıcem ..

canım ya tamamen gıtmeseydın keske
bende yapamadıgımı uyum saglıyamadıgımı dusunuyorum ama toparlanmak gerek..
sımdı ıyıce saldırıcaksın yemeye ıcmeye sonrası gene pısmanlık.
cogu zaman yedıklerımızden sankı kılolarımızın hırsını alıyoruz sınırle yıyoruz boyle psıkolojıylede olmuyor ..
bıraz relax ol rahatla ve gitme

kızlar kılo verenlerı tebrık edıyorum ben gene alanlardan oldum :) tüüü bana bınlerce kez tüüü..

birde utanmadan yeşil çay ıcıyorum sımdı hangı yuzlee

Sabah kk kahvaltısı
Su 2.5 lt

canım cektı yedıklerının hepsını severım =)
sende ıyı gıdıyorsun 79,4 cok guzel 69,4ü goresın ınsallah

bu arada 7 benım ugursuz rakamım herhalde yapıstı ya

hadı bakalım kacamaksız devamlar o zaman kadrıyecım

Canım menün çok güzel ama suyu artırmanı tavsiye ederim 1.5 lt az geldi bana çok tuzlu yemiyorsan kilo vermeni de kolaylaştırır

Evet canim dogru soyluyosun dun suyu az ictim disaridaydim aksam wc sorunundan dolayi oyle oldu:)

Bende vallahı bunaldım ama akıllandımda yılların bırıkımı hokus pokus denılınce oyle bırkac haftada gıtmıyor malesef ..

hedeflerımıde porsıyonlarıda ufalttım :)
Insallah guzel sonuclar alirsin aliriz hep birlikte canim :)

Bende vallahı bunaldım ama akıllandımda yılların bırıkımı hokus pokus denılınce oyle bırkac haftada gıtmıyor malesef ..

hedeflerımıde porsıyonlarıda ufalttım :)
bende birkaç haftadır onunla uğraşıyorum ( porsiyonları küçültme ) çünkü yemek yemeyi seviyorum ve sevdiğim şeyler hep yüksek kalorili bende çareyi porsiyonlarla çözmekte buldum işe de yarıyo tavsiye ederim :)

Evet canim dogru soyluyosun dun suyu az ictim disaridaydim aksam wc sorunundan dolayi oyle oldu:)

Insallah guzel sonuclar alirsin aliriz hep birlikte canim :)

Insallah canıkomm =)

evet durucum porsıyonları kuculterek devam edıyorum lakın pılavın her turlusu makarna hamurısı kızartma vs yok bır surelıgıne en azından dıkkatte etmek gerek

kahvaltım :

1 dılım cavdar ekmegıne
1 dılım kasar peynırı ( aceleden )

ara :yeşil çay

öglen :

3 tane nagıt
1 kepçe tarhna corbası
1 dılım ekmek
bol yeşillikli salata

2 lıtre su suana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…