Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canlarım, benim bugünkü kilom 79.4 Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt
Afiyet olsun kizlar evet kacamak yapmayinca mutlaka hergun 100 gram 200 gram bi haftada 1 bucuk kiloyu buluyo:)Gunaydin kizlar;
Herkese musmutlu az kalorili bir hafta diliyorum.
Menum
Sabah ...1 bardak su
Kahvalti...
1 yumurtali menemen
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates maydonoz
1 dilim ekmek
Yesilcay
Ogle..
Dereotlu kabak corbasi
3 ad kofte
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Aksam...
Corba
Yogurt salata
1.5 lt. Su
Bu sabahki kilom 75.400
Artik kacamak yok biraz dikkat edince hergun duzenli gidiyo kilocuklar:)
Canım menün çok güzel ama suyu artırmanı tavsiye ederim 1.5 lt az geldi bana çok tuzlu yemiyorsan kilo vermeni de kolaylaştırırGunaydin kizlar;
Menum
Sabah ...1 bardak su
Kahvalti...
1 yumurtali menemen
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates maydonoz
1 dilim ekmek
Yesilcay
Ogle..
Dereotlu kabak corbasi
3 ad kofte
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Aksam...
Corba
Yogurt salata
1.5 lt. Su
Bu sabahki kilom 75.400
kızlar ben sanırım diyeti artık yapamıyorım...zaten aktifde olamıyorum...burdaki arkadaşlık destek olma çok güzel...banada verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum...müsadenizle ayrılıyorum..ama tekrarkararverip azim geldiğinde burda olursanız tekrar aranıza katılmak isterim...yaşananlar için sağolun...sevgicim,lorinem,.....herkese selamlar...herşey için teşekkürler arkadaşlar...
Az da olsa gel yanımıza hayatım özleriz seni hem o telaşta sana da iyi gelir sıkma canını hemen de pes etme karataya biraz daha zaman tanı diyetisyene gidiyordun noldu ondan da mı vazgeçtin ki kendimce birşeyler yapacağım demişsin
Kendini çok özletme canım, senin neşeni özleriz biz burda Diyetinin bir adı olmasın ama porsiyonlarına dikkat et canım. Aktif olursan destek oluruz birbirimize.
kızlar ben sanırım diyeti artık yapamıyorım...zaten aktifde olamıyorum...burdaki arkadaşlık destek olma çok güzel...banada verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum...müsadenizle ayrılıyorum..ama tekrarkararverip azim geldiğinde burda olursanız tekrar aranıza katılmak isterim...yaşananlar için sağolun...sevgicim,lorinem,.....herkese selamlar...herşey için teşekkürler arkadaşlar...
Merhaba canlarım, benim bugünkü kilom 79.4 Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 haşlanmış içli köfte, salata, kıymalı taze fasulye
Su 2.5 lt
Gunaydin kizlar;
Menum
Sabah ...1 bardak su
Kahvalti...
1 yumurtali menemen
1 dilim peynir
3 ad zeytin
Domates maydonoz
1 dilim ekmek
Yesilcay
Ogle..
Dereotlu kabak corbasi
3 ad kofte
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Aksam...
Corba
Yogurt salata
1.5 lt. Su
Bu sabahki kilom 75.400
Evet nihalcim dayanabildigim kadar dayanicam kCamak yapmicam ayni kiloda takilip kalmaktan cok bunaldimhadı bakalım kacamaksız devamlar o zaman kadrıyecım
Evet nihalcim dayanabildigim kadar dayanicam kCamak yapmicam ayni kiloda takilip kalmaktan cok bunaldim
Canım menün çok güzel ama suyu artırmanı tavsiye ederim 1.5 lt az geldi bana çok tuzlu yemiyorsan kilo vermeni de kolaylaştırır
Insallah guzel sonuclar alirsin aliriz hep birlikte canim :)Bende vallahı bunaldım ama akıllandımda yılların bırıkımı hokus pokus denılınce oyle bırkac haftada gıtmıyor malesef ..
hedeflerımıde porsıyonlarıda ufalttım :)
bende birkaç haftadır onunla uğraşıyorum ( porsiyonları küçültme ) çünkü yemek yemeyi seviyorum ve sevdiğim şeyler hep yüksek kalorili bende çareyi porsiyonlarla çözmekte buldum işe de yarıyo tavsiye ederim :)Bende vallahı bunaldım ama akıllandımda yılların bırıkımı hokus pokus denılınce oyle bırkac haftada gıtmıyor malesef ..
hedeflerımıde porsıyonlarıda ufalttım :)
Evet canim dogru soyluyosun dun suyu az ictim disaridaydim aksam wc sorunundan dolayi oyle oldu:)
Insallah guzel sonuclar alirsin aliriz hep birlikte canim :)
bende birkaç haftadır onunla uğraşıyorum ( porsiyonları küçültme ) çünkü yemek yemeyi seviyorum ve sevdiğim şeyler hep yüksek kalorili bende çareyi porsiyonlarla çözmekte buldum işe de yarıyo tavsiye ederim :)
Afiyet olsun canim:)kahvaltım :
1 dılım cavdar ekmegıne
1 dılım kasar peynırı ( aceleden )
ara :yeşil çay
öglen :
3 tane nagıt
1 kepçe tarhna corbası
1 dılım ekmek
bol yeşillikli salata
2 lıtre su suana kadar