Merhaba kizlar herkese gunaydin
Bu hafta pek iyi gecti sayilmaz benim icin.Tarti gunune 3 gun kaldi ama ben hala 75.700 kg. 2 gun dikkat edip versemde diger 2 gun kacamak yaptigim icin verdigim gramlar geri geldi.
Iste dunku kacamakli yediklerim
Sabah 2 buyuk bardak su
Kahvalti...2 dilim ekmek 1 ucgen peynir 3 ad.zeytin salatalik
Ara..sutlu tarcinli turk kahvesi
Ogle..bir tabak kiymali yesil mercimek yemegi dereotu maydonoz cacik 1 dilim ekmek
Ara..2 kasik asure yesil cay
Aksam ..1 kase tarhana corbasi yogurt 3 kasik yesil mercimek salata
Ara..nescafe ve 5 ad.yulafli biskuvi kremaliydi
80 li kilolardayken bu kadar kacamakla yinede kilo veriyodum.ama simdi tik yok.hayatimdan tatliyi cikarmakta zorlaniyorum hic olmasa illa kahvenin yanina bazen kucuk napoliten cikolatalardan yiyorum
Demekki artik onlarida yemiycem ve ben bu al verlerden biktim.bir ay fayanabilsem bi 69 u gorsem moral olucak benim icin
Insallah hep birlikte basaririz kizlar durmak pes etmek yokyola devam
Zaten ben fotoğrafını görünce hayran kalmıştım, çok güzel kilo vermişsin. İstek ve irade olduktan sonra gerisi gelir zaten :)Hayde bakalım başarıcaksın ve yemiceksin
Ama başka şeye yönelmek istiyosan tarçınlı süt yap valla tatlı ihtiyacınıda kesiyo tokda tutuyo
Yok kız korkma valla bak herşeye değiyo ben işden izin alıp evde oturunca aldım o kilocukları yanlızdım ailem ha diyince gelemiyodu hareket yok ye allah yee
Ama bak 19 aylık oldu oğluşum 101le doğuma giden ben şimdi 63,50 im:)
Evlendiğim kilodan 500 gr daha az
Hoş geldin canım aramıza :) Okulda ve yurtta diyet yapmak zordur bilirim. Kantinde hamburgerler tostlar, yurtta arkadaşlarla çay sohbeti yanında bikaç bisküvi falan derken ardı arkası kesilmez. Ben okul dönemimde dikkat edememiştim. Bu konuda Sevgi sana mutlaka yardımcı olacaktırmerhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum
Ah sorma bu eşlerimizden nedir bizim çektiğimiz.. Benimki de geçen akşam burnumu tıkadı parmaklarıyla ağzıma gofret tıkıştırmaya çalıştıKızlar dünkü menüm:
Sabah: 2 yumurta, beyaz peynir, domates, 10 zeytin, şekersiz çay
Öğle: Tavuk ızgara, salata
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: Kereviz yemeği, yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 bardak süt, 2 minik turta
Hep akşam eşim çeliyor aklımı yoksa çok iyi gidiyordum poffff
evet verdim ama nasıl koruyacağım nasıl devam edeceğim bilmiyorum?
Merhaba kızlar, dünden beri hiç giremedim dünkü menümü yazayım önce,
Sabah kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt
Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası, bir tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt
Bu hafta pek iyi gecti sayilmaz benim icin.Tarti gunune 3 gun kaldi ama ben hala 75.700 kg. 2 gun dikkat edip versemde diger 2 gun kacamak yaptigim icin verdigim gramlar geri geldi.
Sabah 2 buyuk bardak su
Ogle..bir tabak kiymali yesil mercimek yemegi dereotu maydonoz cacik 1 dilim ekmek
80 li kilolardayken bu kadar kacamakla yinede kilo veriyodum.ama simdi tik yok.hayatimdan tatliyi cikarmakta zorlaniyorum hic olmasa illa kahvenin yanina bazen kucuk napoliten cikolatalardan yiyorum
Demekki artik onlarida yemiycem ve ben bu al verlerden biktim.bir ay fayanabilsem bi 69 u gorsem moral olucak benim icin
Kızlar dünkü menüm:
akşam sadece biraz aşure ve 2 adet galeta yedim 1,5 lt su içtim gün boyu aferin bana :)
merhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum
Çok iyi menü canım Kayınvalideciğinde sana yemek yaptı heee
Ay tanıştıralım bizim kaynanaları
Her fırsatta hareket dimi canım dinlenmek yerine yürüyosun takdire şayan
Bende merak ediyodum bu kız nasıl 101 kiloya ulaştı diye soracaktım fırsat olmadı bi türlü
Şimdi öğrenmiş oldum Hep genel hatalar ya hareketsizlik ve kontrolsüz yeme
Merhaba kızlar, dünden beri hiç giremedim dünkü menümü yazayım önce,
Sabah kk kahvaltısı
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt
Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası, bir tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt
Sabah 2 buyuk bardak su
Tebrik ederim nilaycim seni buyuk basari ...zayif olmak istedigini alip giymek kendine yakistirmak ne guzel bi mutluluk
Insallah senin gibi biz de basaririzz:)
Zaten ben fotoğrafını görünce hayran kalmıştım, çok güzel kilo vermişsin. İstek ve irade olduktan sonra gerisi gelir zaten :)
Kızlar dünkü menüm:
Ah sorma bu eşlerimizden nedir bizim çektiğimiz.. Benimki de geçen akşam burnumu tıkadı parmaklarıyla ağzıma gofret tıkıştırmaya çalıştıkıskanıyorlar şekerim kilo verdikçe sen aldırma eşine
İlk evlendiğim yıl özenip ilk kez bende yapmıştım çok güzeldi benimkide baya beğenmiştim hani
Kimseyide tanımıyom dağıtcak kimsede yoktu öle ben yemiştim
Aslında ne kadar zaman var pazar yapıp bende mi dağıtsam
Yada hepsini kendim yerim
aman canım sakın hepsini yemeee
senede 1 ay idare edicez artık insan dayanamıyo yemeden diğerlerinden kısmayı düşünüyorum ben aşure yiyebilmek içinYazmadan edemicem bende dün akşam aşure yedim ama üzgün değilim ya çok severim evde bulunca çok sevindim komşu getirmiş heral güzelde yapmıştı:)
harika tatlımmm:)Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, 8 badem, şekersiz çay
Ara zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt
canım daha çok karatay normal diyet karışımı bişey olcakkk.kızlar gıremedım dun ve bugun pek bundan sonrada pek aktıf olamıycam gıbıme gelıyor
dersanem baslıyor ve ben bugun aksamdan calısmaya baslıycam kendımce hafta sonum dersanede gecıcek hafta ıcı işvakıt ayırmaya calısıcam umarım gırebılırım ...
karatayı bıraktım bugun ıtıbarıyle bana yaramadı en ıyısı bıraz ac kalarak kendımce bırseyler yapmak cok skıldım verememekten ...
uzun zamanda alsa en azından 10 kılodan kurtulmak ıstıyorumm
canım sıkkınn cok cok cok
Günaydın canım, menün süper bayıldım. Bu baharatlar metabolizmayı hızlandırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor diye biliyorum malum kaç haftadır gram gram gidiyor inşallah faydası olurKızlar bugünkü menüm.
sabah uyanınca yeşil çay
kahvaltı
yine bol yeşillikle domates salatalıkla peynir zeytinle dolu bi salata
yumurta
hibisküs çayı
akşam
brokolili yoğurt (yoğurdada tarçın ve zencefil ekledim)
pilatesten sonra bir kase daha yoğurt yedm
yatmadan 1 saat önce yine yedim. birazdan yatcam:)
2 litre su
1 saat pilates
1 saat yürüyüş