Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Merhaba kizlar herkese gunaydin

Bu hafta pek iyi gecti sayilmaz benim icin.Tarti gunune 3 gun kaldi ama ben hala 75.700 kg. 2 gun dikkat edip versemde diger 2 gun kacamak yaptigim icin verdigim gramlar geri geldi.
Iste dunku kacamakli yediklerim

Sabah 2 buyuk bardak su
Kahvalti...2 dilim ekmek 1 ucgen peynir 3 ad.zeytin salatalik
Ara..sutlu tarcinli turk kahvesi
Ogle..bir tabak kiymali yesil mercimek yemegi dereotu maydonoz cacik 1 dilim ekmek
Ara..2 kasik asure yesil cay
Aksam ..1 kase tarhana corbasi yogurt 3 kasik yesil mercimek salata
Ara..nescafe ve 5 ad.yulafli biskuvi kremaliydi

80 li kilolardayken bu kadar kacamakla yinede kilo veriyodum.ama simdi tik yok.hayatimdan tatliyi cikarmakta zorlaniyorum hic olmasa illa kahvenin yanina bazen kucuk napoliten cikolatalardan yiyorum
Demekki artik onlarida yemiycem ve ben bu al verlerden biktim.bir ay fayanabilsem bi 69 u gorsem moral olucak benim icin

Insallah hep birlikte basaririz kizlar durmak pes etmek yokyola devam:KK15::KK15::KK15:

Günaydın canım, doğru söylüyorsun ben de birkaç hafta önce arada kaçamak yapsam bile telafi edebiliyotdum ama sanırım kilo verdikçe vucut direnç yapıyor kaçamak yaptığım anda hop başa sarıyorum.. Kendimizi sıkıca tutup hiç kaçamak yapmamamız gerekiyor bu dönemde anlaşılan canım :KK66:

Ayy 69 ne güzel bir rakam :KK51: hadi ulaşalım tutalım kendimizi kesinlikle durmak yok ! :KK9::KK6::KK5:

Hayde bakalım başarıcaksın ve yemiceksin
Ama başka şeye yönelmek istiyosan tarçınlı süt yap valla tatlı ihtiyacınıda kesiyo tokda tutuyo :KK66:

Yok kız korkma valla bak herşeye değiyo ben işden izin alıp evde oturunca aldım o kilocukları yanlızdım ailem ha diyince gelemiyodu hareket yok ye allah yee:KK70:

Ama bak 19 aylık oldu oğluşum 101le doğuma giden ben şimdi 63,50 im:)
Evlendiğim kilodan 500 gr daha az :KK70::KK70:
Zaten ben fotoğrafını görünce hayran kalmıştım, çok güzel kilo vermişsin. İstek ve irade olduktan sonra gerisi gelir zaten :)

merhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum
Hoş geldin canım aramıza :) Okulda ve yurtta diyet yapmak zordur bilirim. Kantinde hamburgerler tostlar, yurtta arkadaşlarla çay sohbeti yanında bikaç bisküvi falan derken ardı arkası kesilmez. Ben okul dönemimde dikkat edememiştim. Bu konuda Sevgi sana mutlaka yardımcı olacaktır :KK66:

Kızlar dünkü menüm:
Sabah: 2 yumurta, beyaz peynir, domates, 10 zeytin, şekersiz çay
Öğle: Tavuk ızgara, salata
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: Kereviz yemeği, yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 bardak süt, 2 minik turta :KK43:
Hep akşam eşim çeliyor aklımı yoksa çok iyi gidiyordum poffff :63:

Kızlar dünkü menüm:
Ah sorma bu eşlerimizden nedir bizim çektiğimiz.. Benimki de geçen akşam burnumu tıkadı parmaklarıyla ağzıma gofret tıkıştırmaya çalıştı :KK48::KK48: kıskanıyorlar şekerim kilo verdikçe sen aldırma eşine :KK66:

evet verdim ama nasıl koruyacağım nasıl devam edeceğim bilmiyorum?

sevgide yurtta verdi 90 dan 63 e indi Sana o yüzden yardımcı olur dedim
sonuçta yurt ortamında diyet yapmak daha zor haklısın

Merhaba kızlar, dünden beri hiç giremedim dünkü menümü yazayım önce,
Sabah kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt

Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası, bir tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt

bebek geldi demek ne güzel Allah bağışlasın Gözünüz aydın canım :emir_bebek:
Toparlarsın sen döneri öyle durumlarda yapacak bişey yok

Bu hafta pek iyi gecti sayilmaz benim icin.Tarti gunune 3 gun kaldi ama ben hala 75.700 kg. 2 gun dikkat edip versemde diger 2 gun kacamak yaptigim icin verdigim gramlar geri geldi.

Sabah 2 buyuk bardak su
Ogle..bir tabak kiymali yesil mercimek yemegi dereotu maydonoz cacik 1 dilim ekmek

80 li kilolardayken bu kadar kacamakla yinede kilo veriyodum.ama simdi tik yok.hayatimdan tatliyi cikarmakta zorlaniyorum hic olmasa illa kahvenin yanina bazen kucuk napoliten cikolatalardan yiyorum
Demekki artik onlarida yemiycem ve ben bu al verlerden biktim.bir ay fayanabilsem bi 69 u gorsem moral olucak benim icin

Insallah hep birlikte basaririz kizlar durmak pes etmek yokyola devam:KK15::KK15::KK15:

demoralize olduk hemen yine
Tabikide bırakmak yok canım akşamki bisküviler hariç güzel bi menü :)

Kızlar dünkü menüm:

Turta hariç güzelmiş menün canım bu eşleri napcaz bilmiyorum
Dün akşam bana karışık madlen çikolata getirmiş Portakal parçalı karamelli bitter v.s her çeşit var
Hadi ondan yırttım yemedim...Sonra dışarı çıktı geldi elinde sıcacık künefe :KK57:
Ondan iki çatal aldım ucuz atlattım derken... Kapı çaldı bizimkinin arkdadşı bi paket kaymaklı ekmek kadayıfı almış gelmiş
Yok dedim yemiycem bi çatal ye diye zorladı sonra geriside geldi zaten bi kaç çatal da ondan yedim
Ama çok mutsuz oldum Mafoldu emeklerim :KK61:

akşam sadece biraz aşure ve 2 adet galeta yedim 1,5 lt su içtim gün boyu aferin bana :)

canım aşure yerine keşke biraz yemek yeseydin :KK43:

merhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum

Hoş geldin canım bu konuda sana en iyi sevgi yardım eder,çünkü oda yurtta kalıyor.
Zaten okudu yazını aklına yazmıştır mutlaka destek olacaktır.
Aktif olduğun sürece hatalarını göre göre öğreneceksin.
Biz hala bir şeyler öğreniyoruz.
Sende çok güzel kilo vermişsin sakın devamını getirmemezlik yapma:KK66:

Çok iyi menü canım Kayınvalideciğinde sana yemek yaptı heee :-)
Ay tanıştıralım bizim kaynanaları :-)
Her fırsatta hareket dimi canım dinlenmek yerine yürüyosun takdire şayan :KK19:

Bende merak ediyodum bu kız nasıl 101 kiloya ulaştı diye soracaktım fırsat olmadı bi türlü
Şimdi öğrenmiş oldum Hep genel hatalar ya hareketsizlik ve kontrolsüz yeme :KK43:

Kız kv bana yapar mı fazla yapmışta ordan otlandım:KK70::KK70:

He valla evde kalınca işde ben sürekli yemek yedim.
Ama doğuma gitmeden önceki o 101 rakamını heralde hiç unutmicam:KK70:
Kocişde yanımdaydı şok olmuştm:KK70:

Merhaba kızlar, dünden beri hiç giremedim dünkü menümü yazayım önce,
Sabah kk kahvaltısı
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt

Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası, bir tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt

Hayırlı olsun canım dışarda olmana rağmen gayet iyi toparlarsın merak etme:KK66:

Sabah 2 buyuk bardak su

Hiç moral bozmak yok arada kaçamak olması normal.
Şu kaçamakları akşam değilde sabah yapsakda yaksak ya.
Ama işte kocişler ev ahalisi anlamıyor ki bir şey alıyorlar yada misafir geliyor tüm gün tutmuşsun zaten kendini gelde dayan:KK70:

Tebrik ederim nilaycim seni buyuk basari ...zayif olmak istedigini alip giymek kendine yakistirmak ne guzel bi mutluluk

Insallah senin gibi biz de basaririzz:)

Teşekkürler tatlım birde devamı getireydim.
son 3,5 ama bir ileri bir geri:KK43:

Zaten ben fotoğrafını görünce hayran kalmıştım, çok güzel kilo vermişsin. İstek ve irade olduktan sonra gerisi gelir zaten :)

Teşekkürler tatlım.
Buraya atana kadar o kadar fark ettiğini bende düşünmemiştim.
Tamam verdim ama insan öncesi ve sonrasını görünce kendi bile olsa bir şoklanıyor:KK70:

Kızlar dünkü menüm:

Turta ımmmm afiyet olsun canım.
Ah bu kocişler yok muu

Ah sorma bu eşlerimizden nedir bizim çektiğimiz.. Benimki de geçen akşam burnumu tıkadı parmaklarıyla ağzıma gofret tıkıştırmaya çalıştı :KK48::KK48: kıskanıyorlar şekerim kilo verdikçe sen aldırma eşine :KK66:

Hoşlarınada gidiyor ama orası bir gerçek.
Bence üzülüyorlar halimize kıyamıyorlar.
Artık nasıl bakış atıyorsak:KK70::KK70:

İlk evlendiğim yıl özenip ilk kez bende yapmıştım çok güzeldi benimkide baya beğenmiştim hani:KK70:
Kimseyide tanımıyom dağıtcak kimsede yoktu öle ben yemiştim:KK70::KK70:
Aslında ne kadar zaman var pazar yapıp bende mi dağıtsam
Yada hepsini kendim yerim:KK70::KK70:

:KK48: aman canım sakın hepsini yemeee :stop::stop:

yok kız şaka yapıyom hafta sonu görümcekteyiz biz ilk kez gidicez ve yatılı yapma şansım olmaz.
Gerim gerim geriliyom biz varya iyiki uzağız ha heç bana göre değil.
Ben frii takılmaya alışkınım:KK70:

Allahtan enişte kafa dengide onla muhabbet ederiz:KK70:
Ay bide kvde olcak...

Pofff

Yazmadan edemicem bende dün akşam aşure yedim ama üzgün değilim ya çok severim evde bulunca çok sevindim komşu getirmiş heral güzelde yapmıştı:)
senede 1 ay idare edicez artık insan dayanamıyo yemeden diğerlerinden kısmayı düşünüyorum ben aşure yiyebilmek için

kızlar gıremedım dun ve bugun pek bundan sonrada pek aktıf olamıycam gıbıme gelıyor :KK43:

dersanem baslıyor ve ben bugun aksamdan calısmaya baslıycam kendımce hafta sonum dersanede gecıcek hafta ıcı iş :KK43: vakıt ayırmaya calısıcam umarım gırebılırım ...

karatayı bıraktım bugun ıtıbarıyle bana yaramadı en ıyısı bıraz ac kalarak kendımce bırseyler yapmak cok skıldım verememekten ...

uzun zamanda alsa en azından 10 kılodan kurtulmak ıstıyorumm :KK43:

canım sıkkınn cok cok cok :KK43:

Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, 8 badem, şekersiz çay
Ara zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt

Kızlar bugünkü menüm.
sabah uyanınca yeşil çay

kahvaltı
yine bol yeşillikle domates salatalıkla peynir zeytinle dolu bi salata
yumurta
hibisküs çayı

akşam
brokolili yoğurt (yoğurdada tarçın ve zencefil ekledim)

pilatesten sonra bir kase daha yoğurt yedm

yatmadan 1 saat önce yine yedim. birazdan yatcam:)
2 litre su
1 saat pilates
1 saat yürüyüş

Eklentiler

• IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba kızlar, bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, domates, salatalık, 8 badem, şekersiz çay
Ara zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su 2.5 lt
harika tatlımmm:)
zerdeçal alcam bende yarın:)

kızlar gıremedım dun ve bugun pek bundan sonrada pek aktıf olamıycam gıbıme gelıyor :KK43:

dersanem baslıyor ve ben bugun aksamdan calısmaya baslıycam kendımce hafta sonum dersanede gecıcek hafta ıcı iş :KK43: vakıt ayırmaya calısıcam umarım gırebılırım ...

karatayı bıraktım bugun ıtıbarıyle bana yaramadı en ıyısı bıraz ac kalarak kendımce bırseyler yapmak cok skıldım verememekten ...

uzun zamanda alsa en azından 10 kılodan kurtulmak ıstıyorumm :KK43:

canım sıkkınn cok cok cok :KK43:
canım daha çok karatay normal diyet karışımı bişey olcakkk.
düzeltilmesi gereken yanlışlar belli işte biraz pozitif bakalım bende çok veremedim hatta nerdeyse hiç vermedim ama hiç yapmazsak 100 gram bile veremicez ne kadar olsa kar:)

Kızlar bugünkü menüm.
sabah uyanınca yeşil çay

kahvaltı
yine bol yeşillikle domates salatalıkla peynir zeytinle dolu bi salata
yumurta
hibisküs çayı

akşam
brokolili yoğurt (yoğurdada tarçın ve zencefil ekledim)

pilatesten sonra bir kase daha yoğurt yedm

yatmadan 1 saat önce yine yedim. birazdan yatcam:)
2 litre su
1 saat pilates
1 saat yürüyüş
Günaydın canım, menün süper bayıldım. Bu baharatlar metabolizmayı hızlandırıyor kilo vermeyi hızlandırıyor diye biliyorum malum kaç haftadır gram gram gidiyor inşallah faydası olur :KK68:

X