Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Afiyet olsun canım menün gayet güzel, yalnız salata ile bence zeytinyağı tüketebilirsin zararı olmaz faydası olur hatta vitaminlerin emilimi açısından

Evet canım haklısın aklımda bulunsun

Ton balığı azcık yağlı oluyoya o yüzden ihtiyaç duymuyom aslında.

Bugun o kadar cok asure yedim ki bu hafta benden hayir yok cok pismanim cok

Baa aşure deme ya

O kadar severim ki bende yapmadım kimsede getirmedi ağzıma sürmedim çok çok uzun zamandır
Spor yap hareket et canım pişman olma eritirsin elbet.

Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak süt, 1 muz, ceviz, zeytin, peynir, maydanoz
Akşam 3 köfte, bulgur pilavı, yoğurt
bir fincan tarçınlı adaçayı, 1 kaşık çörekotu
Su 2.5 lt
Spor Debbie start it up

Karatay kanımca afiyet olsun canım.
İki ögüne çok iyi dayanıyonuz kızlar ben çalıştığım için saatlerde belli olduğu için yapamazdım.

7 yi bir daha görme canım çok dikkatli olman lazım

Benimde kaçırdığım oluyo 65 üstünü gördüğümde oldu kaçamakların yüzünden ama hemen toparladım.
Kalıcı hale getirmemek lazım.

Ben bugün neler yedim ki

Sabah,

Krep yaptım yulaf kepeğinden
yarım domates,salatalık,maydanoz
Şekersiz çay

Ara:Kahve tek şeker

Öğlen

Izgara köfte
Piyaz(3,5 kaşık)
Turşu(2 kornişon,3,4 biber)
Yanında büyük ayran

Ara:Kahve tek şeker

Akşam:

Kv yapmış bayada fazla hayret dedim sevdiğimi bilir gerçi:)
Pancar yemeği bol acı biberle yanına yoğurt

Şu ana kadar 1,5 litre su 1 bardak yeşilçay

7 yi bir daha görme canım çok dikkatli olman lazım

Benimde kaçırdığım oluyo 65 üstünü gördüğümde oldu kaçamakların yüzünden ama hemen toparladım.
Kalıcı hale getirmemek lazım.
Kesinlikle canım. Zaten hayatımda aldığım en çok kiloydu geçen kış,evlenmenin tek olumsuz yanı oldu galiba :) Bir daha asla o kilolarda olmak istemiyorum.

Kesinlikle canım. Zaten hayatımda aldığım en çok kiloydu geçen kış,evlenmenin tek olumsuz yanı oldu galiba :) Bir daha asla o kilolarda olmak istemiyorum.

Anlıyorum seni bende 64 le evlendim 6 aya 74 oldum (ilk kez mutfaga girdim ama öle diyim hergün sitelerde tarif bakıyodum) ve hamile kaldım tatatammmm 9 ay sonrası 101 kilocuk ve doğum

Merhaba kızlar

bugunki menum
sabah haslanmis yumurta
1salatalik
20 gr kasar 20 gr beyaz peynir
3 zeytin
Yarım dilim tam bugday ekmegi

Arada ayran

oglen
kıymalı pirasa ve muz
yarim dilim tam bugday ekmegi

aksama da yesil mercimek corbasi ile zeytinyagli fasulye yicem. Belki birazda kabak Tatlisi

birazdan da yavrucugun uyuyunca spor yapicam insaallah :)

O belki olmazsa menün gayet güzel canım

Gerçi bende çok severim ama yapcak bişi yok

Umarim yemem :) ondan sekse baska seyden yakaliyo bogazim beni. Kafamin icinde bisey sanki hep ye ye ye diyo

Hayde bakalım başarıcaksın ve yemiceksin
Ama başka şeye yönelmek istiyosan tarçınlı süt yap valla tatlı ihtiyacınıda kesiyo tokda tutuyo

Ayy korkutma beni bende hamilelik düşünüyorum yeme Neslihan yemeeeeeeeee

Yok kız korkma valla bak herşeye değiyo ben işden izin alıp evde oturunca aldım o kilocukları yanlızdım ailem ha diyince gelemiyodu hareket yok ye allah yee

Ama bak 19 aylık oldu oğluşum 101le doğuma giden ben şimdi 63,50 im:)
Evlendiğim kilodan 500 gr daha az

merhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum

canım seni tebrik ediyorum süper gidiyosun büyük gelişmeler var

nurseza_ sabah erken yedigim icin ogle de ekledim canim. Ama biraz daha erken yapmam gerekiyodu. Ogleyi 12 buçuk gbi aksami 5 bucuk gbi

Anladım canım akşamda geçe kalmış şaşırdım bende Bugün daha iyi gitmiştir umarım :)

Çok iyi menü canım Kayınvalideciğinde sana yemek yaptı heee
Ay tanıştıralım bizim kaynanaları

ay yine unuttm öğle arası 30 dk yürüyüş

Her fırsatta hareket dimi canım dinlenmek yerine yürüyosun takdire şayan

Anlıyorum seni bende 64 le evlendim 6 aya 74 oldum (ilk kez mutfaga girdim ama öle diyim hergün sitelerde tarif bakıyodum) ve hamile kaldım tatatammmm 9 ay sonrası 101 kilocuk ve doğum

Bende merak ediyodum bu kız nasıl 101 kiloya ulaştı diye soracaktım fırsat olmadı bi türlü
Şimdi öğrenmiş oldum Hep genel hatalar ya hareketsizlik ve kontrolsüz yeme

Kabak tatlısı hergün olmasın ama 3 gün üstüste oluyo mu

Hoş geldin çok güzel kilo vermişsin
canım tam yerine geldin sen Sevgi seni yönlendirecektir eminim
Mesajını görünce yazacaktır

Merhaba kızlar, dünden beri hiç giremedim dünkü menümü yazayım önce,
Sabah kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt

Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Akşam 1 kase mercimek çorbası, bir tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt

E elifecenaz merhaba canım hoşgeldin, ne kadar güzel kilo vermişsin tebrik ederim inşallah korursun da Aslında en güzel sporla korunuyor bence arada kaçamak yapsan bile sporla telafi edersin. Beslenme konusunda da bence en iyi birsevgi sana yardımcı olur yönlendirir. Biz daha çok karatay diyeti uyguluyoruz örneğin.

Bugunku menum kizlar
E elifecenaz hosgeldin aramiza. Yarın listeyi duzenlerken seni de eklerim. Bi de bazi sorular sormussun bende ayni donemden geciyorum uzun uzun konusuruz bu mevzulari:) suan yazilanlarin hepsini okumaya bile vaktim olmadi. Yarin hesaplascaz hepinizle haha

Eklentiler

• IMG_0056.jpg
    197,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kizlar herkese gunaydin

Bu hafta pek iyi gecti sayilmaz benim icin.Tarti gunune 3 gun kaldi ama ben hala 75.700 kg. 2 gun dikkat edip versemde diger 2 gun kacamak yaptigim icin verdigim gramlar geri geldi.
Iste dunku kacamakli yediklerim

Sabah 2 buyuk bardak su
Kahvalti...2 dilim ekmek 1 ucgen peynir 3 ad.zeytin salatalik
Ara..sutlu tarcinli turk kahvesi
Ogle..bir tabak kiymali yesil mercimek yemegi dereotu maydonoz cacik 1 dilim ekmek
Ara..2 kasik asure yesil cay
Aksam ..1 kase tarhana corbasi yogurt 3 kasik yesil mercimek salata
Ara..nescafe ve 5 ad.yulafli biskuvi kremaliydi

80 li kilolardayken bu kadar kacamakla yinede kilo veriyodum.ama simdi tik yok.hayatimdan tatliyi cikarmakta zorlaniyorum hic olmasa illa kahvenin yanina bazen kucuk napoliten cikolatalardan yiyorum
Demekki artik onlarida yemiycem ve ben bu al verlerden biktim.bir ay fayanabilsem bi 69 u gorsem moral olucak benim icin

Insallah hep birlikte basaririz kizlar durmak pes etmek yokyola devam

Hosgeldin elifecenaz
Sevgi de senin gibi yurtta kaliyor ustelik yurttayken 90 kilodan 67 kiloyo kadar dustu.basari hikayelerinde nasil verdigini paylasmis istersen okuyup bi fikir alabilirsin.sevgi de musait oldugunda sana yardimci olur zaten.:)

Tebrik ederim nilaycim seni buyuk basari ...zayif olmak istedigini alip giymek kendine yakistirmak ne guzel bi mutluluk

Insallah senin gibi biz de basaririzz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…