Afiyet olsun canım menün gayet güzel, yalnız salata ile bence zeytinyağı tüketebilirsin zararı olmaz faydası olur hatta vitaminlerin emilimi açısından
Bugun o kadar cok asure yedim ki bu hafta benden hayir yokcok pismanim cok
Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak süt, 1 muz, ceviz, zeytin, peynir, maydanoz
Akşam 3 köfte, bulgur pilavı, yoğurt
bir fincan tarçınlı adaçayı, 1 kaşık çörekotu
Su 2.5 lt
Spor Debbie start it up
Günaydın kızlaar :) Pazar günü kilo bildirmeyi unutmuşum,dün akşam tartıldım 68,5 aman Allahıııııııııııımmm
Bugün itibariyle kaçamaklara son!! Sabahki kahvaltımı ekliyorum. Allah'ım inşallah sözümde durabilirim
Eki Görüntüle 1293347
Kesinlikle canım. Zaten hayatımda aldığım en çok kiloydu geçen kış,evlenmenin tek olumsuz yanı oldu galiba :) Bir daha asla o kilolarda olmak istemiyorum.7 yi bir daha görme canım çok dikkatli olman lazım
Benimde kaçırdığım oluyo 65 üstünü gördüğümde oldu kaçamakların yüzünden ama hemen toparladım.
Kalıcı hale getirmemek lazım.
Kesinlikle canım. Zaten hayatımda aldığım en çok kiloydu geçen kış,evlenmenin tek olumsuz yanı oldu galiba :) Bir daha asla o kilolarda olmak istemiyorum.
Merhaba kızlar
bugunki menum
sabah haslanmis yumurta
1salatalik
20 gr kasar 20 gr beyaz peynir
3 zeytin
Yarım dilim tam bugday ekmegi
Arada ayran
oglen
kıymalı pirasa ve muz
yarim dilim tam bugday ekmegi
aksama da yesil mercimek corbasi ile zeytinyagli fasulye yicem. Belki birazda kabak Tatlisi
birazdan da yavrucugun uyuyunca spor yapicam insaallah :)
O belki olmazsa menün gayet güzel canım
Gerçi bende çok severim ama yapcak bişi yok
Ayy korkutma beni bende hamilelik düşünüyorumAnlıyorum seni bende 64 le evlendim 6 aya 74 oldum (ilk kez mutfaga girdim ama öle diyim hergün sitelerde tarif bakıyodum) ve hamile kaldım tatatammmm 9 ay sonrası 101 kilocuk ve doğum
Umarim yemem :) ondan sekse baska seyden yakaliyo bogazim beni. Kafamin icinde bisey sanki hep ye ye ye diyo
Ayy korkutma beni bende hamilelik düşünüyorumyeme Neslihan yemeeeeeeeee
bu sabah 2 dilim kepek ekmek ve siyah zetin
öğlen sebze çorbası yoğurt bulgur pilavı birkaç çatalda yemektena aldım
elmam var ama onu henüz yemedim bakalım akşama kadar daha neler yiğcem
ne olur yemiyim yaaaaa
bide teyzem aşure yapmış dünden beri çağrıyo gel ye diye
nurseza_ sabah erken yedigim icin ogle de ekledim canim. Ama biraz daha erken yapmam gerekiyodu. Ogleyi 12 buçuk gbi aksami 5 bucuk gbi
Ben bugün neler yedim ki
Sabah,
Krep yaptım yulaf kepeğinden
yarım domates,salatalık,maydanoz
Şekersiz çay
Ara:Kahve tek şeker
Öğlen
Izgara köfte
Piyaz(3,5 kaşık)
Turşu(2 kornişon,3,4 biber)
Yanında büyük ayran
Ara:Kahve tek şeker
Akşam:
Kv yapmış bayada fazla hayret dedim sevdiğimi bilir gerçi:)
Pancar yemeği bol acı biberle yanına yoğurt
Şu ana kadar 1,5 litre su 1 bardak yeşilçay
ay yine unuttm öğle arası 30 dk yürüyüş
Anlıyorum seni bende 64 le evlendim 6 aya 74 oldum (ilk kez mutfaga girdim ama öle diyim hergün sitelerde tarif bakıyodum) ve hamile kaldım tatatammmm 9 ay sonrası 101 kilocuk ve doğum
Merhaba kızlar
bugunki menum
sabah haslanmis yumurta
1salatalik
20 gr kasar 20 gr beyaz peynir
3 zeytin
Yarım dilim tam bugday ekmegi
Arada ayran
oglen
kıymalı pirasa ve muz
yarim dilim tam bugday ekmegi
aksama da yesil mercimek corbasi ile zeytinyagli fasulye yicem. Belki birazda kabak Tatlisi
birazdan da yavrucugun uyuyunca spor yapicam insaallah :)
Hoş geldin çok güzel kilo vermişsinmerhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum
evet verdim ama nasıl koruyacağım nasıl devam edeceğim bilmiyorum?:)Hoş geldin çok güzel kilo vermişsin
canım tam yerine geldin sen Sevgi seni yönlendirecektir eminim
Mesajını görünce yazacaktır
Hosgeldin elifecenazmerhaba.benide aranıza alır mısınız acaba? ben 86.3 kilo ile başladım 5.5 ay önce suan 64.5 kiloyum.baya kilo verdim yani ama hala 15 kilo kadar fazlam var ve üniversiteye başladım artık yurtta kalıyorum tüm düzenim değişti verdiklerimi yavaşça alıyorum.nasıl devam edebilirim bilmiyorum.eskiden evde yemek yiyordum 3 ana 3 ara ne güzel verdim.şimdi düzgün sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum ama öğle yemeğinde okulda ne yiyebilirim bilmiyorum aralarda ne yemeliyim?yardım edin bana da .o kadar vermişken geri almak istemiyorum
Tebrik ederim nilaycim seni buyuk basari ...zayif olmak istedigini alip giymek kendine yakistirmak ne guzel bi mutlulukHayde bakalım başarıcaksın ve yemiceksin
Ama başka şeye yönelmek istiyosan tarçınlı süt yap valla tatlı ihtiyacınıda kesiyo tokda tutuyo
Yok kız korkma valla bak herşeye değiyo ben işden izin alıp evde oturunca aldım o kilocukları yanlızdım ailem ha diyince gelemiyodu hareket yok ye allah yee
Ama bak 19 aylık oldu oğluşum 101le doğuma giden ben şimdi 63,50 im:)
Evlendiğim kilodan 500 gr daha az