Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ne guzel ne bolumu okuyorsun ah ah bende sakarya unisinde okumustum okul yillari cok degerlidir kiymetini bil canim

Bilmem miiii yaz tatilinde bile özlüyorum Kocaeliyi:) Tarih okuyorum canım. 3. yılıma geçtim. Sen ne okumuştun

Bilmem miiii yaz tatilinde bile özlüyorum Kocaeliyi:) Tarih okuyorum canım. 3. yılıma geçtim. Sen ne okumuştun

Isletme fakultesiydi canim ....
Yillar oldu biteli ama cok guzel dostluklar kazandim halen gorystugum en samimi dostlarim universitedendir ...

Tarihide hic sevmem :-) sen sevdigin icin mi tercih etmistin ?

Isletme fakultesiydi canim ....
Yillar oldu biteli ama cok guzel dostluklar kazandim halen gorystugum en samimi dostlarim universitedendir ...

Tarihide hic sevmem :-) sen sevdigin icin mi tercih etmistin ?

Evet :) Öğretmen olma şansım olduğu için.
Yıllar sonra umarım ben de böyle güzel hatırlarım :)

Güzell ben de birazdan bir kase çorbayla bol limonlu yarım domates, en sonda yoğurt yiyeceğim.

Seninde gayet guzel menulerin canim ....
Ben tamamiyla pilav makarna abur cubur kola hamur isi herseyi hayatimdan cikardim yagidaa en aza indirgedimm ... hatta cogu zaman yemeklerimi haslama yapmayi dusunuyorum yagsiz ....

Bu arada detoks var ayran asi corbasi cars pers cuma onu uygulamayi dusunuyorumm

Seninde gayet guzel menulerin canim ....
Ben tamamiyla pilav makarna abur cubur kola hamur isi herseyi hayatimdan cikardim yagidaa en aza indirgedimm ... hatta cogu zaman yemeklerimi haslama yapmayi dusunuyorum yagsiz ....

Bu arada detoks var ayran asi corbasi cars pers cuma onu uygulamayi dusunuyorumm

Pilav makarna abur cubur konusunda seninle aynı fikirdeyim:) tuzu da çıkardım ben çünkü ödem yapıyor.
Detoksları şuan düşünmüyorum 2-3 kilo sonra yardımcı olsun diye başlayacağım. :)

Öğle yemeğin 6 yemek kaşığı fasulye yemeği 1 cay bardağı kadar yoğurt yedim biraz egzersiz yapıcam birazdan yeşil cay falan inşallah faydalı olur :KK70:

Pilav makarna abur cubur konusunda seninle aynı fikirdeyim:) tuzu da çıkardım ben çünkü ödem yapıyor.
Detoksları şuan düşünmüyorum 2-3 kilo sonra yardımcı olsun diye başlayacağım. :)

Tatile gidecegim agustos 24de o zamana kadar 5-6 kilo vermem lazm detokslarla hizlandirmam lazmm :'(

Öğle yemeğin 6 yemek kaşığı fasulye yemeği 1 cay bardağı kadar yoğurt yedim biraz egzersiz yapıcam birazdan yeşil cay falan inşallah faydalı olur :KK70:

Hazalcim merhaba menun cok hos biz boyle saglikli beslenip sporla destekledikce guzel sonuxlar elde edecegiz insallah kuzucuklar :-)♥♥

Selam arkadaslar bende size katilmak istiyorum malum üç çocuktan sonra baya bi kilo birikti sali günü basladim bende 91.2 idim bugun 88.5 çiktim boyum 1.60 yasim 33 insallah hedef kilom 60. 3 yildir hep alip veriyorum artik gercekten biktim ve buna bi son vermek istiyorum. Spor olarak evde kondisyon bisikletim var her aksam 30 dakika sürüyorum hepimize kolay gelsin

Tatile gidecegim agustos 24de o zamana kadar 5-6 kilo vermem lazm detokslarla hizlandirmam lazmm :'(

Hazalcim merhaba menun cok hos biz boyle saglikli beslenip sporla destekledikce guzel sonuxlar elde edecegiz insallah kuzucuklar :-)♥♥

İnşallah canımm:) Şimdi göbek eriten bir kür paylaşacağım. Onu da yaparsın.

**Kızlar, geceleri uyumadan yarım saat önce bir kase yoğurdun içine 1 yemek kaşığı pulbiber koyup yarım limon sıkın. Onu yedikten yarım saat sonra uyuyun. Düzenli uygulamada göbeği eritmeye katkısı oluyor :)

Selam arkadaslar bende size katilmak istiyorum malum üç çocuktan sonra baya bi kilo birikti sali günü basladim bende 91.2 idim bugun 88.5 çiktim boyum 1.60 yasim 33 insallah hedef kilom 60. 3 yildir hep alip veriyorum artik gercekten biktim ve buna bi son vermek istiyorum. Spor olarak evde kondisyon bisikletim var her aksam 30 dakika sürüyorum hepimize kolay gelsin

Tamam canım ekliyorum seni de listeye :) Beraber vereceğiz merak etmeee:KK51:

Egzersizden 15-30 dk önce yeşilçay iç canım. Menün de gayet güzel :)

Evet spora biraz daha yüklenmek gerek yaz bitmeden herkes istediği sonuçları alacak inşallah :)

Insallah canim bu sefer cok motive oldum

Bu daha başlangııçç :) İlerleyen günlerde bir tartılma günü belirleyeceğiz. Ve fotoğraf paylaşacağız kilo verdikçe.
Arada bir işinize yarayacak bilgiler veriyorum tecrübelerime dayanarak ( 23 kilo verdim bu aya kadar ) .

*Siz de yaptığınız ve işinize yarayan bilgileri paylaşın kızlar :)

Hosgeldiniz sizde birlikten kuvvet dogar bu kilolar bana 5 senenin aci hatirasi ve masa basi calismaninn en kotu hazin sonu :'(

Fakat artik herseyin degismesi icin start verdik kalici verecegiz kilolarimizi sonrasindada gene burada olup koruma evresinide burda yasiyacagiz insallahhhh

X