Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben de onu diyecektim:)

bugun iş çıkısı alıcam ,yeşil cayda almam lazım daha :) ben 92 den 73 düştüğüm o güzellll zamanlarda ah ahhh. ozamanlarda yogurt cok agırlıklıydı dıyette yogurt sut. yani acıkcası verdırdıgını düşüüyorum her öğün yogurt vardı ayrıca ara ögünün bir tanesinde ayran birtanesinde süt vardı. ne guzel verdımdı :KK14:

bugun iş çıkısı alıcam ,yeşil cayda almam lazım daha :) ben 92 den 73 düştüğüm o güzellll zamanlarda ah ahhh. ozamanlarda yogurt cok agırlıklıydı dıyette yogurt sut. yani acıkcası verdırdıgını düşüüyorum her öğün yogurt vardı ayrıca ara ögünün bir tanesinde ayran birtanesinde süt vardı. ne guzel verdımdı :KK14:

Yine yapacağıız:) Yoğurdun yağ yakma özelliği var zaten :) Bir de protein ağırlıklı beslendiğimiz zaman vücutta kalmıyor. Hemen yakıyoruz :) O yüzden daha rahat kilo verdiriyor.

* Kızlar küçük bir öneri: yoğurdu ana öğününüzde yiyecekseniz yemekle beraber değil yemekten hemen sonra yiyin.:KK56:

Günaydın kızlar kahvaltımda 2 dilim kepekli ekmek yarım domates 1 salatalık 1 yumurta birazda kaşar peyniri yedim bu akşamda spora başlıyorum bir aksilik olmazsa :nazar:

bende sabah 1 dilim ekmekle peynir kkibrit kutusu kadar peynir yedim :) sonra müzik açıp oynamaya başladım spora çıkamadım doğrusu böyle daha eğlenceli :KK70: ara öğün olarak 1 çay bardağı yoğurt yiyorum

bende sabah 1 dilim ekmekle peynir kkibrit kutusu kadar peynir yedim :) sonra müzik açıp oynamaya başladım spora çıkamadım doğrusu böyle daha eğlenceli :KK70: ara öğün olarak 1 çay bardağı yoğurt yiyorum

Cok guzel canim bende ara ogun olarak 2 tane bordo renkli eriklerden yedim adini bilmiyorum :))

Bir kase yoğurdun içine orta büyüklükte bir salata rendeledim. * tabi ki tuzsuz :)

Kızlar ya ben çalışıyorum öğle yemeğinde ne yesem ki kafama takıldı şimdi :KK14:

Kızlar ya ben çalışıyorum öğle yemeğinde ne yesem ki kafama takıldı şimdi :KK14:

Bir yere çıkabiliyosan çorba iç, marketlerde kaselik yoğurtlar var bazı markalar çıkarmış. Bir de onlardan al.
Eğer çorba içebilecek yer yoksa burgerking 'de falan salatalar var. Onlardan alabilirsin.
İş yerin veriyorsa çorba iç ve çıkan yemekten ye :) Pilav makarna varsa alma.

Bir yere çıkabiliyosan çorba iç, marketlerde kaselik yoğurtlar var bazı markalar çıkarmış. Bir de onlardan al.
Eğer çorba içebilecek yer yoksa burgerking 'de falan salatalar var. Onlardan alabilirsin.
İş yerin veriyorsa çorba iç ve çıkan yemekten ye :) Pilav makarna varsa alma.

Aslında karşıda çorbacı var tamam canım sağol çorba içerim :)

Kizlar bende geldim

Sabah ilk uyandigimda hibiskus cayim ve elma sirkeli ilik suyum

Kahvalti

Azicik sucuklu yumurta ve bir dilim ekmek ve sekersiz bir fincan cay ....

Kızlar benim yaptığım leslie bu. Ama yeni başlayanlar 1 milden başlayıp yavaş yavaş arttırabilirler. Ben 3 mille başladım çünkü zaten aylardır yürüyüş yapıyorum alışkınım.
Evde olanlar ve spor salonuna gitmek istemeyenler/durumu olmayanlar ya da vakti olmayanlar için çok iyi. Deneyin derim :)

Hoşgeldin Nihalcim güzel başlangıç:)

Hosbulduk canim benimm insallah Allahimm bizr diyet basari oykuleri bolumundede boyleee topyekunn konu acmayi nasip etsinnn :-)

Pazartesi suanki halimi fotograflandiracagimm
Bayramdada verdiim halimi Allah yardimcimiz olsun kizlar ....

Hosbulduk canim benimm insallah Allahimm bizr diyet basari oykuleri bolumundede boyleee topyekunn konu acmayi nasip etsinnn :-)

Pazartesi suanki halimi fotograflandiracagimm
Bayramdada verdiim halimi Allah yardimcimiz olsun kizlar ....

Bende bir ara 67 'e inmeden önceki halimi ve şimdiki halimi koyarım :)

Bende bir ara 67 'e inmeden önceki halimi ve şimdiki halimi koyarım :)

Aynen insanlarada umit oluruz canim bu arada videoya baktim ve cok hosuma gitti bende salondan vazgectim ... maddiyat dgilde tesetturlu oldugum icin ...
Gecen sene kapandim daha onceleri salonda rahattim erkek bayan karma ..
Fakat suanda o kadar rahat olamam diye dusunuyorum ...
lesliede cok hosuma gitti yavas basliyor telefondan bakacsgimm artik..
Evdede dambillarim var sonunda dambillarla yanlarima calisirimm guzel olacak insallah ayhhhh

Aynen insanlarada umit oluruz canim bu arada videoya baktim ve cok hosuma gitti bende salondan vazgectim ... maddiyat dgilde tesetturlu oldugum icin ...
Gecen sene kapandim daha onceleri salonda rahattim erkek bayan karma ..
Fakat suanda o kadar rahat olamam diye dusunuyorum ...
lesliede cok hosuma gitti yavas basliyor telefondan bakacsgimm artik..
Evdede dambillarim var sonunda dambillarla yanlarima calisirimm guzel olacak insallah ayhhhh

Ben de bu videolar varken ve yürüyüş yapmak varken spor salonlarına tıkılıp kalmayı sevmediğim için leslie'ye başvurdum. 3 gündür yapıyorum. İnanılmaz terletiyor. Denediğinde bana hak vereceksin:)

Ben de bu videolar varken ve yürüyüş yapmak varken spor salonlarına tıkılıp kalmayı sevmediğim için leslie'ye başvurdum. 3 gündür yapıyorum. İnanılmaz terletiyor. Denediğinde bana hak vereceksin:)

Yarin basliyabilecegim ancak canim...
Gece yokuz yarin aksam eve dondugumde baslarim artik alisverisimide yapamadim henuz onuda yarin aksam halledecegim pazartesi bomba gibi buradayim :-)

Hos suandada pimi cekilmis bomba misali heyecanliyyimmm tatli bir heyecan ..

Yarin basliyabilecegim ancak canim...
Gece yokuz yarin aksam eve dondugumde baslarim artik alisverisimide yapamadim henuz onuda yarin aksam halledecegim pazartesi bomba gibi buradayim :-)

Hos suandada pimi cekilmis bomba misali heyecanliyyimmm tatli bir heyecan ..

Heyecan iyidiiir :KK70: azcık da hırs ekle ona, birazcık da azimm. iksirin hazııırr :KK9: sonra başlayalım kilo vermeye :KK54:

Insalllah canimm nerede yasiyorsun suan istanbul cok guzel tam gezilmelikk feci bir yagmur yagdi ... simdi ise mukemmel bir hava var :-)

Normalde İstanbul ama okul döneminde Kocaeli. Yılımın büyük bir kısmı Kocaeli'de geçiyor hatta :)

X