Sivilceli Ciltler yıllar sonra sıvılceler gıttı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
selam kızlar ben 32 yasındayım ve sanırım 18 yasından berı sıvılce hep hayatımda olmustur ve tahmın edesreısınızkı bu gecen sure ıcınde doagal olsun kozmetık olsun kullanmadıgım sey kalmadı burdan bı tarıf okur yapardım hemen
helekı son 2 3 sene sankı daha bı azdı sıvılcelerım ama benımkıler ıltıhaplı degılde aynı ısılık seklındeydı sanki yadıgım bısey dokunmus gıbı gıtmedığim doktor kalmadı en son bu sene bı dr a gittim bana yıne bı ılac verdı kullanıyorum guzel bırakınca gıdıyor
kafayı yıcem ılac kullanırken bı baktım artık goz cevremde bıle var bu isilik gibi seylerden korktum doktora gıttım tekrar bole bole oldu dıye işte tipik dr seylerı soledı yuzume bıle bakmdan devam et gecer dedı bende eve geldım ve başlarım bole işe dedim

lancome kremım goz kremım tonıgım ılaclarım jelım ne varsa bıraktım 50 faktor gunes kremı aladım yuzumu suyla yıkıyorum arada sırada nemlendırıcı suruyorum ve eger dısarı cıkcaksam 50 faktorumude suruyorum ve su an yuzumde tek bır isilik sivilce hıcbısey kalmadı
ve en onemlısı artık onlarla ugrasmıyorum hergun ayna karsısına gecıp bakmıyorum tamamen unuttum ve kendı halıne bıraktım

yanı gunes kremı ve arada soda sırke tonıgı bu kadar artık ılac falan kullanmıyorum
umarım ısıne yarar

artık bende uğraşmayı bırakdım bakdım ki ne kadar uğraşırsam o kadar artıyor sivilceler.. bıraktım kendi hallerine geçsinler yada geçmesinler yoruldum artık. :dilcikar:

aynen bende ole yapıyorum 18 yasından berı cılt bakımı kremler maskeler cıldımı o kadar yordumkı sımdı o gunlerın acısını cıkarıyorum valla sadece su ve arada sırkelı sodalı tonık bu kadar lekeler ıcınde gunes kremı

sirkeli sodalı tonik nasıl yapıyorsunuz? bende sivilcelerim için çok uğraştım maske vs.. şimdi uğraşmıyorum ama sinirlerim bozuluyo kızarıklıklara falan :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…