YILLAR SONRA GELEN UMUDUM 14 ŞUBATTA BENİ TERK ETTİ :'(

Besyıl hergece hergece yalvardm rabbime hayrlsyla bi can ver bende anne olim. Dualarm kbul olmustu tup bebek yaptgm halde hamile kalamadm tam bi ay sora mucizem umudum gelmisti ve ben defalarca test yapmama ragmen inanamamistm. Uc defa kan testi uc defa idrar testi en son gdip kalp atsini duydum ya tamam dedm artk umudum geldi ben deilim artk biziz dedm kisa surdu cabuk gittin umudum cabuk gittin :KK43: 14 subat gecesi omrumde bilmedgm tatmadgm aciyla anneni biraktn gittin
canım benim bizden çok var napalım kısmetmz böyle :KK61::KK61::KK61::KK61:

kac haftalıktı bebısın ne kdr surdır ıstıorsun canm zmanı gelmedı demekkı dha bebıklerımzn :KK43: zooooooooooooooorrrrrrrrr vok zor alısmstm
4 yıldr istyrz canım. polikistik over hastasıyım..bir aylıktı ve zaten öğrenmemle düşük yapmam arası 1 haftaydı.evet zor çok zor.yaşayan bilir ancak.

4 yıldr istyrz canım. polikistik over hastasıyım..bir aylıktı ve zaten öğrenmemle düşük yapmam arası 1 haftaydı.evet zor çok zor.yaşayan bilir ancak.
:KK43: yaramiz iyilessin kavusalm bebeklerimize insallah bu icimdeki ates gecsn hayrlsyla tabi cokkk istyrm cok anlatamam annelik hic tatmadgm ama hep ozledgm bir duygu sacma belki hic bebegm olmadi ama hep anne gbi hissediyrum kendimi

X