yıllar sonra gelen pişmanlık

eskiye neden geri dönüp yaşanmışlıkları yeniden yaşayasınız.. geleceğe bakın evladınızla huzuru bulun, asla dönmeyin ne olursa olsun....

Reactions: anu
Bir kitap 2 defa okunsada sonuç aynı değişmez be güzelim

sadece neden boşandığınızı ve o yılları sorgulayın.. durup dururken boşanmamışsınız sonuçta

Biliyorum o kayinvalide insan olmaz farkindayim o adam da adam olmaz bunların hepsinin farkindayim aptal gibi nedense kafam kurcalandi bunları bile bile bide naptilarsa bana

biraz ağır konuşayım ki aklın başına gelsin...

ya arkadaşımmmmm. Ya dayaktan gururu yerlere düşmüşte toplayanı olmamış arkadaşım. ezilmiş hor görülmüş de kocası tarafından elinden tutulup kaldırılmamış arkadaşım..
aklını başına alllll... al ki azıcık gururun kalsın yüreğinde..
gideceksin döneceksin ne olacak biliyor musun? yine dayak yine istismar yine rezillik çekeceksin.
hiç mi o beyninin içinde akıl kalmadı. hele ki hukuk okuyorsun.
çocuğum için düşünüyorum diyorsun. çocuğum için kafam karıştı diyorsun. Yahuu babası çocuğunu sevse düşünse aramaz mı sormaz mı? şimdi baba oğulculuk mu oynayacaklar sanıyorsun..
uyan uyanda kendine gel. seni bu sefalet çukurunun içine çekmelerine izin verme.
azıcık o aklını kullan allah rızası için....

Eski konularınızı okudum da ben olsam muhatap dahi olmazdım nasıl oldu da evlerine gittiniz..!!
sakın sakın affetmeyin ne güzel işlerinizi hayatınızı hale yola koymuşsınuz kaşınmayın
bunlar insan falan değiller üstelik sadece çocuğunu 4 yıl hiç aramaması da yeterli bir sebep
Daha iyisini bulamadılar tabii herkes sizin gibi bir sabır abidesi değil ve de çekmez
Posanızı çıkartana kadar kullanmak istiyorlar sizi sakın sakın onlatra bu fırsatı vermeyin yalnız kalmak daha iyi

Ben olsam görüşmeye dahi gitmezdim. Sakın affetmeyin sakın sizi elinizden tutup kaldırmayan evladını bir kere sormayan görmeyen dayak yemenize müsade eden bi adama dönmeyin. kendinize gelin lütfen

Dört sene ders almak için uzun bir süre bence, çocuk olmasa hiç düşünme derdim ama ortada bir çocuk var büyüyünce çocuğunuz belki sizi suçlayacak benim babamla büyümeme sen müsade etmedin diye, babam senle barışmak istemiş belki ben olunca eskisi gibi davranmayacaktı sen babama o şansı bile vermemişsin diyebilir..eşin mi istemiş acaba kaynının senle irtibata geçmesini..çocuk oldugu için kararsızım..

Sakın barışma işkence eder sana yine hayatı, ona ihtiyacın yok ki cocugunun ihtiyacı olsun. Öyle baba olmaz olsun cocugunda psikolojisi bozulur düzeltemezsin, hic olmazsa cocuguna saglıklı gelecek sunabilirsin. Oyle babası olursa psikolojisi bozulcak hayatını etkilicek yazık günah affedilcek gibi degil..

Bence kaynin ve eltinib senle buluşmasında direk eski kocanın eli var.

Boşanma sebebin ne bilemiyorum ama denenmişin denenmişi olmayacagını biliyorum.

4 yıl dile kolay. Peki bu zamana kadar nerelerdeymişler acaba...?

Reactions: anu
Geriye dönmek her zaman pişmanlık yaratır bir insan asla ama asla değişmez buna garanti verebilirim muhtemel senin değerini anlamıştır ama huylu huyundan da bez geçmiyor

Niye karışıp akıl almak istediğini anlamadım. Bosanmissin, hayat kurmuşsun, 4 yıl hiç pişmanlık göstermemiş olan bir adam. Kafan nasıl karıştı anlamadım. Belki hayatına biri girmediği için olmuş olabilir. Bence kurduğun hayatı devam ettir. Yeni birilerine şans ver. Su çeken ayakkabıyı aradan zaman gecsede yine su çeker. Deneyecek bir şey yok.

Geriye dönmek her zaman pişmanlık yaratır bir insan asla ama asla değişmez buna garanti verebilirim muhtemel senin değerini anlamıştır ama huylu huyundan da bez geçmiyor

Konu açılalı nerdeyse 3 sene olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…