yıllar sonra gelen pişmanlık

Bence bu konuda kafanızın karışması bile hata,neyin karmaşasını yaşıyorsunuz ileride çocuğunuz kendini bile bir kere görmeye gelmeyen ve bu kadar çok annesine şiddet gösterilmesine gıkı çıkmayan ve annesini sevmeyen bir babaya ikinci bir şans vermediğinizi büyük bir mutlulukla karşılayacaktır emin olun,bence o insanlarla görüşmeniz hatta çocuğunuzun yüzünü göstermeniz bile hata keşke tlf.nda bi daha beni aramayın sizi Allah a havale ettim falan deseydiniz,sakın onların güleryüzlerine aldanmayın afedersiniz ama onlar resmen sizi kafalamaya gelmişler.Bi an önce numaranızı falan değiştirin ve bir daha asla görüşmeyin bir daha birleşirseniz asla geri dönüşü olmaz hatta Allah korusun böylelerinden her türlü kötülük beklenir çocuğunuza bile hasret bırakırlar,lanet olsun öyle kocaya

Mrb kızlar konularımdan bilirsiniz cok zor günler geçirdim küçücük bebegimle aradan 4 yıl geçti bu süre icinde hayatimda bi sürü degisiklikler olduüniversiteye başladım falan artık eskiye dair tek bi umudum beklentim kalmadı derken birde baktım ansızın bi telefon geldi gec kalınmış bir telefon arayan oglumun amcasi ve yengesiydi yıllar sonra helallik almak istemişler benden uzatmadim helal ettim allah var yukarda ona havale etmistim zaten herkesi her neyse 2 gün sonra yine telefon geldi seni ve yegenimi görmek istiyorum dedi kaynim şaşırdım ne dicemi bilemedim bana biraz zaman verin dedim düşündükçe aklıma neler gelmedi ama sonuc olarak onların kanı cani hem zaten yurtdışına tasincaklarmis gitmeden görsünler yegenlerni dedim kabul ettim görüşmeyi gittigimde kaynim eltim ve cocuklari hep birlikte gelmislerdi kaynim ogluma öyle sıkı sarıldı ki aglamaya başladı eside kaynimda onlar öyle duygusallasinca bende ağladım tutamadim kendimi neyse oturduk sonra bana sordu kaynim hayat nasıl nasılsın yenge dedi yenge diyince şaşırdım oda anladi sasirdigimi sen başkasıyla evlensen bile benim her zaman yengem olarak kalcaksin senin yerin ayrı senden iyisi yok su dünyada abimde senin gibisini bulamaz bidaha dedi kalakaldim sonra eltimle ikisi agzimi aramaya başladı iste ailen nasıl oldu duruldular mi falan anladim bişeyler var bunlarda cok gecmeden konuya girdiler biz sizi tekrar biraraya getirmekistiyorumz çocuğun icin bikere daha deneyin falan girdiler konuya cok şaşırdım dedimki bunca yıl nerdeydiniz ne babasi ne siz sahip cikmadiniz birkez olsun sormadiniz nasil bunlar öldü mu kaldimi böyle bi babaya kocaya ben nasıl doneyim üstelik hayatim yeni yeni düzene girmisken kaldiramam bidaha yara almayi dedim israrla devam ettiler çocuğun için diyip durdular şimdi hicbirsey deme git eve sakince düşün biz bekleriz cevabını ne zaman istersen o zmn donersin bize dediler sonuç olarak ben darmadaginim napcagimi bilmiyorum paramparça oldum yine bitaraftan düzene girmiş hayatim bi taraftan oğlum eski kocam yıkılmış yuvam kusura bakmayın biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim bana bi akıl verin lütfen kızlar cok karisigim
Diger konularinizi okudum

Sakin ama sakin kabul etmeyin. Ben olsam hakkimi da helal etmek istemezdim hatta.
Resmen eski kaynananiz dayak atmis size :/ sonra oglu bisi dememis :/ siz cok daha iyilerine layiksiniz hakkinizda hayirlisi olsun. Kendini atese atma geri donup

Bence sen çok fazla iyi niyetli birisin. Hep temiz bir kalple yaklaştığın için insanlar senin hayatını mahvetse de üzerinden zaman geçip iyi davranınca aklında soru işaretleri oluşuyor, sen de hemen iyi davranıyorsun, kırgınlığını unutup sevmeye devam ediyorsun. Yapma sakın. Millet iyi niyetine bakmaz, direk saf der. Kullanmaya çalışır kendi için, kayınvalidenle beraber seni döven kaynın bu kaynın mı bilmiyorum ama iyilikleri de, kötülükleri de kendilerine kalsın.

Elin ekmek tutacak ya, biraz da iyi niyetli, sessiz bildilerse seni, hemen yamayacaklar eski kocayı. İzini dahi kaybettir. Hazır kafan rahat büyütmüşsün çocuğunu bela mı arıyosun arkadaşım karışan yok görüşen yok. Bırak allah aşkına vicdanlı insan 4 sene boyunca gizli de olsa arar sorar yence ihtiyacın isteğin varmı diye. Bırak yaaa. Sinirlerim bozuldu. Bikere eski kocanın çocuğuna karşı bi bağlılığı sevgisi olamamış bile . Bundan sonra yavrum diyip bağrına basabilir mi sanıyosun, o çocuk babaya o baba da çocuğa yabancı olacak. Avukat olacaksın 2 yılsonra o cehaletin karanlığın içine geri dönmek gibi bi ihtimal nasıl kafanı karıştırabilir. Sen bi bitir okulu kimler çıkar karşına. Alırsın çocuğunu gidersin başını alıp harika da bi hayat yaşarsın bırak allah aşkına. Aramayın beni bidaha de.

Aynen cok ilginc insan altında nisey
Hayatın insanlara ne sunacağı belli olmuyor Allah sizi en hayırlı yola çıkarsın
4 yıl sonra neden illa dön evine der ki birisi çok ilginç... Hani eski eşiniz arar oğlunu görmek ister bu arada ortam yaratıp konuşur anlaşılır da Elti ele kayınvirader çıkıp geliyorlar falan ilginç olmuş...
Geri dönmek pek mantıklı gibi gelmiyor ama çocuklar için mantıksız işler yapılıp sonradan yoluna da konuyor...
Bence ses çıkarmayın onlar arayana kadar ararlarsa da şuan bunları düşünmek istemediğinizi belirtin hem zaman kazanırsınız hem de yapılan hamlenin nedenini anlarsınız
aramaktan kendini alikoyamiyor zaten ben onları asla aramam isteyen arasın aradiklarinda ise bekledikleri cevabı alamicaklar

Eve
Bence sen çok fazla iyi niyetli birisin. Hep temiz bir kalple yaklaştığın için insanlar senin hayatını mahvetse de üzerinden zaman geçip iyi davranınca aklında soru işaretleri oluşuyor, sen de hemen iyi davranıyorsun, kırgınlığını unutup sevmeye devam ediyorsun. Yapma sakın. Millet iyi niyetine bakmaz, direk saf der. Kullanmaya çalışır kendi için, kayınvalidenle beraber seni döven kaynın bu kaynın mı bilmiyorum ama iyilikleri de, kötülükleri de kendilerine kalsın.
Evet bu kaynim cnm gerçekten bazen fazla iyiniyetli oluyorum hatta kaynim defalarca dedi ben bu kadar iyimser beklemiyodum seni dedi hatta gecicek karşımıza bize saydiricak cocuguda getirmicek yanında içini bosaltip gidicek dedim kendi kendime dedo allah razı olsun senden falan dedi bilmiyorum ya öyle karşımda iyi bir davranış görünce bende cok agresif olamadim soyledim soylucegimi ama sert bir mizacla değil sonradan pişman oldum ama keskede sert olsaydim dedim:KK43:

Son pişmanlık neye yarar..Aynı derede ıkı kere yıkanılmaz..Exten next olmaz ve denenmısı deneme vs vs:)

Kuzum sen cildirdin mi
Asil çocugun için DONMEMELİSİN!!!!
Gelecek planin çok guzel seni hedefinden hiçbirşey alikoiymasin.
Çocugun İcin yapman gereken bu
O adamla ha babali, ha babasız zulumde üstüne..
Degismez insanoglu, bak sen bile onca yasanana ragmen ayni kafadasin..
Donupte o cocugun hayatini mahvettme asil bunun hesabini veremezsin.

Konu bana gerçek gelmedi. Yaşadığı onca şey sonra üniversiteyi bitiren, üstelik hukuk okumaya hak kazanan ( dgs Sınavına çok kişi giriyor, bunu yapmak gerçekten kolay değil) biri; kendisini döven, annesini- babasını evine koymayan ve onları görmesine izin vermeyen, sürekli hakaret eden insanların arasına dönmez değil mi? Konu gerçekse de çocuğunuzu bu insanların içinde büyütecek kadar vicdansız olmayın. Zira eşinizin ve ailesinin çocuğa sevgi göstereceğini sanmıyorum.

Özür dilerim belki yanlış okuyrm eski konularnzda kızım vr demssnz smdi oğlum yazmssnz bnmi anlmdm iki cocukmu var

Eve

Evet bu kaynim cnm gerçekten bazen fazla iyiniyetli oluyorum hatta kaynim defalarca dedi ben bu kadar iyimser beklemiyodum seni dedi hatta gecicek karşımıza bize saydiricak cocuguda getirmicek yanında içini bosaltip gidicek dedim kendi kendime dedo allah razı olsun senden falan dedi bilmiyorum ya öyle karşımda iyi bir davranış görünce bende cok agresif olamadim soyledim soylucegimi ama sert bir mizacla değil sonradan pişman oldum ama keskede sert olsaydim dedim:KK43:

Yapında sert olmak yoksa yapamazsın. Anca sonrasında şunu da deseydim, bunu da deseydim diye fikir yürütür durursun. Onlar şimdi yataklarında mışıl mışıl uyuyordur, ne güzel bir aileyi birleştiriyoruz filan diye. Sen niye düşünüyorsun ki koca 4 yılın ardından?

aynı çatının altına tekrar girecek olan sensin. Benzer sorunlar yaşanınca kimse olmayacak yanında, daha önce olmadıkları gibi. İnsanlar değişmez. Bazen kıyak bir hareket yaparlar o kadar. Sora herkes özüne döner. Sen daha önce bunlarla başa çıkamazmışsın. Sert konuşmana hiç lüzum yok. Mesafeni koy. Kardeşiniz çocuğunu görmek istiyorsa, belirli bir zamanda görür, babalığını yapar gider de. Sen de çok konuşma onlarla. İletişim halinde olma. Seni aramadan önce iki kere düşünüyor olmaları gerek. Acaba çocuğu görmek için bile onay verir mi diye.

Sen hayatına girmelerine izin verdikçe, bundan sonraki adımları hayatın hakkında tasarrufta bulunmak ve istediklerini yapmadığın için seni azarlamak olur. Çocuğuna hiç bilmediği sorunlu aile hayatını yaşatma bence. Bunlar benim fikirlerim, belki de aynı adama ikinci bir şans tanıyan birileri daha iyi tavsiyeler verebilir senin durumunda. Ama ben insanların genelde değişmediğini, hatta hatalarının da değişmediğini , belirli aralıklarla tekrarladığını gözlemledim genelde.

shiningkonu ost: 39294104 .!.:
Kv , kayın ve eltiden hamilelik ve lohusalik döneminde dayak yemiş, kocada seyretmiş dönsün mu ?
Kusura bakmayin sizin msji alintiliyorm ama konu icerigini bilmedigim icin gorunce su durumu yazmak istedim.Bunlar olduysa konu sahibi niye aklin karisiyoki en doğrusunu yapmissin ayrilmakla çocuğun şiddetli ortamdami buyuseydi.sen işkence mi cekseydin omur boyu çocuğun var diye katlanmak zorunda misin.bak düzenini kurmuşsun hic kaçan karismasin.dönme çocuk büyüdü gu zaman isterse babasıyla görüşür.şuanda gorusur.ama ayni evde yasarsan bu yasadiklarin yine olucaktir nasilsa yasamisti dondu gibi bor vicdanları da olur.

Haklısınız yüzüne tukurmek icin bile onu tekrar gormeye degmez daha birde binbir zorlukla geldigim okulumu hayatimi ona feda edicem kusura bakmasin kimse o kadar değerli bi adam.olsaydi keşke karşımda ama kilimi kipirdatmaya bile değmez o
Sakin sakin eski esine donmek ugruna okulunu birakma.oku ayaklarinin uzerinde dur.
evladina verecegin en guzel hediye bu cunku.sen guclu olacaksin o da oyle.
sakin o ailenin boyunduruguna sokma kendini tekrar.
evladini ozleyen adam kac senedir nerelerdeymis.
belli ki kati yurekli ve gaddar bir insan kusura bakma.
Imkani oldugu halde senelerce evladini arayip sormayan adama kendi ayaklarinla mi geri doneceksin.

ne yapti da hakketti sizi.ustelik okuluna meslegine bile daha gitmeden ambargo konulmus.
Bilmiyorum ama ikinci sans vermenin de bir haketmesi olur.kayninin iki kelimesi ile olacak is mi dalga gecer gibi.kendisi nerde bu adamin.

Onca yil nerdeymisler?
Insan ufacik bebekle kalan kadini aramaz mi?
Bide yüzsuzler geri dön kocana diyorlar
aklinin karismasina izin verme
cocugun icin falan dediklerine bakma
onlar kendilerini düşünüyor
adam bulamamistir bir kadin kendine
simdi sana dönmek istiyor İşte..cocugu düşünen zaten zamaninda arardi ayrilsaniz bile..

X