yıllar sonra gelen pişmanlık

Buarada sevgili degilsin soz atmadkn nisan atmadin nedir abi bu olay. Bosanmissin sonsuza dek bitmis gitmis bisey bu.insan yasadiklarini unutmamali kin tutmayi tavsiye etmiyorum ama unutmaki koruyabil kendini. Ah bana biri hakkini helal et tupbebenle seni bess parasiz aylarca aglattik dese vallahi billahi aradan 20 sene gevse ben ona hakkimi haram ederim. Ne munasebet siz birde dayak yemissiniz onursuzluk gururlari ayaklar altina almak bu. Eski esim yasal olarak gormek istediginde gorebilir ama ben gostermemek icin disimi tirnagima takarimda anasi babasi danasi arayacak bende onlara iyi niyet gostericem . Yok abi insan su hayatta var oldugunun kaniti nedir yani ben sana tas atana ekmek at diyemem bunuda hos goremem anca anca siz neden yaptınız bilmiyorumda tepki koyamamak derim. Valla allah onlari elime dusurmesin hic affetmem ben kan can diye bir tek siz dusunmus olmalisiniz.

Senindemi aynı durum? esındenmı ayrıldın?
Eski esim bizi kart bi kari icin terk etti. Yeni doğum yapmışken, o kadinlada ayrilmis sonradan tabiki . Baktim balonim uctu bende pek uzgun bende folyo balon buldum keyfime bakiyorum

Laflariniza dikkat ederseniz sevinirim alakasız alakasız şeyler yazcaksaniz rica ediyorum yorum yapmayin konuma
Disardan böyle gözüküyor olay belki kendinizi gelmenizde yardimci olur bir kac sert cümle. Gercekten suan sizin cocugunuzu burdaki insanlar sizden fazla düsünüyor gibi gözüküyor. Umarim o seviyesiz insanlarla bir kez daha görüsmessiniz.

Sizce bu işin oluru var mı? Bıçak sırtı bir karar bu,hakkınızda hayırlısı...Ufak bir not denenmişi denemiyceksin.

Son düzenleme:
Ben seni hatirlicam galiba ailenin durumu yoktu sende okulda birini bulsmustun bi sorunu vardi çocuğun cocuhuna mont alamiyordun hirka giyiyordu yazilana gore o senmisin
neden konunun sbasinda esim filan diyosun yuvam yikilmasin kim o neden bahsediyorsunuz bekarsaniz hala

konunuzu okudum böyle bir şeyi düşünmeniz bile bi anlık gaflet ve şaşkınlıktan dolayı olmalı.. Hem yeni bir hayat kurmuşsunz hem harika bir bölümde okuyorsunuz, elinizde çok geçerli bir mesleğiniz olacak.. bütün bunları bırakıp o insanların içine dönmeye değer mi :KK57: baba olan adam yıllarca bir şeyler yapar arar, sorar.. bu saatten sonra o adamdan o çocuğa baba mı olur yapmayın lütfen... yeniden evlenmeyi düşünmediniz mi hiç ?? madem çocuğu düşünüyorsunuz bence hayatınıza sokacağını herhangi bir kişi eski eşinizden çok daha iyi bakar çocuğunuza... :KK66:

Hıcccc kusura bakma sen barısmaya dunden razisin. Oyle olmasaydi sana bi teklifi yaptiklarinda cevaplarini verir noktayi koyardin. Sende hic akil yokmu 10 gunluk bebekle seni ortada birakip 4 yasina gelmis cocugunu bir kez bile aramayan adama sans versemmi diyorsun. Ne diyeyim dayaga devam.
Arkadaslar rica ediyorum kirici şeyler yazmayalim benim dünden razi olduğum bisey yok karşımdaki insanlarin o anki davranışları karşısında katı davranamadim sadece yoksa herseyi bende kustum bu zamana kadar nerdeydiniz de dedim bunlar ayrı ben cevabimi or da da verdim aslında ama bana biraz düşünme süresi onerdikleri icin buraya yazdım yoksa emin olun o adamın suratına tukurmek benim icinde büyük bi zevk belkide bunu yapicam gorucem ve yüzüne tukurup gidicem ağır kelimeler yazmanizi gerektiricek bisey konusmadim ben lütfen

Ben seni hatirlicam galiba ailenin durumu yoktu sende okulda birini bulsmustun bi sorunu vardi çocuğun cocuhuna mont alamiyordun hirka giyiyordu yazilana gore o senmisin
neden konunun sbasinda esim filan diyosun yuvam yikilmasin kim o neden bahsediyorsunuz bekarsaniz hala
Yanlış hatirliyosunuz o kişi ben değilim bi yanlislik olmalı

Hayatım düzene girdi kızlar adaletten basladim universiteye hukuga geçtim bu yil 2 yil sonra avukatim allahın izniyle ama bunlarin bunca zaman sonra böylesine iyimser davranmalari çok tuhaf gerçekten hatta kaynim bana öyle övgüler yagdirdi ki senden iyisi yok sen cok iyi birisin dort dortluksun falan
Yanlış anlama ama o senden iyisi yok derken senden başka dövecek kahrimizi çekecek kimse yok demeye getirmiş

• Beğen
Reactions: anu
Arkadaslar rica ediyorum kirici şeyler yazmayalim benim dünden razi olduğum bisey yok karşımdaki insanlarin o anki davranışları karşısında katı davranamadim sadece yoksa herseyi bende kustum bu zamana kadar nerdeydiniz de dedim bunlar ayrı ben cevabimi or da da verdim aslında ama bana biraz düşünme süresi onerdikleri icin buraya yazdım yoksa emin olun o adamın suratına tukurmek benim icinde büyük bi zevk belkide bunu yapicam gorucem ve yüzüne tukurup gidicem ağır kelimeler yazmanizi gerektiricek bisey konusmadim ben lütfen

Ama yazdiklarindan barisma ihtimalin oldugu anlasiliyor. Yani herkes boyle anlamissa yanlis aksettirmissiniz demektir. Cocugum icin falan dediniz cunku.

Yumusamak değil eve geldim hatta gorusmeden sonra aklıma hep kötü şeyler geldi yaptıkları geldi gözümün önüne ben napiyorum bile dedim ama bi tarafımda belki gerçekten pismanlardir falan diyo ya cok zor kızlar cocugum olmasa hic dusunmem ama cocuk beni biraz dusunduruo:KK43:
Ya çocuğunuzu birazcık düşünüyorsanız zaten barismazsiniz bende babasiz buyudum iyiki de babasiz büyümüşum böyle babalar olmaz olsun

konunuzu okudum böyle bir şeyi düşünmeniz bile bi anlık gaflet ve şaşkınlıktan dolayı olmalı.. Hem yeni bir hayat kurmuşsunz hem harika bir bölümde okuyorsunuz, elinizde çok geçerli bir mesleğiniz olacak.. bütün bunları bırakıp o insanların içine dönmeye değer mi :KK57: baba olan adam yıllarca bir şeyler yapar arar, sorar.. bu saatten sonra o adamdan o çocuğa baba mı olur yapmayın lütfen... yeniden evlenmeyi düşünmediniz mi hiç ?? madem çocuğu düşünüyorsunuz bence hayatınıza sokacağını herhangi bir kişi eski eşinizden çok daha iyi bakar çocuğunuza... :KK66:
Yeniden evlenmeyi düşündüm hatta son zamanlarda ciddi baktığım birisi vardı ama tam olarak karar veremiyodum çünkü devam eden okulum var cnm zaten tek korkum ikinci kez kötü birine denk gelip cocugumunda hayatını mahfetmek vu yüzden ikinci evliligede korkuyorum açıkçası ama suda bi gercek ki oz babası cok farkli değil zaten

Ama yazdiklarindan barisma ihtimalin oldugu anlasiliyor. Yani herkes boyle anlamissa yanlis aksettirmissiniz demektir. Cocugum icin falan dediniz cunku.
Barışma ihtimalim olduğunu soylemiyorum yanlış anlasilmasin sadece bi anlik bi gafletmidir o an onların öyle iyi davranmalarinin etkisinden midir acaba dedim ama eve gelince kendimi o kadar sorguladim ki kendime neler sormadım ki hatta hakkımı helal ediyorum dediğime bile pişman oldum

Yeniden evlenmeyi düşündüm hatta son zamanlarda ciddi baktığım birisi vardı ama tam olarak karar veremiyodum çünkü devam eden okulum var cnm zaten tek korkum ikinci kez kötü birine denk gelip cocugumunda hayatını mahfetmek vu yüzden ikinci evliligede korkuyorum açıkçası ama suda bi gercek ki oz babası cok farkli değil zaten

her kim olursa olsun eski eşinize dönmekten çok daha iyi bir adım atmış olursunuz bence. İyi düşünün ne olur bunu yapmayın kendinize, yazık...

her kim olursa olsun eski eşinize dönmekten çok daha iyi bir adım atmış olursunuz bence. İyi düşünün ne olur bunu yapmayın kendinize, yazık...
Haklısınız yüzüne tukurmek icin bile onu tekrar gormeye degmez daha birde binbir zorlukla geldigim okulumu hayatimi ona feda edicem kusura bakmasin kimse o kadar değerli bi adam.olsaydi keşke karşımda ama kilimi kipirdatmaya bile değmez o

Haklısınız yüzüne tukurmek icin bile onu tekrar gormeye degmez daha birde binbir zorlukla geldigim okulumu hayatimi ona feda edicem kusura bakmasin kimse o kadar değerli bi adam.olsaydi keşke karşımda ama kilimi kipirdatmaya bile değmez o

kesinlikle öylee heba etmeyin hayatınızı bölümünüzün şartlarını zorluklarını ve ne kadar zor kazanıldığını da biliyorum bütün emekleriniz boşa mı gitsin? 4 yılda kim bilir ne zorluklarla buralara geldiniz.. hatta okulu bırak demiş olmasalardı sırf mesleğiniz gelecekteki potansiyel maddi kazancınız için geri dönmek istiyor derdim ben...:KK14:

Aynı su da iki kez yıkanılmaz derler. Kesinlikle geri adım atmayın. Kaynınızla dahi görüşmeyin. Onlar ne sizi ne yavrunuzu haketmiyorlar. Sizi hamileyken döven insan insan bile denmez bunlara ya neyse...O aileyle irtibatı kesin net.

Hayatın insanlara ne sunacağı belli olmuyor Allah sizi en hayırlı yola çıkarsın
4 yıl sonra neden illa dön evine der ki birisi çok ilginç... Hani eski eşiniz arar oğlunu görmek ister bu arada ortam yaratıp konuşur anlaşılır da Elti ele kayınvirader çıkıp geliyorlar falan ilginç olmuş...
Geri dönmek pek mantıklı gibi gelmiyor ama çocuklar için mantıksız işler yapılıp sonradan yoluna da konuyor...
Bence ses çıkarmayın onlar arayana kadar ararlarsa da şuan bunları düşünmek istemediğinizi belirtin hem zaman kazanırsınız hem de yapılan hamlenin nedenini anlarsınız

X