yıllar sonra gelen pişmanlık

Eski konunuza baktim.
Onca yasanan seye, esinizim yaptiklarina bakarak hala kafaniz karışıyorsa siz iflah olmazsiniz bendem soylemesi.
bile bile kendinizi atese atıyorsunuz.
Olanlara ragmen ders almayip esinizle birlesirseniz size hic uzulmem de o cocuga yazik olur, kiyamam.
nerden babasi oluyor cocugunuzun onu anlamadim?
sizin ciddi ciddi donesiniz var adama, kendi bile gelmemisken akliniz boyle karistiysa, bir telefon etse kapisinda bitersiniz.

Sanki kendinizde degilmis gibi konusuyorsunuz bu insanlardan dayak yediniz siz unuttunuz mu? Bu insanlarin sizi geri istemesi neden aklinizi bulandiriyor cidden? Hem avukat olacak birine okulu birak da ne demek? Cidden hepiniz bir tuhaf konusmussunuz.

Cocugum var diyorsunuz da hadi bir hata yapip geri dondunuz. Cocugunuzun sevgi dolu bir yuvada buyuyecegini falan sanmayin. Baska sansi olmadigi icin zamaninda sahip cikmadigi karisina aslinda sevmiyordum diyen bir baba, ayni hatayi tekrar yapmis bir anne olacak karsisinda. Sakin cocugum icin demeyin cunku sacma olur.

Kusura bakma ama 2011 de actigin konuyuda okudum sen bu 3 kisiden acimasizca hamileyken ve lohusayken olmak uzere dayak yemissin kocan seni korumamis bile sen bunlari onuruna ve gururna nasil yedirdinde simdi kafan karisik oluo bidaa yapmiycaklarina nasil emin oldun pes dogrusu

sen gercekten geri donmeyi dusunuyorsun sanirim.
oyle bir hata hayatinin hatasi olur ancak.
korkma baska birini bulup evlenemem diye
oglum babasiz buyuyecek diye
Başka birini bulup evlenemem diye korksam bunca seyden sonra hayata yeni bastan atilip üniversite okumazdim evlenirdim biriyle tekrar hayatima devam ederdim tam tersi hic öyle bi kaygim yok olmasada olur hic sorun değil eger çocuğum olmasaydi hic tereddüt bile etmeden geri cevirirdim herseyin bende farkındayım gerçekten

Başka birini bulup evlenemem diye korksam bunca seyden sonra hayata yeni bastan atilip üniversite okumazdim evlenirdim biriyle tekrar hayatima devam ederdim tam tersi hic öyle bi kaygim yok olmasada olur hic sorun değil eger çocuğum olmasaydi hic tereddüt bile etmeden geri cevirirdim herseyin bende farkındayım gerçekten

Kendinize değer vermiyor olabilirsiniz, ama zaten asıl çocuğunuz olduğu için geri çevirmeniz lazım. Bunu göremiyor musunuz gerçekten?

• Beğen
Reactions: anu
Çocuğun yanında konuşuldu bunlar sabah kalkti kuzum anne rüyamda senle ben başka bi eve gidiyoduk diyo:KK43:
Oglunuzu düsünüyorsaniz dönmeyin. Ve bence düsünmüyorsunuz kendinizi düsünüyorsunuz yalniz kalmaktan korkuyorsunuz. Size attiklari dayaklar yetmedi mi simdi de biraz oglunuzu mu dövsünler. Kusura bakmayin ama sert konusuyorum yazdiklarinizi okuyunca. Geri dönme düsüncenizle surda beni bile sinirlendirdiniz

Kusura bakma ama 2011 de actigin konuyuda okudum sen bu 3 kisiden acimasizca hamileyken ve lohusayken olmak uzere dayak yemissin kocan seni korumamis bile sen bunlari onuruna ve gururna nasil yedirdinde simdi kafan karisik oluo bidaa yapmiycaklarina nasil emin oldun pes dogrusu
Aynen cok haklısınız fazla iyi niyetliyim ben galiba bide söyle düşündüm sacma olabilir ama ilerde cocugum anne babama neden bi sans vermedin derse ne derim diye de düşündüm

o zaman cocugun icin geri donme.
kurt post deyistirmez canim.
leoparin da deseni deyismez.
bu insanlar hala ayni cirkef insanlar bence.

Sakin ama sakin geri donme.
cocuguna o yasadigin pislikleri yasatma.

• Beğen
Reactions: anu
Oglunuzu düsünüyorsaniz dönmeyin. Ve bence düsünmüyorsunuz kendinizi düsünüyorsunuz yalniz kalmaktan korkuyorsunuz. Size attiklari dayaklar yetmedi mi simdi de biraz oglunuzu mu dövsünler. Kusura bakmayin ama sert konusuyorum yazdiklarinizi okuyunca. Geri dönme düsüncenizle surda beni bile sinirlendirdiniz
Geri dönme fikrim yok yanlış anlasilmasin sadece acabalarim var yoksa bende en az sizin kadar düşünüyorum bunlarin bilincindeyim hala netlesmedim ki bu yüzden yazdım buraya düşüncelerim yanlış olabilir bendd bunları düzeltmeye çalışıyorum sizin yardimlarinizla

Zaten o zamanda adam bosanmasa bosanacaginiz yokmus. Olan yine cocuklara oluyor. Ordan oraya savurun cocuklari yeterki sizin istekleriniz olsun. Aman kocasiz kalmayinda gerisi önemli degil. Bu firsati kacirmayin her zaman koca gelmez böyle ayaginiza.

Aynen cok haklısınız fazla iyi niyetliyim ben galiba bide söyle düşündüm sacma olabilir ama ilerde cocugum anne babama neden bi sans vermedin derse ne derim diye de düşündüm

Hiçbir aklıbaşında evlat annesi sülalenin bütün bireylerinden dayak yerken olanları seyreden babası için "ona neden şans vermedin?" demez merak etmeyin. Ama geri dönmek gibi bir hata yaparsanız her kavgada neden döndüğünüzü sorgulayacak ve "bunu bana yaşatmaya ne hakkın vardı?" diyecektir ve size zerre kadar saygı duymayacaktır.

Güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak sağlıklı bir evlat mı yetiştirmek istersiniz, yoksa annesinin aşağılandığını göre göre şiddeti normalleştirecek ve ilerde babasına benzeyecek bir serseri mi yetiştirmek istersiniz?

Zaten o zamanda adam bosanmasa bosanacaginiz yokmus. Olan yine cocuklara oluyor. Ordan oraya savurun cocuklari yeterki sizin istekleriniz olsun. Aman kocasiz kalmayinda gerisi önemli degil. Bu firsati kacirmayin her zaman koca gelmez böyle ayaginiza.
Laflariniza dikkat ederseniz sevinirim alakasız alakasız şeyler yazcaksaniz rica ediyorum yorum yapmayin konuma

Cocuga cevap verecek onlarca seceneginiz olacak merak etmeyin. Zaten herseyi anlayacak yasa geldiginde herseyi ogrendiginde "bir ara benden ozur dilediler geri donmeyi dusundum" deyin. Alacaginiz tepkiye siz bile inanamayacaksiniz. Akli mantigi olan hic kimse buna razi olmaz.

O adamla bulusun tum nefretinizi kusun agziniza geleni saydirin tokadi carpin suratina tukurun donup gidin o anca bunu hakeder

Konunu okudum ama bu aile korkuncccc nasıl güveneceksin tekrardan? seni ve cocugunu bır gün bile aramamış sızi sahipsiz bırakmış o lanet olasıca kayınvalide döverken sesini cıkarmamıs belliki evlenecek kadın bulamadı sana geri dönmeye calısıyo sen bu adamı tekrardan nasıl sevebılceksın? nasıl güveneceksin? Sana yapılan bu zülümleri nasıl unutabilceksin? Bu ınsanlar korkunç aklın varsa bırak böyle kalsın

Yalnız iyi role girmişler ne diyim.
Ağlamalar sızlamalar tiyatro resmen. Eski eş karşına çıkıp konuşmuyor bile. Demek ki hala pasif hiç değişmemiş.

Belki de asalaklığından hayatını yalnız idame edemeyen klasik erkek sorumsuzluğu yüzünden artık başlarından atmak istemişlerdir. En iyi aday olarak da seni seçmişlerdir.
Gördüklerin göreceklerinin garantisi. Düşünme bile.

Nedem ayrilmistiniz bilmiyorjm ama benimde icimde hep boyle bi his var 5 sene olacak ayrilali oglumda 5 yaşına girmek uzere biyolojik baba hic aramadk sormadi bizi.. diyorjm soyle 3 sene sonra barışmak istese bende kocama dovdursem onu yuzune tukursem senin modan gecti oglummm yallah desem ne yalan soyliyim egom cok siser. Allahim bu bi dua degil tabi gercek olmasin istemem

Nedem ayrilmistiniz bilmiyorjm ama benimde icimde hep boyle bi his var 5 sene olacak ayrilali oglumda 5 yaşına girmek uzere biyolojik baba hic aramadk sormadi bizi.. diyorjm soyle 3 sene sonra barışmak istese bende kocama dovdursem onu yuzune tukursem senin modan gecti oglummm yallah desem ne yalan soyliyim egom cok siser. Allahim bu bi dua degil tabi gercek olmasin istemem

Senindemi aynı durum? esındenmı ayrıldın?

Hıcccc kusura bakma sen barısmaya dunden razisin. Oyle olmasaydi sana bi teklifi yaptiklarinda cevaplarini verir noktayi koyardin. Sende hic akil yokmu 10 gunluk bebekle seni ortada birakip 4 yasina gelmis cocugunu bir kez bile aramayan adama sans versemmi diyorsun. Ne diyeyim dayaga devam.

X