- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
Kusura bakmayınarkadaşlaar.cikmak zorunda kaldim cevapsiz kaldi bazi sorularız esimden bosanma nedenlerim eski konularimda var uzun biraz ama kısaca özet gecersek kayinvalide dayagi hakareti esin bunlara sessiz kalmasi ayrıca bazi arkadaşlar sormus çocuğunu hiç gormedi mi diye Hayır arkadaşlar bugüne kadar birisi bile gormedi aramadi sormadi buna babasida dahilNerdesin konu sahibi?
hayir cnm evli değilim suanSuan evli degil misiniz zaten? Ben oyle anladim okuduklarimdan yanlis mi anlamisim? Eski konularinizi da okudum. Kalp gozune donmus olay kesin kaynana olumcul hastadir ya da kayin ta da kp falan ondan sizin ahinizi aldiklari icin vicdan yapip birlestiirmeye calisiyolardir. Yahu adam sizi sevmedigini istemedigini soylemis zamaninda. Belki hala istemiyo sadece ailesi vicdan yaptigi icin kabul etmistir bilemiyorum. Bunun altindan iyi seyler cikicak gibi gelmedi bana. Kafa karisikligina bile degmez. Adam yillarca arayip sormamis iyi misiniz napiyosunuz diye merak etmemis ailesine sizi ezdirmis gozunun onunde dovmusler ses cikarmamis onun erkekligine de tukuriyim ben nasil erkek o bu saatten sonra da hayatinizda yeri yok olse bi yudum su vermeyin oyle insanlara.
Hayatım düzene girdi kızlar adaletten basladim universiteye hukuga geçtim bu yil 2 yil sonra avukatim allahın izniyle ama bunlarin bunca zaman sonra böylesine iyimser davranmalari çok tuhaf gerçekten hatta kaynim bana öyle övgüler yagdirdi ki senden iyisi yok sen cok iyi birisin dort dortluksun falanHayatını düzene koymussan hiç bir daha kafan karısmasın , öyle bir aileyle ömür geçmez
Hayatım düzene girdi kızlar adaletten basladim universiteye hukuga geçtim bu yil 2 yil sonra avukatim allahın izniyle ama bunlarin bunca zaman sonra böylesine iyimser davranmalari çok tuhaf gerçekten hatta kaynim bana öyle övgüler yagdirdi ki senden iyisi yok sen cok iyi birisin dort dortluksun falan
O evi terkeden eltimdi gelen görüşmeye birlesmisler onlar hatta o.olayida anlattilar kaynim aramış annesini babasını birini yolladiniz bunuda yollamaniza izin vermem ben karimi sizin icin bosayamam ben abim değilim falan demiş abim ben değil malesef sahip cikamadi sana dediBelki aile dovecek baskasini bulamamistir da ondan sizi ariyodur. Ay cok sinir oldum yaa. Yuzsuzlere bak oyle insanlara hak falan helal etmeyin surunsunler. İyi insanlar olsaydi diger elti de evi terk etmezdi. Bu nasil kv ya kendi de el kizi. Ay dusundukce sinirleniyorum yaa gorusmeyi kabul etmeniz bile hataydi. Ben olsam beddu edip kufredip hakkim haram olsun der kapatirdim telefonu gebersinler. Bi daha da size ulasmalarina izin vermeyin bu kadarcik seyle bile moraliniz bozulduysa biraz daha yakin olsaniz kim bilir daha neler yapicaklar. Esiniz bu dort yil icinde cocugunu gormek istedi mi hic gordu mu????