yıllar sonra gelen pişmanlık

Eski Konunuzu okudum şimdi, birazcik olsun akliniz, gururunuz, onurunuz varsa affetmezsiniz

Oyle kocaninda kaynananinda kayinbiraderinde allah belasini versin bunlar insan olamaz, asla asla tereddut bile etmeyin ne guzel yeni bi hayata baslamissiniz yazik etmeyin kendinize de cocugunuza da

Bide hakkinizi helal etmissiniz iclerine belki su serptiniz fazla iyi kalplisiniz, ben okurken nekadar sinirlendim olayin icinde olan sizsiniz çektiklerinizi unutmayin lutfen, bu insanlar ASLA degismezler ben size diyim ayrica bi insan nasil ne sebeple cocugunu 4 yil arayip sormaz ?! Bu adamdan eş olamadigi gibi baba da olmaz bu adamdan da ailesindende bi b.k olmaz sakin unutma!!

Kizlar ayrilma sebepler MA AİLE bu bayana saldırmasi, linc etmesi!! Resmen kadina iskenge etmisler koskoca kayinvalidesi ve adam diye gecinen kayinbiraderi bile dövmüş kadincagizi ve kocasi gikini cikarmamis ayrica yine bu aile kufurlerle hakaretlerle konu sahibinin ailesini her geldiklerinde kovmus hatta mahkemelik olmuslar vs vs...

Aradan 4 yıl geçmiş. Bir kere aramamış bir koca. Ve hala daha araya samimiyetsizce başkalarını sokmaya çalışıyor. Kendisi de gelebilirdi. Çocuğun var zor olabilir ama çocuk için katlanılacak bir durumda mısınız? Zaten zor günleri geçmişsin, şu saatten sonra neden hayatına alasın ki. Benim şahsi fikrim dönmemendir. Ama tabi ki boşanma sebebinizi bilmiyorum, yinede sonuç olarak eğer kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan hiç gerek yok derim. Evli değilim o yüzden bilemiyorum tam olarak :) şuanki düşüncelerim bunlardan ibaret :)

Ben sizi hatirladim. Hani su butun aile bir olup sizi doverken oylece bakan, oglunun sunnetinde bile yaninda olmayan, aylarca oglunu arayip sormayan birine mi doneceksiniz?

Ne olmus ben size soyliyim. Eski esiniz bir turlu dikis tutturamamis, kimse onu ve anasini cekememis. Onlara en cok sabreden siz oldugunuz icin sanslarini bir daha denemek istemisler. Ayrica yaniliyor muyum bu kayin size siddet gosterenlerden biri degil miydi? Ne yuzle gelmis? Ayrica merak ettim mahkeme size nafaka tazminat falan verdi mi?

Eski konunu okudum, sakın sakın affetme onları..! Kaynın denilen adam seni hamile iken döverken neredeymiş vicdanı? Sakın geri adım atma ben olsam görüşmezdim bile sen gene görüşmüşsün sakın affetmeee

Reactions: anu
Eski eşiniz başka birini bulamamış, depresyonda, ailesi de ona acımışlar keşke boşanamasaydın seni çekse o kadın çeker diye yine siza gelmişler. Bu arada sizin kafanızı karıştıracak bişe yok eşiniz size dönmemiş bu sadece eski kayınbiraderinzin ve eltinizin işgüzarlığı. İnanmayın derim. Birini bulaydı aaahhh bulaydı mutlu olsaydı yeni bir hayat kurmayı berecebilseydi hiç gelirmiydi o kayınbirader o elti???

Eski esin gelmemis ki. Belki de haberi bile yok. Kayinvaliden gondermis olabilir onlari Cunku esin kukla durumunda zaten. Annesi sizi doverken ne yapiyorsun bile dememis. Gercekten isteseydi cocugunu gormek isterdi. Bir sekilde gelirdi. Kafaniz sakin karismasin. Yolunuza devam edin. Ne guzel yeni bir hayat kurmussunuz. Eski esinizi dusunmeye bile degmez. Mutluluk sizin de hakkiniz. Niye bile bile kendinizi mutsuz edesiniz ki, sakin donmeyin.

Suan evli degil misiniz zaten? Ben oyle anladim okuduklarimdan yanlis mi anlamisim? Eski konularinizi da okudum. Kalp gozune donmus olay kesin kaynana olumcul hastadir ya da kayin ta da kp falan ondan sizin ahinizi aldiklari icin vicdan yapip birlestiirmeye calisiyolardir. Yahu adam sizi sevmedigini istemedigini soylemis zamaninda. Belki hala istemiyo sadece ailesi vicdan yaptigi icin kabul etmistir bilemiyorum. Bunun altindan iyi seyler cikicak gibi gelmedi bana. Kafa karisikligina bile degmez. Adam yillarca arayip sormamis iyi misiniz napiyosunuz diye merak etmemis ailesine sizi ezdirmis gozunun onunde dovmusler ses cikarmamis onun erkekligine de tukuriyim ben nasil erkek o bu saatten sonra da hayatinizda yeri yok olse bi yudum su vermeyin oyle insanlara.

Belki aile dovecek baskasini bulamamistir da ondan sizi ariyodur. Ay cok sinir oldum yaa. Yuzsuzlere bak oyle insanlara hak falan helal etmeyin surunsunler. İyi insanlar olsaydi diger elti de evi terk etmezdi. Bu nasil kv ya kendi de el kizi. Ay dusundukce sinirleniyorum yaa gorusmeyi kabul etmeniz bile hataydi. Ben olsam beddu edip kufredip hakkim haram olsun der kapatirdim telefonu gebersinler. Bi daha da size ulasmalarina izin vermeyin bu kadarcik seyle bile moraliniz bozulduysa biraz daha yakin olsaniz kim bilir daha neler yapicaklar. Esiniz bu dort yil icinde cocugunu gormek istedi mi hic gordu mu????

Reactions: anu
bende eski konularinizi okudum..Adam degil bostan korkulugu,munasebetsiz herif..sakin sakin..asla geri donmeyin..

cocuğun icin ne demek, sen cocuğuna yetiyorsan baska kimseye ihtiyacın yoktur, cocuğunun da onu dört yıldır aramayan sadece biyolojik olarak bağı olan bır adama hic hic ihtiyacı yoktur

Nerdesin konu sahibi?
Kusura bakmayınarkadaşlaar.cikmak zorunda kaldim cevapsiz kaldi bazi sorularız esimden bosanma nedenlerim eski konularimda var uzun biraz ama kısaca özet gecersek kayinvalide dayagi hakareti esin bunlara sessiz kalmasi ayrıca bazi arkadaşlar sormus çocuğunu hiç gormedi mi diye Hayır arkadaşlar bugüne kadar birisi bile gormedi aramadi sormadi buna babasida dahil

hayir cnm evli değilim suan

Hayatını düzene koymussan hiç bir daha kafan karısmasın , öyle bir aileyle ömür geçmez
Hayatım düzene girdi kızlar adaletten basladim universiteye hukuga geçtim bu yil 2 yil sonra avukatim allahın izniyle ama bunlarin bunca zaman sonra böylesine iyimser davranmalari çok tuhaf gerçekten hatta kaynim bana öyle övgüler yagdirdi ki senden iyisi yok sen cok iyi birisin dort dortluksun falan

Yumusamadiniz umarim. Ayrica bu kadar dort dortluksem neden dayak attiniz diye siramadin mi?

O evi terkeden eltimdi gelen görüşmeye birlesmisler onlar hatta o.olayida anlattilar kaynim aramış annesini babasını birini yolladiniz bunuda yollamaniza izin vermem ben karimi sizin icin bosayamam ben abim değilim falan demiş abim ben değil malesef sahip cikamadi sana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…