• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar once doktor tarafından tacıze ugramıştım

Morsardunya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
2.101
18.169
158
Tekirdağ
Dünkü okuduğum sapık ruhlu profesörden sonra yıllar önce yaşadığım ,travma aklıma geldi.Gerçekten unutmuştum oysaki.Yıllarca bu olayla savastım.Ruyalarıma girdi.Kabuslar gördüm ve panık atak hastası oldum.
18 yasında falandım .üniversiteye gidecegim yıl...daha önce de gittiğim hatta yanında asistanlık yaptıgım doktor musvettesı ....diş için gittim kanal tedavısı..o gun içime bişey olacağı doğmuş gıbı kuzenıme gelsene benle dedım .gelmedi işi varmış.yalnız gıttım.özel bır klınık. 1+1 ev gıbı düşünün.yanında bir asıstanı var.50 yaslarında felandı doktor .gittiğimde asıstanını göndermişti .yalnızdı.tam hatırlamıyorum ya da ben ordayken gitmesini söyledi bi yere.dişimi tedavi ettı sonra asistanın durduğu cam olmayan,hasta bekleme odalarının olduğu yere götürdü burda bakayım burda daha iyi ışık dedı.kendine çektı benı.elinin goguslerıme götürmeye çalıştı ne yapıyorsunuz dıye bagırdım ıttım.bı yandan da sakın kalmalıyım ya bana birsey yaparsa modundayım.sonuçta doktor ve ırı yapılıydı.ığne yapıp benı uyusturabılır.bu düşünceler ışık hızıyla beynımden gectı.benim karşı koymamla tamam sakın ol felan dedı.ama tıtrıyorum ben o an.şuan da bu olay aklıma geldıgi için titriyorum.hiçbişey olmamış gibi masasına gıttı bı daha ki randevun su tarih felan dedı .ben gitmek istiyorum deyip hızla çıktım oradan ama o kadar kotuydum ki ya daha kötüsü olsaydı dıye günlerce kendime gelemedım.ya karşıma cıkarsa ya ben ararsa...utanmaz adam o zaman ev teli vardı evı aramış randevum var dıye ....ben bu olayı bı tek kuzenıme anlattım.kimseye anlatamadım .o gece nefesım kesildiğimi nefese alamadığımı çok iyi hatırlıyorum ve artık her kötü bır sey yaşadığımda nefesım kesilir.Bu olayı gerçekten unutmuştum ta ki dünkü profesörü okuyana kadar.yıne kotu oldum.Allah boylerının dünyada ahirette de cezasını versın

Ne sapiklar var keske bu sapikligin ameliyati falan olsa. Bugunde bir haber okudum midem kalkti insana kediye kopege cansiz mankene damacana tecavuz edeni gordu gozlerimiz ama elektirik diregine tecavuz edenin ruh hali beni korkutuyor
o da mı olmuş demedıgımız bır gün olacak mı acaba ?

Back