Midemde başka sorun olduğunu söylemedi doktor sadece ekşi acı yememeye çalış dedi Allah var iştahımda iyidir
Ama yulaf ezmesini sütle yemek zorunda değilsiniz şöyle söyliyim ben yulafı blenderdan geçirip süt, muz, ceviz, tarçın tozu, elma dilimi ekleyip ocakta kaynatıp yiyorum çok sade gelirse zevkinize göre bal, pekmez ekleyebilirsiniz sadece yulafa su ekleyipte kaynatabilirsiniz inanın sadece süt ekleyip yemekten hem daha lezzetli hemde daha faydalı valla ayıptır söylemesi hemen tuvalete gidiyorum yulaf yediğimde. Bu yüzden şiddetle tavsiye ederim. Dediğim gibi süt olması şart değil hatta çoğu kişi su ekliyordu ben sütü çok sevdiğim için süt ekliyordum. Onun dışında kefir içiyorum tavsiye ederim diyeceğim ama süt ve süt ürünleri ile ilgili sıkıntınız var sanırım ona bi şey diyemiyorum. Akşam yemeğinde hiç ekmek yemem ben ve mutlaka çorba olur alışmışım çorbasız yemeğim olmuyor çorba olmazsa salata yapıyorum. Ha birde en başta söylemeyi unuttum aç karna kalkınca içecek suyun içine tarçın kabuğu ve limon ekleyip onu içiyorum önce oh miss :)