- 2 Şubat 2013
- 2.323
- 405
- 363
Merhaba arkadaşlar... Benim sivilce sorunum lisede ortaya çıktı. doktora gittim krem jel vs verdi 4 ay düzenli kullandım ve cildim bebek teni gibi oldu. o kadar güzeldiki ne leke ne iz hiçbirşey yoktu. 1 2 yıl sonra yeniden başgösterdiler. ve bu sefer çıkan sivilce kalıcı izler bıraktı. kırmızı lekeler bıraktı. bir türlü geçiremedim. neler kullandım tonla para döktüm dermokozmetiklere. ama hiçbiri işe yaramadı. ve roaccutane a başladım. sivilcelerim geçti ama lekelerim olduğu gibi kaldı. derinleşti bir kaçı çukurlaştı.:2: tedavi bittikten bi kaç ay sonra lekeler baya silikleşmişti o kadar mutlu oldumki. ten rengime dönmeye başlamıştı ama sonra yine kırmızılaştı ve şuan çok kırmızı kendimden iğrendim resmen aynaya bakamıyorum ya herkes abartma diyor ama ben çok takıntılıyım:2: bugün doktora gittim... doktor direk senin lekelerin için lazer lazım dedi ilaçla falan uğraşma geçmez dedi. dibe çöktüm resmen bu arada lekelerim 2 buçuk yıllık ve sadece yanaklarımda ve ceviz büyüklüğünde alanda iki yanağımdada... kışın tca kullansam dedim doktorda kullan ama kahverengi leke kalma olasılığı çok yüksek dedi. keşke gitmeseydim diyerek çıktım odasından yani. çok hassasım çok takıntılıyım. bu lekeler geçermi Allahımdan umudumu kesmek istemiyorum ama doktor bile bnlar kremle geçmez dedi:2: önerilerinizi yada benm gibi olanlardan moral vermelerini bekliyorum. kendimi özgüveni çok düşük ve güçsüz hissediyoruum. çirkin değilim olmadığımı biliyorum... ama bu lekeler bütün güzelliğimi mahvediyo:2: okuyan herkese teşekkürler...
Son düzenleme: