• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yıllanmış sivilce lekeleri...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Patti

Çizgisiz Avarel
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.323
405
363
Merhaba arkadaşlar... Benim sivilce sorunum lisede ortaya çıktı. doktora gittim krem jel vs verdi 4 ay düzenli kullandım ve cildim bebek teni gibi oldu. o kadar güzeldiki ne leke ne iz hiçbirşey yoktu. 1 2 yıl sonra yeniden başgösterdiler. ve bu sefer çıkan sivilce kalıcı izler bıraktı. kırmızı lekeler bıraktı. bir türlü geçiremedim. neler kullandım tonla para döktüm dermokozmetiklere. ama hiçbiri işe yaramadı. ve roaccutane a başladım. sivilcelerim geçti ama lekelerim olduğu gibi kaldı. derinleşti bir kaçı çukurlaştı.:2: tedavi bittikten bi kaç ay sonra lekeler baya silikleşmişti o kadar mutlu oldumki. ten rengime dönmeye başlamıştı:31: ama sonra yine kırmızılaştı ve şuan çok kırmızı:31: kendimden iğrendim resmen aynaya bakamıyorum ya herkes abartma diyor ama ben çok takıntılıyım:2: bugün doktora gittim... doktor direk senin lekelerin için lazer lazım dedi ilaçla falan uğraşma geçmez dedi. dibe çöktüm resmen:31: bu arada lekelerim 2 buçuk yıllık ve sadece yanaklarımda ve ceviz büyüklüğünde alanda iki yanağımdada... kışın tca kullansam dedim doktorda kullan ama kahverengi leke kalma olasılığı çok yüksek dedi. keşke gitmeseydim diyerek çıktım odasından yani. çok hassasım çok takıntılıyım. bu lekeler geçermi:31: Allahımdan umudumu kesmek istemiyorum ama doktor bile bnlar kremle geçmez dedi:2: önerilerinizi yada benm gibi olanlardan moral vermelerini bekliyorum. kendimi özgüveni çok düşük ve güçsüz hissediyoruum. çirkin değilim olmadığımı biliyorum... ama bu lekeler bütün güzelliğimi mahvediyo:2: okuyan herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar... Benim sivilce sorunum lisede ortaya çıktı. doktora gittim krem jel vs verdi 4 ay düzenli kullandım ve cildim bebek teni gibi oldu. o kadar güzeldiki ne leke ne iz hiçbirşey yoktu. 1 2 yıl sonra yeniden başgösterdiler. ve bu sefer çıkan sivilce kalıcı izler bıraktı. kırmızı lekeler bıraktı. bir türlü geçiremedim. neler kullandım tonla para döktüm dermokozmetiklere. ama hiçbiri işe yaramadı. ve roaccutane a başladım. sivilcelerim geçti ama lekelerim olduğu gibi kaldı. derinleşti bir kaçı çukurlaştı.:2: tedavi bittikten bi kaç ay sonra lekeler baya silikleşmişti o kadar mutlu oldumki. ten rengime dönmeye başlamıştı:31: ama sonra yine kırmızılaştı ve şuan çok kırmızı:31: kendimden iğrendim resmen aynaya bakamıyorum ya herkes abartma diyor ama ben çok takıntılıyım:2: bugün doktora gittim... doktor direk senin lekelerin için lazer lazım dedi ilaçla falan uğraşma geçmez dedi. dibe çöktüm resmen:31: bu arada lekelerim 2 buçuk yıllık ve sadece yanaklarımda ve ceviz büyüklüğünde alanda iki yanağımdada... kışın tca kullansam dedim doktorda kullan ama kahverengi leke kalma olasılığı çok yüksek dedi. keşke gitmeseydim diyerek çıktım odasından yani. çok hassasım çok takıntılıyım. bu lekeler geçermi:31: Allahımdan umudumu kesmek istemiyorum ama doktor bile bnlar kremle geçmez dedi:2: önerilerinizi yada benm gibi olanlardan moral vermelerini bekliyorum. kendimi özgüveni çok düşük ve güçsüz hissediyoruum. çirkin değilim olmadığımı biliyorum... ama bu lekeler bütün güzelliğimi mahvediyo:2: okuyan herkese teşekkürler...

cildin için argan yağını kullanmanı öneririm

ilaç kullanmışsın ama etkisi geçtiğinde tekrarladığına göre doktor haklı olabilir. lazer tedavisi olan arkadaşlarım var ve işe yaradığını gördüm..

ilaç kullanmışsın ama etkisi geçtiğinde tekrarladığına göre doktor haklı olabilir. lazer tedavisi olan arkadaşlarım var ve işe yaradığını gördüm..

lazer tedavisini araştırdım ama daha çok lekelenenler olmuş yaşadığım şehir çok küçük imkanlar o kadar kısıtlıki... memleketime gidince bu uygulamaları yapan bir doktora başvurucam...

aynı dertten musdaribim. ben 2 kez roaccutane kullandım. sivilcelerimi geçirdi ama izlerime etki etmedi. doktorum bana da kremlerle olacak iş değil diyip. peeling başladı.. ama kesin geçecek demedi. salisilik asit peelingi yaptırdım ama artık mevsimi geçtiği için ona da devam edemicez. dermoroller ve laser seçeneklerim de varmış. inşallah kurtuluruz. kendimi çirkin bulmuyorum ama izlerin bizi çirkinleştirdiği de gerçek..

argan yağı bu lekelere etki edermiki birde sen kullandınmı?

benim cilt sorunum olmadığı için kullanmadım.
ama kullananlar yakınlarım faydasını gördü ama senin durumun çok ileriyse süper sonuç alacağını sanmam ama yinede dene istersen yalnız not:Aktarlarda satılan argan yağlarından alma onlar yemeklik yağ.cilt için eczane kozmetik vs. bi yerden almanı tavsiye ederim

çok ileri değil benim yanaklarımın sadece belli bölgelerinde bi kaç ta çukurluk var... ama kafaya takmamak elde değil...

aynı dertten musdaribim. ben 2 kez roaccutane kullandım. sivilcelerimi geçirdi ama izlerime etki etmedi. doktorum bana da kremlerle olacak iş değil diyip. peeling başladı.. ama kesin geçecek demedi. salisilik asit peelingi yaptırdım ama artık mevsimi geçtiği için ona da devam edemicez. dermoroller ve laser seçeneklerim de varmış. inşallah kurtuluruz. kendimi çirkin bulmuyorum ama izlerin bizi çirkinleştirdiği de gerçek..

ben daha önce gittiğim doktor güldü al şunu kullan geçer dedi ciddiye bile almadı abarttığımı söyledi bu gittiğimde direk böyle dedi bende anlamıyorumki hangisine inanayım kendimide dinlemek idtemiyorum çok takıntılı olduğum için abartıorum bilmiyorum ALLAHIM ne zaman isterse o zaman geçcek artık... salisilik asit peelingi nasıl bişey soyuyormu

beyaz kil + limon suyu + 1 ad. aspirin bunalrı ez ve maske yap yüzüne sür. 15 dk beklet yıka. sonuçtan memnun kalacaksın. çevremde kimse sölediysem memnun kaldı. ben de komşu kızından öğrendim onunda aynı leke ve çukurluklar iltihaplı sivilceleri vardı.

beyaz kil + limon suyu + 1 ad. aspirin bunalrı ez ve maske yap yüzüne sür. 15 dk beklet yıka. sonuçtan memnun kalacaksın. çevremde kimse sölediysem memnun kaldı. ben de komşu kızından öğrendim onunda aynı leke ve çukurluklar iltihaplı sivilceleri vardı.

maskeler ilgi alanıma giriyo:1: ne kadar bekletiyosun bide başka bişe koymuyonmu bide haftada kaç gün

Slm arkdşlar.Bende 2 defa Roaccutane tedavisinden sonra, baş edemediğim küçük siyah noktalar + kırmızı lekeler + derin kahverengi lekeler ile boğuşmaktayım. Kozmetik ürünlere döktüğüm paralardan usandım.Cildimde makyajda durmuyor artık,akıp gidiyor aşırı yağlanmadan.Yinede bir tavsiyesi olan varsa çok rica ediyorum,böyle bir sorununu ortadan kaldıran bir yöntem varsa paylaşmanızı rica ediyorum..:25:

$20140404_151655.jpg

Eklentiler

• $20140404_151655.jpg
    $20140404_151655.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 858
Slm arkdşlar.Bende 2 defa Roaccutane tedavisinden sonra, baş edemediğim küçük siyah noktalar + kırmızı lekeler + derin kahverengi lekeler ile boğuşmaktayım. Kozmetik ürünlere döktüğüm paralardan usandım.Cildimde makyajda durmuyor artık,akıp gidiyor aşırı
yağlanmadan.Yinede bir tavsiyesi olan varsa
çok rica ediyorum,böyle bir sorununu ortadan
kaldıran bir yöntem varsa paylaşmanızı rica
ediyorum..:KK25:

Merhaba contractubex Diye bi jel var genelde yanık ameliyat gibi izlerde veriliyo üç veya altı ay kullanman gerekiyo jel cildinde kuruyo sen
onu ister soy sonra yıka ya da direk yıka
sürekli kullandıktan sonra bi anda cildin
kabuk atıyo ve yavaş yavaş lekeler kayboluyo
günde iki kez kullanabilirsin 60 tl felandı en
son leke çok fazla kötü değilse geçirir ben memnun kalmıştım doktor yazmıştı

Back