• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılın yalakası ilan edildi

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.977
248
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına çağrılan Bilal Erdoğan için Spor Spikeri Ertem Şener Twitter’dan övgü yağdırdı. Başbakan için yapılan “Usta” belgeselinde de sunuculuk yapan Şener, Bilal Erdoğan için “adam gibi adam” dedi. Ertem Şener’in tweetine Basketbolcu Mehmet Okur’dan cevap geldi. Mehmet Okur, Şener’e; “ilk defa bu kadar bariz yalakalık” yaptığını söyledi.

$m.jpg

Yln yalakas ilan edildi - 27 Aralk 2013 Cuma 15:24

Okuyunca hemen aklımdan argo bir deyim geçti ama yazmayacağım...:ssz: Durduk yere ban yemeyelim...:15:

Adam gibi adam he... :37::27:

Namaz,abdest,oruç;insanı kötülüklerden alıkoyamıyorsa ya hakkıyla yapılmıyordur ya da göz boyamak içindir.:8:

Her namaz kılana,her oruç tutana cennetlik muamelesi yapmasalar olmaz.

Haber için teşekkürler.:38:

dini insanları manipüle etmek için kullanmayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum, bıraksalardı neyi manipülasyon için kullanırlardı, ya da kullanacak başka bişey bulsalardı bu kadar işe yarar mıydı?

Son düzenleme:
dini insanları manipüle etmek için kullanmayı ne zaman bırakacaklar merak ediyorum, bıraksalardı neyi manipülasyon için kullanırlardı, ya da kullanacak başka bişey bulsalardı bu kadar işe yarar mıydı?

ailece dindar sayılmayız, ama annem babam her zaman erdemli olmayı, yalan söylememeyi, başkasının hakkını yememeyi öğütledi. Cennet cehennem allah korkusu için değil, kendimiz için doğru düzgün olmayı öğütlediler hep. Dinin bu şekilde propoganda olarak siyasete alet edilmesinden nefret ediyorum insanlar bu kadar aptal olmasalar Erdoğan ve diğerleri yüz bulup donumuza kadar soymazdı. Ne oldu, adamlar soydu soğana çevirdiler ülkeyi ama yine bazıları "namaz kılan adam çalmaz" modunda :36: Bir de utanmadan alkışlıyorlar RTE'yi, Ebru Gündeş'i...iyi ki çaldınız, az bile biz sömürülmeye layiğiz alkışı :46:

"Adam" derken; maun suresinin işaret ettiği adamlardan bahsetmiştir belki..O işaret edilen adamların hası olduğu kesin..Anlamadan yargılıyonuz siz de :19:

Ertam Şeneri sevmezdim. Daha önceden de tarafını belli ederdi ama burada hakikaten basketbolcu haklı en barizi bu !
Genelde sevmediğim insanlarda bi kişilik bozukluğu oluyor acaba doğa üstü güçlerim mi var benim :27:

''Alnı secdeye değmek'' görüntü icabı bu eylemi gerçekleştiriyorsanız ak zihniyetlerin gözünde akça paksanızdır,
ne güzel...

Hele işin içinde çıkarlar,yükselmek,para varsa din iman yok !!!!!

Hayatımda alnımın secdeyi sayılı görmüştür ama nedense benim olmayan 10 kuruşu sahibine verebilmek için tıtısını yırtan salaklardanım,
bu yüzden ayakkabı kutularımda sadece ayakkabılarım var
ama ben o alnı secdeye güm güm değenlerden daha çok seviyorum Allahımı ve o kadar İNANIYORUM!!!

''Hırsızlık babadan evlada geçer''

Hırsızlık babadan evlada geçer- Dailymotion video

Hadi öptüm Bilal'im Ertem'im

Yılın yalakası yarışmasının birincisini açıklıyorummmmm
Oscaaaar goeees toooo Ertem Şener
Tebrikler 45 numara ayakkabı kutusu kazandınız:27:

Bir insanın düşünce ve ifade özgürlüğü , hiç bir zaman diğer bir insanın hakaret özgürlüğüne sebeb olamaz , olmamalı.

Arkasında durduğu kişi suçludur ya da suçsuzdur ; mevzu bu değil . Ertem Şener bu kişinin suçsuz olduğuna inanıyorsa ya da hadi inanmıyor , inanmış görünüyorsa ; bunu ifade etme hakkı vardır ama bir diğerinin hakaret etme özgürlüğü ???

Var mıdır ?

Yoktur değil mi ? Bende öyle düşünmüştüm .

Bir insanın düşünce ve ifade özgürlüğü , hiç bir zaman diğer bir insanın hakaret özgürlüğüne sebeb olamaz , olmamalı.

Arkasında durduğu kişi suçludur ya da suçsuzdur ; mevzu bu değil . Ertem Şener bu kişinin suçsuz olduğuna inanıyorsa ya da hadi inanmıyor , inanmış görünüyorsa ; bunu ifade etme hakkı vardır ama bir diğerinin hakaret etme özgürlüğü ???

Var mıdır ?

Yoktur değil mi ? Bende öyle düşünmüştüm .

burada mantık,değer yargıları,ahlaki kurallardan ziyade,inanılan görüşe göre şekillenir yorumlar.ya dibine kadar savunursun ya dibine kadar batırırsın o kadar,bunun içinde her yol mübahtır.ben bikaç kişi haricinde bunun aksini yapabileni görmedim.daha çok basit ve çocukça bir yarışma havasında olunduğunu " bak bak şu görüştekiler hiç yazmıyoo şu sıralar,neden acebaa " yada "hihoyt bu konuları açıp gündemi değiştirmeyin" tarzı yorumlardan bile anlarsın :9: zaten yeni üye olup şöyle bir yüzeysel okuyanlar,yazılanların çoğunun,düşündürmekten uzak hep birbirinin tekrarı olduğunu farkeder.:34:

yazdığın düşünce tarzı buradaki siyaset topiği için bikaç beden büyük yani aus,dolayısıyla sende öylesin :34:

daha en basit tercihlere saygılı olunamazken,kin duyulanın arkasında durana saygı beklemek gereksiz olur.:ssz:

bu arada beni her seferinde düşündürdüğün için teşekkürler :46:

Back