Yılın Üyesi

Yılın Üyesi

• Ankete Katılan
    126
  • Anket Kapalı .

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.945
248
Oylamalar 29 Aralık 2013 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

- Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

- Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir (yani kime oy verdiğiniz görünecektir),

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

tabii ki zeboşuma oy verdim.sağlığına da bir an önce kavuşup aramıza dönecek yine behlül'lü datlu muhabbetler yapıcaz onunla :)

Döndüğünde ona çok güzel bir KK hediyesi olacaktır bu birincilik , benimde oyum kendisini tanımadığım ama hastalık hikayesini bildiğim zeboşa ....

Kendisini şahsen tanımıyorum bende
moral olması ve sağlıkla kk gelmesi dileğiyle oyum Zebos a .

acil şifalar diliyorum.inşallah biran önce aramıza döner.özledik güzel kız:16:

Zeboş diyorum tanıma fırsatım olmadı ama gıyabında tanıyorum umarım bir an önce sağlığına kavulur ve döner bu kadar sevilen bir insan :34:

Yorumlarını okudukça gülümserdim (bazen çok sert olsan bile)...

Senin acınla hüzünlenip, sağlığına kavuşmanla gülümseyecek bir çok hemcinsin gibi birinci olman ve bunun yüzünde bir gülümseme oluşturması dileğiyle:16:

Keşke güzel haberler verebilseydim sizlere,zebosun kızkardeşi aradı yazın 2 ay yoğun bakımda kalmış..Biliyorsunuz sağlık sorunları vardı kendisinin,önce zattürre oldu onun tedavisi yapılacaktı..Şimdide boğazından 2 delik açılarak ses tellerine hortumla girmişler,şu anda konuşamıyor,ellerini hareket ettiremiyormuş..Doktorlar bekleme aşamasındaymış duruma göre tedavisi devam edecekmiş..İnanın daha fazla konuşamadım tıkandım resmen soramadım da fazla bişey..Hiç kolay değil elbette bunları konuşmakta,ama sık sık arayıp bilgi almaya sizleride haber vermeyi umut ediyorum..

Durum bu arkadaşlar bütün dualarımız zebosumuz için olsun,inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur..
Çok üzgünüm güzel haberler vermeyi çok isterdim..

Keşke güzel haberler verebilseydim sizlere,zebosun kızkardeşi aradı yazın 2 ay yoğun bakımda kalmış..Biliyorsunuz sağlık sorunları vardı kendisinin,önce zattürre oldu onun tedavisi yapılacaktı..Şimdide boğazından 2 delik açılarak ses tellerine hortumla girmişler,şu anda konuşamıyor,ellerini hareket ettiremiyormuş..Doktorlar bekleme aşamasındaymış duruma göre tedavisi devam edecekmiş..İnanın daha fazla konuşamadım tıkandım resmen soramadım da fazla bişey..Hiç kolay değil elbette bunları konuşmakta,ama sık sık arayıp bilgi almaya sizleride haber vermeyi umut ediyorum..

Durum bu arkadaşlar bütün dualarımız zebosumuz için olsun,inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur..

Allah yardımcıları olsun. Hem ailesinin hem zebosun. Gerçekten cok üzüldüm.

Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin başta Zeboş'a ve tüm hastalara

Back