Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadım çok heyecanlanıyorum :) Ama umudum kırılır diye iç sesimi susturmaya çalışyorum
susturma susturmaaa içinden nasıl geliyorsa öyle davran tatlı heyecanlar bunlarr miniğini kucağına aldığında daha büyük heyecanlar yaşayacaksin insallah :) umudunu da hiç kırma,kaybetme elbet bir gün o sıpalarr gelecek bizim kollarımıza o zaman acısını cıkarırızz tamam mı böyle motive et kendinii :)))

Yaa ne güzel yazmışsın içim kıpır kıpır olduu yarın sabahı zor edicem :) İlk işim tuvalete gidip test yapmak olcakkk tabi hasta olmazsam eğer inşallah olmam âmin :) Allahım umudumuzu boşa çıkarmasın kendime geldim teşekkür ederim ya :)

insallah gelir kırmızılar ama çifftt olanlarr da bendee teyzee olurum :) senii cokk iyi anlıyorum güzel arkadaşım emin ol sabrımızın mükâfatını alırız bir gün test yap ama güzel bi sonuç cikmazsa sakın üzülme tamam mı sonraa hemenn banaa yazz:&

Çok ama çok teşekkür ederim mutlaka yazicam buraya :) Allahım size güzel haber vermeyi nasip etsin buraya yazmak istiyorum teyze oluyosunuz diyeeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…