Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değişiyor bazen 1hafta kala bazen 3gün kala bazende tam adet vakti inşallah beklediğin gelmiştir.

Aynen çok yoruldum üzüldüm
Her ay bekledim hiç korunmadım
Evet hiç önemsemeyenlerin olur genelde ...
Demekki ben kötü biriyim ben burdan bunu çıkarıyorum Allah gönlüme göre vermiyo
Artık dua bile etmek içimden gelmio ki umudum sıfır sıfır
Nasıl umut biter die merak ederdim hep...

Kıyamam yaaa olur mu hiç neden kötü biri olasın.aksine allah sevdiği kullarına dert verirmiş. Zaten sınav dünyası kimisinin sınavı cok cocukla kimisinin engelli cocukla kimisininde hiç çocuksuz ya da uzun zaman ve ugraslardan sonra cocuk sahibi olmakla. Canım tevekkül beni çok rahatlatıyor.allahım hakkımda hayırlısını ver diyorum ve bırakıyorum düşünmeyi.bence sende umutlu olmalısın içimdeki his senin çok gecmeden güzel haberi alacağını söylüyor çokk aminnnnnn

Tamda bu dusuncelerdeyken kapiyi caliverir bebis.allah dagina gore kar verirmis hayirli olani isteyin.elbette var bi vakti saati.kimininki hemen kimininki biraz gec.
İnşallah öyle olur ilk defa bu ay karamsarım normalde sabırlıyımdır ama bu ay sabrım tükendi galiba pes ettim artık beklemekten yoruldum . Hayırlısı olsun diyorum yinede elden bişey gelmiyor

İnşallah öyle olur ilk defa bu ay karamsarım normalde sabırlıyımdır ama bu ay sabrım tükendi galiba pes ettim artık beklemekten yoruldum . Hayırlısı olsun diyorum yinede elden bişey gelmiyor
Senin benim isteyipte olanin,istemeden olanin elinden gelen hicbirsey yok.kul bu kadar aciz iste.rabbimin deryasi coookkk buyuk yuzmesini bilene.elbette uzulucez kuluz biz cunki.eksik olan yanlarimiz var.yoksa melek olurduk zaten.uzulucez belki kirmizilar gelicek.her gelisinde once uzuntu sonra yeni umutlar olucak bize.kimse icin bu sekil duygular gelmemisti icimden sanirim gercekten bu ay sikintidasin sen soyle derin bi nefes cek icine ve rabbim sen ol deyince olmayacak yok hayirli salih evlat nasip et isteyenlere ve bana de.umulurki faydasini gorursun.selametle.

Allah razı olsun canım ne güzel seyler yazmıssın inşallah ben rabbime sıgındım her konuda ilk önce ona sıgınıyorum

genelde adet zamanı oluyor bu ağrılar canım çünkü vücut adet olmaya çalışıp olamadığı için oluyor ama kişiden kişiye farklılıkda gösterebiliyor çünkü bazıları adet ağrısı çekemeden adet oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…