-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
Canim benim bu ay olmadi malesef yeniden çalışmalara basladikKızlaaar BATlar ne durumda güzel haberler bekliyoruz inşallah?
evet yaptım simdilik negatif gecikmenin 8. günü yarın cumaya kadar gelmezse kan tahliline gidicem gidip o kağıtta sıfırı görmek istemiyorumCanım yaptın mı test?
Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aya oluurCanim benim bu ay olmadi malesef yeniden çalışmalara basladik
8 gün de az değil ama çok mu stres yaptın yoksaevet yaptım simdilik negatif gecikmenin 8. günü yarın cumaya kadar gelmezse kan tahliline gidicem gidip o kağıtta sıfırı görmek istemiyorum
çok enteresan ya şaşırdım gercekten.evet yaptım simdilik negatif gecikmenin 8. günü yarın cumaya kadar gelmezse kan tahliline gidicem gidip o kağıtta sıfırı görmek istemiyorum
hayır yapmadım aslında adet olayımda incir kürüne başlıyım diye bekliyordum soğan içtim bilemiyorum cok anlamsız geliyor bu gecikme bana hiçbir belirtide yok hala olacağıma dair negatifleriide gördüm ama tek ihtimal 30 Kasım'da olan ilişkide olup çıkmaması8 gün de az değil ama çok mu stres yaptın yoksa
ah bide beni bi gorsen tamam diyorum yok ama niye gelmiyor bu kırmızılarrçok enteresan ya şaşırdım gercekten.
dur bakalım belki geç döllenmedir. yada çok stresli bir dönemdesin.ah bide beni bi gorsen tamam diyorum yok ama niye gelmiyor bu kırmızılarr
geç döllenme ihtimali var stres de yapmadım aslında 3 tane negatif gördüm ağlayıp sızlamadım hayırlısı diyorum artık gelsede incire balasam soğan suyu geçiktirir mi kidur bakalım belki geç döllenmedir. yada çok stresli bir dönemdesin.
yok canım sogan suyu gecıktırmez aksıne daha erken olmasını saglıyor. en azından bende öyle oldu.geç döllenme ihtimali var stres de yapmadım aslında 3 tane negatif gördüm ağlayıp sızlamadım hayırlısı diyorum artık gelsede incire balasam soğan suyu geçiktirir mi ki
sordum soğan suyu sayfasında ama cevap veren olmadı merak ediyorum akıntım çok oldu icerken ama kanama hiç olmadıyok canım sogan suyu gecıktırmez aksıne daha erken olmasını saglıyor. en azından bende öyle oldu.
evet aynen çok akıntı oluyor. benim agrımda olmustu.sordum soğan suyu sayfasında ama cevap veren olmadı merak ediyorum akıntım çok oldu icerken ama kanama hiç olmadı
evet canm bat a yakın 10 gün benim de oldu ağrıevet aynen çok akıntı oluyor. benim agrımda olmustu.
Bende soğan suyunu yeni bitirdim beklemedeyim akıntım ve ağrım var. Bugün test yaptım negatif ama kanda baktıracam çünkü pkoluyum döngüm belli değilevet canm bat a yakın 10 gün benim de oldu ağrı
bat geçtimi canim seninBende soğan suyunu yeni bitirdim beklemedeyim akıntım ve ağrım var. Bugün test yaptım negatif ama kanda baktıracam çünkü pkoluyum döngüm belli değil
30. Günü bitirdim canım ama bat tarihim belli değilbat geçtimi canim senin
anladım benim baya gecikti testler negatif inşallah gebelik yoksa gecikme yapmiyordur bu kür ama kullananların erken bile gelmiş adeti ne zaman kan testi yaptiracaksınm30. Günü bitirdim canım ama bat tarihim belli değil
Yarınanladım benim baya gecikti testler negatif inşallah gebelik yoksa gecikme yapmiyordur bu kür ama kullananların erken bile gelmiş adeti ne zaman kan testi yaptiracaksınm