- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
-
- Konu Sahibi MucizelerBenimle
önceki gebeliğimde bel agrısından anlamıştım. ama su an kendim için bunu belirti görmüyorum. vücudun dengesi sasmış durumda. ama senin için belirti olabilir.nasip canım belli olmaz inşallah hamilesindir. Normalde bel ağrım olmaz benim belirti olabilir mi diye düşündüm
Yalancı hamilelik belirtileri varya onları bile yaşasam sevinçten havalara uçuyorum, o derece hevesliyim ve istekliyim ama bekleyip bekleyip sonunda hayal kırılığı yaşayıncada ahh o zamanki izdarabı sorun bide... eminim her ay bu duyguları yaşayanız vardır. Artık bu ay son kez yaşamak ve olmayacaksada normal hayatıma dönmek istiyorum
Canim insallah hamilesindir cunki gununde baya gecmis Yani bence hamilesin ama gecen ay beni yaniltti sonrdan cikan cizgi yani olabiliyor ama ben hamile degildim...arkadaşlar bi sorum var yeterrr öhhgg bıktık senden diceksiniz ama ben sormazsam catlicam bugün gecikmemin 6.günü beklenen adet tarihimin ilk günü test yaptım bide 2.gunu testler nevatif diye bıraktım ikiside farklı marka testler bugün dikkatimi çekti 2sinde de silik pembe bi cizgi var ama ben 10 dkdan sonra bakmamistim bidaha şimdi gidip tekrar test aldim yarın sabah tekrarlayacağım sorum şu gebelik olmasa 1 ay da gecse silik 2.cizgi cıkar mıydı? lütfen bi fikir verin bana
LH fsh dan baya yüksek gelmiş canım srnin o yüzden pkolusun ama bunu düşürebilirsin hayıt ile düzenli içersen . Senin hamile kalmya engel degil yani benimkine göre benim 12 11 cok yüksek hamile kalmya engel o yüzden ben bu aydan ümitli degilim yineBen de sana yazmak için girmiştim :) Fsh 4,88 Lh 7,55 adetin 3. günü yapıldı hormon testi
Canım benim bir sene önce aynı test lh10 du. Yasmin kullandım 7,55 geriledi.LH fsh dan baya yüksek gelmiş canım srnin o yüzden pkolusun ama bunu düşürebilirsin hayıt ile düzenli içersen . Senin hamile kalmya engel degil yani benimkine göre benim 12 11 cok yüksek hamile kalmya engel o yüzden ben bu aydan ümitli degilim yine
Bana henüz baslamadı canım doktor ilaç bir ay bekleyeli kendiliğinden düşsün düşmezse ilaçr baslarız dediCanım benim bir sene önce aynı test lh10 du. Yasmin kullandım 7,55 geriledi.
Tugbahls sen yanliş hatirlamiyorsam Uni Kölnde tedavi görmuştün degil mi Dr Rahimi de?Tabikide ayni seyleri yasiyoruz katiliyorum sana. Oyle bi odaklandim ki herseyden elimi ayagimi cektim bebege konsantre olmaktan. Artik diger insanlarla konuscak muhabbet bile kalmiyo.
-Ee naptin napiyisun ,
+hiicc bebek calismalarina devam....
Cnm sende ne sıkıntısı var
anladm cnm hayırlısı benım ıcın ne dıcek bakalım dr yumurtlamam yoktu 21.gune kdr oersembe gıdıcem bakalmAslında hiç bir sıkıntı yok. Ne bir kist ne bir hormonal rahatsızlık eşimim de değerleri çok iyi. Adet düzensizliği falan da yok. Doktor diyor zaten bizim en sıkıntılı hastalarımız sebepsiz gebe kalamayanlar. Şimdi yumurtlama ilacına başlayacağım 5 gün kullanacağım takip yapacak. 3 ay yapacağız bunu dedi. Eğer yine olmazsa rahim filmi çektireceğim. Ama içimden bir his tüplerim ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylüyor.
anladm cnm hayırlısı benım ıcın ne dıcek bakalım dr yumurtlamam yoktu 21.gune kdr oersembe gıdıcem bakalm
Sonucumu dr a gostermeye gıdemedım cnm ılacta kullanmadım belkı yumurtlamısımdır kalan 7 gunde adet gunum bugun daha ses seda yok umut edıyorum hamıleyımdır ıns dıye dun gece ruyamda da gordumİnşallah canım.. İlaç falan kullandın mı peki?
Sonucumu dr a gostermeye gıdemedım cnm ılacta kullanmadım belkı yumurtlamısımdır kalan 7 gunde adet gunum bugun daha ses seda yok umut edıyorum hamıleyımdır ıns dıye dun gece ruyamda da gordum
bence gyonositol, inofolic gibi ilaçlar kullanabilirsin doktoruna sor. Bunlar yumurta çatlatmayı kolaylaştıran folik asitlerBana henüz baslamadı canım doktor ilaç bir ay bekleyeli kendiliğinden düşsün düşmezse ilaçr baslarız dedi
Bu belirtiler adet veya hamilelik belirtisi canım ilaçın böyle ağrılar yaptığını hiç duymadım.Kızlar 28 kasımda çatlatma iğnesi olmuştum. Bu haftasonu çok bel ağrım oldu arada kasıklarımda ağrıdı. İğnenin üstünden 12 gün geçince adete az zaman kala normal mi bu ağrılar iğneden mi kaynaklanıyordur. Bat ım 14-15-16 aralık
Canım yaptın mı test?ya dakkada bir lavobaya gidiyorum suan varsada azdır idrarda tekrar test almiyim diye sabahi bekliyorum yazicam mutlaka