Gebeliğe Hazırlık Yılın Son Şansı-Aralık (1-31 Batlılar)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalancı hamilelik belirtileri varya onları bile yaşasam sevinçten havalara uçuyorum, o derece hevesliyim ve istekliyim ama bekleyip bekleyip sonunda hayal kırılığı yaşayıncada ahh o zamanki izdarabı sorun bide... eminim her ay bu duyguları yaşayanız vardır. Artık bu ay son kez yaşamak ve olmayacaksada normal hayatıma dönmek istiyorum

Tabikide ayni seyleri yasiyoruz katiliyorum sana. Oyle bi odaklandim ki herseyden elimi ayagimi cektim bebege konsantre olmaktan. Artik diger insanlarla konuscak muhabbet bile kalmiyo.
-Ee naptin napiyisun ,
+hiicc bebek calismalarina devam....

Canim insallah hamilesindir cunki gununde baya gecmis Yani bence hamilesin ama gecen ay beni yaniltti sonrdan cikan cizgi yani olabiliyor ama ben hamile degildim...

Ben de sana yazmak için girmiştim :) Fsh 4,88 Lh 7,55 adetin 3. günü yapıldı hormon testi
LH fsh dan baya yüksek gelmiş canım srnin o yüzden pkolusun ama bunu düşürebilirsin hayıt ile düzenli içersen . Senin hamile kalmya engel degil yani benimkine göre benim 12 11 cok yüksek hamile kalmya engel o yüzden ben bu aydan ümitli degilim yine

Canım benim bir sene önce aynı test lh10 du. Yasmin kullandım 7,55 geriledi.

Kızlar 28 kasımda çatlatma iğnesi olmuştum. Bu haftasonu çok bel ağrım oldu arada kasıklarımda ağrıdı. İğnenin üstünden 12 gün geçince adete az zaman kala normal mi bu ağrılar iğneden mi kaynaklanıyordur. Bat ım 14-15-16 aralık

Tabikide ayni seyleri yasiyoruz katiliyorum sana. Oyle bi odaklandim ki herseyden elimi ayagimi cektim bebege konsantre olmaktan. Artik diger insanlarla konuscak muhabbet bile kalmiyo.
-Ee naptin napiyisun ,
+hiicc bebek calismalarina devam....
Tugbahls sen yanliş hatirlamiyorsam Uni Kölnde tedavi görmuştün degil mi Dr Rahimi de?

Cnm sende ne sıkıntısı var

Aslında hiç bir sıkıntı yok. Ne bir kist ne bir hormonal rahatsızlık eşimim de değerleri çok iyi. Adet düzensizliği falan da yok. Doktor diyor zaten bizim en sıkıntılı hastalarımız sebepsiz gebe kalamayanlar. Şimdi yumurtlama ilacına başlayacağım 5 gün kullanacağım takip yapacak. 3 ay yapacağız bunu dedi. Eğer yine olmazsa rahim filmi çektireceğim. Ama içimden bir his tüplerim ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylüyor.

anladm cnm hayırlısı benım ıcın ne dıcek bakalım dr yumurtlamam yoktu 21.gune kdr oersembe gıdıcem bakalm

Bu belirtiler adet veya hamilelik belirtisi canım ilaçın böyle ağrılar yaptığını hiç duymadım.

Merhabalar.Ben hap ile korunmayı bıraktıktan sonraki ay soğan suyu kullandım ve o ay hamile olduğumu adetimden 7 gün önce evde yaptığım testle öğrendim.Fakat 7.haftamda bebeğin gelişimin 5.haftada kaldığını boş gebelik olduğunu söylediler ve 23 Kasımda kürtaj oldum. Çevremde birçok arkadaşım bu şekilde boş geblikden kürtaj olduğu ay hamile kaldı ve doğum yaptılar.Ondan dolayı bende kürtajdan 10 gün sonra korumasız olarak tekrar başladık.Ovulasyon testime ve telefonumdaki yumurtlama takip programına göre 9 Aralıkda yumurtalama oldu ve değerlendirdim.Umarım bu ayın 23ünde adet olmam.Beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…