Yılın fıkrası :)

BenSergu

SATRAB
Kayıtlı Üye
3 Mart 2007
1.843
84
Kriz yüzünden işten çıkarılan bir akademisyen ile bir gazeteci yurt dışına çıkmışlar. Bir süre yiyip-içip eğlenmişler.
Doğal olarak paraları çabucak tükenmiş. İş aramışlar ve bir çitlikte hayvan pisliklerini ahırdan kürekle kazıyıp çöp römorkuna atma işi bulmuşlar. Bir süre çalışmışlar, başarılı olmuşlar, çiftlik kahyası da onları sevmiş ve hallerine acıyarak
"Size daha kolay bir iş vereceğim" diyerek onları yumurta paketleme işinde görevlendirmiş .
"Bunların irilerini ve iyilerini bu taraftaki kutulara, küçük ve kötülerini bu taraftaki kutuya koyacaksınız" demiş.
Fakat bizimkiler çok yavaş çıkmışlar, "Bu iyidir, değildir, küçüktür, büyüktür" tartışmaları ile işleri aksatmışlar.
Onları gözleyen kahya yanlarına gelmiş, "Siz Türkiye'de ne iş yapıyordunuz? " diye sormuş. Bizimkiler "Gazeteci" ve "Akademisyen" diye cevaplamışlar.
Kahya, "Belli belli, sizin Türk aydını olduğunuz belli" demiş.
"Çok iyi bok atıyorsunuz ama iyi ve kötüyü ayırt etmeyi bir türlü beceremiyorsunuz! .."
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süpeeeeeer:roflol: pazar günü yaşadığımız gazeteci maduriyetinden sonra cuk oturdu bu fıkra

Bence yanlış bir fıkra burada tüm Türk'lere yapılmış bir hakaret var. İnsanlar hepimizi aynı kefeye koymuşlar oysaki tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bu tür insanlar olabilir, bu nedenle tüm Türk'lere laf söylenmesini çok yanlış buluyor ve bu fıkrayı yazan kişiyi kınıyorum... Ayrıca fıkralar gülmek içindir, hakaret için değildir....Şahsen ben hiç komik bulmadım

değerli arkadaşım Türkiye'ye ve Türklere
hakaret benim şahsım adına yapacağım en son şey bile olamaz ..

bu konuda için müsterih olsun ..
burada sözkonusu olan ülkemizdeki bazı gazeteci ve aydın olduğunu sanan kesime yapılmış bir göndermedir ki ;
bu kesim ermenilerden özürler dilememizi isteyen,
teröristleri insan sınıfına koymaya çalışıp onlara destek çıkan ,
gerek aleni gerek sinsice Türk ve Türkiye karşıtı propaganda yapan aydın ve gazeteci kisfesi altındaki zümreye ithaf edilmiştir ..
hüviyetlerinde hak etmedikleri Türkiye Cumhuriyeti ibaresini taşıyan ama yaptıklarıyla sinsice bizleri sırtımızdan bıçaklayan adı aydın ve gazeteci diye geçen zümreye ithaf edilmiştir.
düşüncelerine saygı duyuyorum .

eğer aziz milletime yada ülkeme yapılmış en ufak hakaret benzeri bir şey hissetsem bunu buraya eklemezdim bundan emin olabilirsin.

saygı ve sevgiyle kal :)

Yanlış anlama yazan derken seni kasdetmemiştim. Bilemiyorum bende biranda sinirlendim belki konuya sizlerden çok daha farklı bir açıdan baktığım için böyle düşünmüş olabilirim. Çünkü bu dönemlerde Türkler o kadar çok gündemdeki ve o kadar çok yanlış anlaşılıyoruzki artık her tür lafa tavır alır oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…