Yıldönümümüz Cok kirginimm

Her insanın beklentisi aynı olmuyor işte.. ben olsam ben de kırılırdım ki kırılmıştım da zaten.. doğum günümde de yalnızdım, evlilik yıl dönümümüzde de, birkaç gün öncesinden tartışmıştık bu sebeple kutlamamıştı.. keşke erkekler de biraz düşünceli olsa..

neden yaptıklarınızda illaki beklenti beklediniz ki
ben olsam ki (hayatta bu kadar uğraşamam herhalde ) böyle bişey yapıyorsam karşılık beklemem
eşimin mutlu olmasına bakarım

bide çok kıyaslıyorsunuz yapmayın
ağlamış adam işte yazık.. zorlamayın

18 yıllık evliliğmizde toplam bir kere yemeğe götürdü bir defada işyerine çiçek yolladı.bide 10 yılda bir olur böle şeyler ki değeri biline diye gıcık espirisini yapar.takılıyormuyum çok nadir.sosyal medya saolsun herkesin kocası süperman ince nazik ve romantik.hal böle olunca bazen üzülüyorum sonra sıfır beklenti çok mutluluk felsemi işliyorum.

her erkek bir olmaz ki canım bazısı çok değer verir böyle şeylere bazısı hiç umursamaz onun kişilik yapısı ile ilgili bir durum... ve sen daha önceden eşinin böyle bir yapıda olduğunu bilmiyor muydun ? yani böyle şeyleri çok umursamadığını falan ..

yeni evliyim dhaa ama insan bekliyo kim istemez ki blmiyorum cok kirildim icime bisi oturdu sanki boyle

ben istemem. normalde sağlıklı, saygılı, sevgili ve huzurlu bir evliliğim varsa yılın 1 gününü hatırlandım mı hatırladı mı hatırladım mı unuttum mu unuttu mu bıdıbıdısıyla sonra beklentim karşılanmayınca 3-5 günü kavgayla geçiremeyecek kadar değerli görürüm o evliliği..
5 yıllık evliyim. hiç kutlamadık ama bizim için her gün özel her an özel. bi doğumgünlerini kaçırmayız ama onu da şatafatla kutlamayız onun dışında gerisi dediğim gibi..

ıkınızde aglamışsınız. bence daha uzatmayın. yenıden cmts gunu veya bugun ogunmuş gıbı kutlayın.

Yıldönümlerimizde 14 şubatta eşim alır hediye ben hiç almam. Bir kere de eşimin surat yaptığını bilmem. Burada odun kişisi ben oluyorum sanırım.

Kırmızı kalpler balonlar filmlerde oluyor sadece hatta oralarda bile olmuyor meredeyse. Bana garip ve yapay geliyor. Eşin bu kadar şaşaanın altında ezilmiş gibi duruyor, kendini daha da kötü hissettirmiş olmalı tüm o hazırlıklar. Morali bozulunca modu düşmüş. Kapıdan girince kocaman bir öpücük ve kucaklama, keyifle hazırlanmış bir yemek ve akşam belki bir film bile yeterli.

Bana bilmiyorum bir odanın içinin böyle güllerle bezenmesi, uçuşan baş harflerin oldugu balonlar.
Nişan degil söz degil ne bileyim
Ya çok odunum ya da gerçekten gereksiz mi geliyor bilmiyorum
Aynen bende öyleyim okadarki evlenmeden eşimle anlaşma yaptım doğumgünü evlilik yıl dönümü kutlamayı falan sevmem hediye alma almamıda bekleme diye onunda canına minnet tabi gerçi arada alıyo alma dememe rağmen ama :) bende de biraz odunluk var galiba :)

Abartsaydınız? Balonlar filan çok şey ya. Dans mans... Çok zorlama değil mi?

Ancak size hak veriyorum, ilk seneniz daha bir özel, daha bir kutlamalara olanak tanıyan zamanlar. Çoluk çocuk yok, genceciksin... İnsan bi ufak hediye bari alır gelir. Senede hatırlayacağı iki gün var şu adamların, bir doğum günü bir evlilik yıl dönümü, bi zahmet onları da unutmasınlar.

işten gelmişim yorgun argın, daha soluklanmadan eşim dans edelim yemek yiyelim üstüne bi de dışarı çıkalım dese ben de ağlardım
kasmayın bu kadar ya, her gününüz özel, güzel, huzurlu geçsin, özel günlerde, dışarı çıkmayacaksanız ikinizin de sevdiği yemeklerden yapın, rahat ama bakımlı giyinin, yemekten sonra uzanın sohbet edin, müzik dinleyin, film izleyin, uykunuz varsa da uyuyun ama zorlamayın hiçbir şeyi...

3 yıllık evliyim yıldönümüymüş aydönümüymüş çokta önemli şeyler değil bence.bızımde oyle çokta şaaşalı bi kutlamamız olmaz hatta hedıye falanda almayız ogunlere özel sadce bır yemege gıderız yeter.hatta 23 nısan yıldönümümüzdü yemege gıttık fenerbahce galatasaray macı ızledık döndük.mutlu huzurlu saglıkla yaşayabılıyorsak çokta önemı yok yıldönumu yaşgunu sevgılıler gunu falan

Acıdım size. Adınıza çok üzüldüm.Benim eşim bırakın yıldönümlerini ay dönümlerine kadar kutlar..İlk zamanlar her hafta sonu ya yemek, ya kucuk tatil, ya bi mekan kapatma.. çok sıkılmıştım artık. Ben unutsam bile kendisi unutmamı bile umursamaz, illa plan yapmıştır.Önce eve çiçekleri gönderir , aksam baska bir sürprizle kendisi gelir.Gün içindeki telefonları mesajları söylemiyorum bile. Hala ilk günkü gibi aşkla bakar bana, eve geldikten sonra tv miş , oyunmuş umrunda olmaz sadece benimle ilgilenir. Gönderdiği çiçeklerin biri solmadan diğeri gelir. Her zaman her yerde önceliği ben olmuşumdur.Ağzımın içine bakar bişey isteyeyim de alsın diye.. İnandınız mı? İnanmayın. Böyle bir tür yok.Böyle bir dünya da yok. Bunların tümü istisnasız oluyorsa zaten ben sıkıntı ararım ne yalan soyleyeyim :)
Siz yine hazırlıgınızı yapın, ona hediye de alın ama kendınıze de bi hediye alın. Askım sen unuttun ama bak ben kendıme de hedıye aldım deyın .. hiçbisey diyemez o zaman .Erkekler düz mantık. Emin olun siz bizim için odayı süslicem balon alırmısın gelirken deyin, balonu unutur :) hiç sıkmayın canınızı. 3 kere daha yapsanız adam değişmeyecek.Bunu diyen benzerini yaşamış bi dost

ilk yılda böyleyse 10 yıl sonrasını hayal etmek istemiyorum bile ,

özünde yoksa birdaha kendını yorma bu öküz kocana

Gerçekten kırılıyor insan . Değersiz hissediyor . Belki günlerce plan yaptın tüm gün yoruldun erkeklerin kılını kıpırdatmaması çok kırıcı.

Bizim evliliğimizin ilk yılları hep ramazana denk geldi, dışarı yemeğe çıksak ilahiler eşliğinde yemek yedik

E ondan sonra artık kutlamıyoruz tabiz

O yüzden ilk yıllar önemli, nasıl başlarsa öyle gider. Ama çok da zorlamamak önemli. Örneğin işi yoğunsa ve akşamları pek modunda olmuyorsa konuşup haftasonu kutlamanızı yapın. Evde birlikte hazırlanın veya dışarı çıkın. İkisi aynı gün olmaz ki zaten, sizin o plan da pek uygun değilmiş, günler çuvala mı girdi. Bir de ben oğlumun doğumgününe balon süslemeler falan yaptığım için de biraz çocuk işi gibi geldi yine. Eşinizin de tarzı olmayabilir.

Siz başka hayatlar ile kıyaslamaya girerseniz hiç mutlu olamazsınız şuanki durumunuzdan
Kendi içinize ve evliliğinize dönün
Evet eşiniz hatalı ve sorumsuzca davranmış ve açıklamış bence diğerlerini örnek vererek kıyaslama yapmayın
Sadece hatasını anlamasını sağlayın

kıyaslama olayına çok iğreti oluyorum. İlk sevgili olduğumuz dönemlerde bende çok yapardım. Ne mutlu olabiliyorsun ne mutlu edebiliyorsun öyle olunca.
Siz ilişki olarak teksiniz. Kimse sizin yaşadıklarınızı yaşamıyor. Size özel her anınız.
Keşke unutmasaymış ya da ufak bir çiçek alsaymış ama almamış ne oldu?
Yani dün o kırgınlığa, gözyaşlarına, mutsuz uyumanıza değdi mi?
Canınız sıkılabilir suratınız düşebilir ama çabuk toparlanıp o geceyi kurtarın. Bu seferlik olmuş bitmiş. Ama bugün eve geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi davranın. Bırakın üzüldüğünü gösterebilsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…