• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıldönümümüz Cok kirginimm

Rana0608

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
8
dun bizim 1 yilimizdi ben evimizde bos bir oda ayarladm arkadasmla masamizi hazirladm balonlarmiiz mumlar guller bas harfli balonlarimz akliniza gelen herseyle doldu tasti oda o kadr harika oldukiiii ben tum bi heycanla bunlari yaparken esimin umrunda bile degilmiss onun gözünde gordum bu gece ne kadar degerim oldugunu bir saat aldim hediye olarakda kenarina isimlerimizi yazdrdm ben o mutlu olsun keyfli vakit gecirelm die herseyi elimden geldgi kadar cabaladim o ise isten geldi uzandi yorgunm fln die konusuo biz sandk ki oda bizze numara ypio onunda kmdince süprizi var herneyse ben kndi suprizimi yaptm dans ediyoruz basbasa agladi bi anda utandi ozur dilerm bn senin icin bisy yapamadm hediye alamadim dedi yha burda sorun hediye degl bnm icin ama bu dha 1 yilimz onemli bi gun bu ne sorumsuzluktur oyle bi kirildm ki hicbirsey diyemedm ama suratm 5 kars olduu yne icime attm yemek yendi feln disari cikalim dedik yne bi sekilde sindirmeye calisiorum bi iki kere nereye gtcez dedi napcsz dedi cikacakmyz dedi ama uzanio telefndan videolara bakio tepem iyice atti yatak odasina gectk kavga koptu kndimi dha fazla tutamadm herseyi soyledim suratina hala icimde oyle bi ofke varki bahaneye bak bugn kndi arabasyla ise gtmemis kuzenimin esinin arbassyla gelmis o yuzden bisey alamamis onunla küstüler yeni barstilar suraya gdelmde esime bisey alalim dyememis eve gelncede gdeblrdi kendi keyfi icin iste dusuncesiz cok agladm icime batti oda agladi sma umrumda degl simdi siz olsaydnz napardinjz uzun oldu ozur dilerim +( karsi komsum kuzenim evli karside smdi onlarda nisanlilar dugunleri oluck brzda kiskanc insnlar birinin dogm gununde esi resmli pasta yaptrmsti bnm esim bna aman nolck bi pasta neki die cocugn yaptgni begenmemisti ayni sekilde digerinin eside dogum gununde yemege cikarmisti onada ayni seklde knsmustu smdi kndisi bna nie. Bi halt yapmadi degerm yokmus )))

Ben dokuz yillik evliyim ve sunu anladim ki evliliklerde yapilan en buyuk yanlis kiyas yapma.falan soyle yapiyor filan sunu aliyor diyerek yoktan sorun cikarma.inanin bunlarin hic onemi yok yani benim icin sorun bile degildir.her erkek ayni olmaz ki! Benim esim de oyle seyleri dusunup akil edemez ama ben onu o kadar iyi taniyorum ki bana verdigi degeri sevgisi cocuklara duskunlugu aileme saygisi.oysa ne surpriz yapmayi bilir ne oyle ozel gunleri kutlamayi.bu gibi seyleri dert edip sorun yaparsaniz hem kendiniz uzulursunuz hem evliliginizi yipratirsiniz.siz de yapmayin ki beklentiniz olmasin karsi taraftan.

Ben dokuz yillik evliyim ve sunu anladim ki evliliklerde yapilan en buyuk yanlis kiyas yapma.falan soyle yapiyor filan sunu aliyor diyerek yoktan sorun cikarma.inanin bunlarin hic onemi yok yani benim icin sorun bile degildir.her erkek ayni olmaz ki! Benim esim de oyle seyleri dusunup akil edemez ama ben onu o kadar iyi taniyorum ki bana verdigi degeri sevgisi cocuklara duskunlugu aileme saygisi.oysa ne surpriz yapmayi bilir ne oyle ozel gunleri kutlamayi.bu gibi seyleri dert edip sorun yaparsaniz hem kendiniz uzulursunuz hem evliliginizi yipratirsiniz.siz de yapmayin ki beklentiniz olmasin karsi taraftan.
yeni evliyim dhaa ama insan bekliyo kim istemez ki blmiyorum cok kirildim icime bisi oturdu sanki boyle

Dans ediyodunuz ozur diledi,agladi sobra televizyon karsisina mi gecti anlamadim.Unutmus olabilir ben ozel gunlere pek takilmam aglamasi,ozur dilemesi hosuma giderdi onemli degil gel buraya şapşik diyip operdim heralde.Surat asip kavga etmeye gerek yok cnm.

Resimli Pasta, zoraki masalar, işten yorgun gelen adamla dansetmeler. Bana böyle beklenti içinde olmak saçma geliyor. Evlilik iki kişi yapılıyor. Kutlaması da haberli olabilir. Yani yarın yıldönümümüz ne yapalım? Gibi bir yaklaşımla ortak bir yol çizilebilir. Yemeğw çıkarsın, kopmaya gidersib, tişört bastırırsın vs vs. Ne uyarsa.

Fakat doğumgünleri, yıldönümü gibi zamanlarda habersizmiş gibi sürpriz işlerine girmek çok sakil duruyor. Akşam işten gelen biriyle haldır huldur dans etmek...: ya da balon nedir? Olmuyor işte. Bitlis' te beş minare önündeki bir evin salonundayken Pretty woman sahnesine kastırmanın anlamı yok.
Hele doğumgünlerinde her yıl haberi yokmuş gibi yapıyor doğumgünü çocuğu ya... neyin kafası çözemiyorum. İşin özü Eşinize kızamadım. Bu kadar hezeyana gerek yok.

dun bizim 1 yilimizdi ben evimizde bos bir oda ayarladm arkadasmla masamizi hazirladm balonlarmiiz mumlar guller bas harfli balonlarimz akliniza gelen herseyle doldu tasti oda o kadr harika oldukiiii ben tum bi heycanla bunlari yaparken esimin umrunda bile degilmiss onun gözünde gordum bu gece ne kadar degerim oldugunu bir saat aldim hediye olarakda kenarina isimlerimizi yazdrdm ben o mutlu olsun keyfli vakit gecirelm die herseyi elimden geldgi kadar cabaladim o ise isten geldi uzandi yorgunm fln die konusuo biz sandk ki oda bizze numara ypio onunda kmdince süprizi var herneyse ben kndi suprizimi yaptm dans ediyoruz basbasa agladi bi anda utandi ozur dilerm bn senin icin bisy yapamadm hediye alamadim dedi yha burda sorun hediye degl bnm icin ama bu dha 1 yilimz onemli bi gun bu ne sorumsuzluktur oyle bi kirildm ki hicbirsey diyemedm ama suratm 5 kars olduu yne icime attm yemek yendi feln disari cikalim dedik yne bi sekilde sindirmeye calisiorum bi iki kere nereye gtcez dedi napcsz dedi cikacakmyz dedi ama uzanio telefndan videolara bakio tepem iyice atti yatak odasina gectk kavga koptu kndimi dha fazla tutamadm herseyi soyledim suratina hala icimde oyle bi ofke varki bahaneye bak bugn kndi arabasyla ise gtmemis kuzenimin esinin arbassyla gelmis o yuzden bisey alamamis onunla küstüler yeni barstilar suraya gdelmde esime bisey alalim dyememis eve gelncede gdeblrdi kendi keyfi icin iste dusuncesiz cok agladm icime batti oda agladi sma umrumda degl simdi siz olsaydnz napardinjz uzun oldu ozur dilerim +( karsi komsum kuzenim evli karside smdi onlarda nisanlilar dugunleri oluck brzda kiskanc insnlar birinin dogm gununde esi resmli pasta yaptrmsti bnm esim bna aman nolck bi pasta neki die cocugn yaptgni begenmemisti ayni sekilde digerinin eside dogum gununde yemege cikarmisti onada ayni seklde knsmustu smdi kndisi bna nie. Bi halt yapmadi degerm yokmus )))

Bence insanlarla esinizi kiyaslamayin. Erkekler kadinlar gibi degil. Gunleri kotu gecse bunu kadina cok hissettiriyolar. Esiniz dusuncesizlik etmis bu dogru. Ama bunun icin kavga etmeye degmez. Sahsen ben oyle bi supriz hazirlasam ve esim duyarsiz olsa kavga etmem ama bikac gun acisini burnundan kavgasiz olarak cikarirdim. Bu yuzden onem vermeyin sizde ve beklentiye de girmeyin.

Ay bunlar cok bayiltici seyler
Insan icinden gelmedigi birseyi niye zorlanyapsin ki
Deger gostergesi bu degil asla
Yanlis dusunuyorsun
Ben mesela yil donumumuzde
Esime supriz yapmistim
Saat hastasidir
Cok kaliteli bir saat aldim
Onuda bot kutusunun icine koydm
Eve girdigimizde yanina cagirdim onu
Arkama bot kutusunu sakladim
Sana supriizimmvar sarildim sarildim falan
O anladi hediye aldigimi ama bot kutusu tuhaf geldi bozuldu caktimiyor guya
Yinede suprizim mutlu etmisti
Kutuyu actti, bir hediye paketi daha
Surati oyle saskin ve mutluydu ki
Kutuyu actiginda yasadigi supriz onu mutluluktan ucurmustu, cok begendigi markanin, begendigi tarz saati...
O bana hediye almamisti
Ama o gun biz cok mutlu ve sevgi doluyduk
Onu mutlu etmek ondan guzel sozler duymak ve sevilmek yetti bana
Demem o ki, kisinin yapisina gore bazi syelerri yapmak ya da beklemek lazim
Sen bu sekilde ilerlersen gun gelir oda senin beklentilerin tarzinda sana suprizler yapabilir
Sende sinirlerini bozma ve uzulme

Bence esiniz romantik bi adam değil hamurunda yok ne zorlasanizda olmicak ben sizi cok iyi anlıyorum ama benim hep bi hatirlatma modum vardır :D kendimi bildiğim için eşime söylerim içinden gelmese bile kutla bi güler yüz bahçeden bi çiçek kopartılan getir ona bile mutlu olurum büyük yemeklere gerek yok ama yeterki unutmasın ilk senelerde hatirlamayan adam 20 30 lu senelerde evli olduğunu bile unutur bence siz alınmakta gayeeet haklisiniz bende aynı tepkiyi verirdim

Ben olsam bende kirilirim, ancak bu sizin degerinizi gostermez. Kavga etmek yerine tatliliginiz ve olgunlugunuzla ezseydiniz keske

ermeklerde unutkanlık olur yaklasırken tarih cıtlatmalısın.gem adam üzülmüş ne yapsın daha

Resimli Pasta, zoraki masalar, işten yorgun gelen adamla dansetmeler. Bana böyle beklenti içinde olmak saçma geliyor. Evlilik iki kişi yapılıyor. Kutlaması da haberli olabilir. Yani yarın yıldönümümüz ne yapalım? Gibi bir yaklaşımla ortak bir yol çizilebilir. Yemeğw çıkarsın, kopmaya gidersib, tişört bastırırsın vs vs. Ne uyarsa.

Fakat doğumgünleri, yıldönümü gibi zamanlarda habersizmiş gibi sürpriz işlerine girmek çok sakil duruyor. Akşam işten gelen biriyle haldır huldur dans etmek...: ya da balon nedir? Olmuyor işte. Bitlis' te beş minare önündeki bir evin salonundayken Pretty woman sahnesine kastırmanın anlamı yok.
Hele doğumgünlerinde her yıl haberi yokmuş gibi yapıyor doğumgünü çocuğu ya... neyin kafası çözemiyorum. İşin özü Eşinize kızamadım. Bu kadar hezeyana gerek yok.
+1000000000000

Bizim bu sene beraber ilk evlilik yıldönümümüzdü, aslında 2. ama 1. düğün zamanımıza denk geldi (nikah düğünden 1 yıl önce oldu) arada kaynadı, o yüzden birlikte kutlayacağımız ilk yıldönümdü:)
Eşim çok yoğundu o aralar ben unuttuğunu biliyordum, aslında hatırlatabilirdim plan yapalım gibi ama yok dedim ben güzel bir masa hazırlayayım başbaşa yeriz, içeriz vs.
Ama o gün üşendim hazırlamaya.:KK48: Akşam geldi eşim, hiç içeri girme dedim dışarı yemeğe gidiyoruz varana kadar da düşün bugün günlerden ne:rolleyes:
Anında hatırladı tabi, bozuldu, kızardı, ben de güldüm, şakalaştık, gidip yemeğimizi yedik, geldik. :KK8:Eşimi biraz tanıyorsam bir daha hayatta unutmaz. (büyük konuşmak gibi olmasın da)
Bence kavga ederek çok yanlış yapmışsınız, adam zaten hatasını anlamış , üzülüp ağlamış, daha niye üstüne gittiniz ki, değer göstergesi bu mu? Bundan sonra size sürpriz yapar merak etmeyin ama yapsa da ne kadar içinden gelerek yapacak, korkusundan aman huzursuzluk çıkmasın diyerek yapacak. Onun yerine tatlı tatlı davranıp, sizin hazırladığınız organizasyonu yapsaydınız, bir dahakinde bakın o nasıl hevesle plan yapacaktı? Zorla yaptırılan bişeyin ne kıymeti varki?

Unutmasi ya da bir şey almamasina takilmazdim ben olsam. Tatliligimla ezerdim onu.

Amaaa koltukta uzanıp elinde telefon, isteksiz isteksiz "napcaz cikcaz mi" vs diyen adami doverim.

Arkadasinla beraber mi kutladiniz evlilik yildonumunu onu anlamadim. Yani yaninizda ucuncu biri mi vardi?

Yaninizda biri mi vardi butun bunlar olurken?

Belirli bir yaşın üstünden sonra mı aşılıyor bunlar bilmiyorum ama yıldönümüymüş, doğumgünüymüş vs bunlar da beklentiye girmek anlamsız geliyor bana. hediye alacaksa size almak zorunda olduğu için değil içinden geldiği için alsın. bence böylesi daha değerli. beklenti içine girerek hem kendinizi hem ilişkinizi yıpratıyorsunuz bence.

5 yıllık evliyim hiç doğum günü evlilik yıl dönümü kutlamadık biz doğum gününde 12 den sonra gider öperim koklarım benim kocam bugünmu doğmuş diye o da gelir beni öper benimkinde bu kadar küçük şeylere takılmayın dün gece kutlayamadıysanız içinizde kaldıysa bugün yapın bir organizasyon tekrar kutlayın ve kımseyle kendinizi kiyaslamayin

Beklentinizi ne kadar dusuk tutarsaniz hayal kirikliginiz da o kadar az olur.
Evet ilk yil donumunuz ve beklenti icinde olmaniz normal ama erkek milleti iste. Odun.

Back