Yıldönümü

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
Merhabalar herkese :16:
1 buçuk ay sonra annem ile babamın evlilik yıldönümleri :16:
Fakat ne hediye alacağımı bilmiyorum :50:
Geçen yıl fotoğraflı saat almıştım,önceki yılda sevdikleri fotoğrafın boyutunu büyütmüştüm.
Artık fotoğraf görmek istemiyorum :37::3:
Ne alacağımıda bilmiyorum:5:
Yemek falan derseniz şimdiden söyleyeyim yaşadığım ilçe buna uygun değil :47:
Pastayıda zaten babam alacak herzamanki gibi :27:
Fikir verin lütfen:18:teşekkürler :39:

Fotograftalarindan takvim yaptir diyecektim ama ust uste uc sene fotografli biseyler vermis olursun :1:
Internetten alisveris yapabiliyosan uzerine mesaj, isim yazdirilan kupa bardaklardan alabilirsin. Ikisine ayri ayri hediye alabilirsin mesela parasal durumun uygunsa annene kucuk bir taki, babana guzel bir cuzdan gibi.

Fotograftalarindan takvim yaptir diyecektim ama ust uste uc sene fotografli biseyler vermis olursun :1:
Internetten alisveris yapabiliyosan uzerine mesaj, isim yazdirilan kupa bardaklardan alabilirsin. Ikisine ayri ayri hediye alabilirsin mesela parasal durumun uygunsa annene kucuk bir taki, babana guzel bir cuzdan gibi.
Annemin ağzını aradım ya babam öyle kupaya adını yazdırsa falan diye yok aman biz gençliğimizi yaşadık gitti,o ne ergenler gibi dedi :9:
anneme hırka babişe de t-shirt alayım dedim de yine kararsızım nöf:5:
ya anneler gününde takı almıştım:5:babamda cüzdan kullanmaz çanta kullanır.çantayıda annem alıcak:47::5:

Annemin ağzını aradım ya babam öyle kupaya adını yazdırsa falan diye yok aman biz gençliğimizi yaşadık gitti,o ne ergenler gibi dedi :9:
anneme hırka babişe de t-shirt alayım dedim de yine kararsızım nöf:5:
ya anneler gününde takı almıştım:5:babamda cüzdan kullanmaz çanta kullanır.çantayıda annem alıcak:47::5:

Hirka ve t-shirtte iyi fikir. Sonucta onlar hediyenin ne olduguna bakmazlar bile, ufacik biseyde olsa dusunmus olman bile onlari mutlu eder bence. Bizimkiler hicbir ozel gunu kutlamazlar, her sene gittigimde kiyafet gotururum genelde.

Annene güzel bir gömlek ve babana da güzel bir gömlek alabilirsin. hatta ikisinin tonları da birbirine yakın olursa çok hoş olur. çok güzel olur hatta yaa hayal ettim de :)

Back