Yıldönümü (:

bLoodless

Haklıyız Kazanacağız !
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
123
0
96
İstanbul
Arkadaşlar sevgilimle 1.yıldönümümüz pazartesi günü ve benim aklımda bir sürü şey var ne yapsam karar veremedim.İlk defa özel bi günümüzde beraber olucaz önceden ayrı şehirlerdeydik o nedenle özel olmasını istiyorum.Basit bi hediyeyle geçmesini istemiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var.Yardımcı olursanı çok sevinirim.

Öncelikle ikimiz adına esprili bi düğün davetiyesi bastırmak istiyorum.Tabi bütün davetiyecileri gezdim kimse az sayıda basmaya yanaşmıyo olur diyenlerde maliyetli olur diyo o nedenle kendim bi tasarım yaptım gidip bir digital baskıcıda güzel bi kağıda bastırıcam ama pek içime sinmedi siz bu şekilde bir süpriz yaptıysanız nasıl yaptığınız konusunda fikir istiyorum.

İkincisi ya o gün sabahtan brownie şeklinde minik minik süslü kekler yapıp kalp şeklinde kırmızı bi kutuya koyup hepsinin üstünede mum dikmeyi yada bi hediye sitesinde gördüğüm jartiyer kurabiye sepetlerinden yapmayı düşünüyorum.İşte burda deneyimsizim bana değişik şekillerde kurabiye kalıpları ve kurabiyeyi renklendirmek için gıda boyası,şeker hamuru vs.yi nerden bulacağım konusunda yardım etmenizi rica ediyorum.

Üçüncüsü beraber aldığımız nişan,söz gibi ciddi olayları değilde birbirimize bağlılığımızı temsil eden yüzüklerimiz vardı ancak benim akıllı sevgilim kendininkini denizde düşürdü :47: bende gidip eşini alıcam.

Şuan aklımdakiler bunlar farklı fikirlerede açığım yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni :16:

Anlayamazsanız diye resimde eklemeye çalıştım.Bu arada istanbul anadolu yakasında oturuyorum malzemeleri burda temin edebileceğim yerler önerin lütfen.
$kalp-sevgiliye-kek-aranjman-4219.jpg $bustiyerkalpbuketi7 copy.jpg

Son düzenleme:
Back