yıldönümü süprizi :)

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
selam arkadaşlar..
31 ağustos bizim evlilik yıldönümümüz. Eşim güzel bi süpriz yapacaktır kesın bundan hiç şüphem yok ama ben nasıl bi hediye almalıyım ona bilmiyorum kafam çok karışık ..eşim benm için çok değerli sizdede olduğu gibi bi yardımcı olur musunuz ?

Ben saat almıştım. Oda güllerle dolu bir masa hazırlatmıştı.. Saat ,cüzdan+kemer güzel olur. Ben birdahakinde bisiklet alnayı düşünüyorum

Eşim koyu fenerli olduğu için ona yeni çıkan bi tişört almıştım ve saati çalınmıştı saat aldım dünyalar onun oldu

Bizimde 10 Ağustos acaba eşim hatırlayacak mı ayrıca ilk yılımız aslında aynı gün kendininde doğum günü Normalde unutmaz böyle günleri ama bilemedim şimdi konunuza cevap değil ama bende bir an hatrlyck mı diye takıldım da

eşin belli etmez ama aslnda hatırlıyordur bence cunku ılk yılınız :) bnmkı su an suprız pesınde bana soylemeden yapıyo bellı edıyo tabı anlıyorum ama bellı etmıyorum bn ona

sıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/

Rica edin O güne kadar gelmesinler

Şu rengi çok aradın mı cidden gözlerim bozulacak

Şu rengi çok aradın mı cidden gözlerim bozulacak
sıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/ diyorum cnm
:)

Olur ya bence ben ne yapsam acaba o kadar yogunum kı hıc dusunemedım:)

ahh canm kaynana denen topluluk pek anlayıslı sayılmazlar ya ınsallah memleketten gondermezler uzun kalırlar orda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…