eşin belli etmez ama aslnda hatırlıyordur bence cunku ılk yılınız :) bnmkı su an suprız pesınde bana soylemeden yapıyo bellı edıyo tabı anlıyorum ama bellı etmıyorum bn onaBizimde 10 Ağustos acaba eşim hatırlayacak mı ayrıca ilk yılımız aslında aynı gün kendininde doğum günü Normalde unutmaz böyle günleri ama bilemedim şimdi konunuza cevap değil ama bende bir an hatrlyck mı diye takıldım da
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-yil-donumu.844081/
Buradaki konuya önerilerimi yazmıştım, bakmak isterseniz.
bakarm tesekkkurler :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-yil-donumu.844081/
Buradaki konuya önerilerimi yazmıştım, bakmak isterseniz.
Umarım öyle olur belirti yok şu aneşin belli etmez ama aslnda hatırlıyordur bence cunku ılk yılınız :) bnmkı su an suprız pesınde bana soylemeden yapıyo bellı edıyo tabı anlıyorum ama bellı etmıyorum bn ona
Rica edin O güne kadar gelmesinlersıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/
Şu rengi çok aradın mı cidden gözlerim bozulacaksıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/
pek oyle bı ınsanda degıller canm da denerım tabı :)Rica edin O güne kadar gelmesinler
sıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/ diyorum cnmŞu rengi çok aradın mı cidden gözlerim bozulacak
Belki kabul edeceği gelir :))pek oyle bı ınsanda degıller canm da denerım tabı :)
Olur ya bence ben ne yapsam acaba o kadar yogunum kı hıc dusunemedım:)sıkıntım su kı normalde bende evde soyle kartlarla falan bıseyler yapmak ıstıyorum ısten gelınce kapıdan gırer gırmez baslasın guzel sozlerı okumaya snra romantık bı sofra hedıyemı verıyorum super bı organızasyon aslnda ama asıl sıkntı kaynanamlar cunnku bız aynı evde yasıyoruz zor gıbı ınsallah memlekette uzun kalırlarda rahat rahat ,yaparım yoksa baya canm sıkılacak :-/ diyorum cnm
:)
evın ayrıysa bunu bı dusun derım hedıyende saat gomlek flan olsun hedıye ne kadar kucuk bı seyde olsa o ortamda baya buyukmus gıbı gorunecektır :)Olur ya bence ben ne yapsam acaba o kadar yogunum kı hıc dusunemedım:)