- 1 Şubat 2015
- 111
- 24
- 31
-
- Konu Sahibi marmalade93
Yıldönümümüze az kaldı martın 10unda tam 1yıl olacak erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım kızlar dün sevgililer gününde bana altın kolye almış ben de ona beşiktaş poları almıştım,daha önceden parfumü normal zamanda hediye olarak almıştım aksesuar kullanmadığı içinde saat fln alamıyorum bitek atkı sever kıyafet desen çok zor beğeniyor zevkimiz uyuşmuyor ya şaştım kaldım sizlerden her türlü öneriye açığım,teşekkürler:)
Vala romantik değil beşiktaşı tutuyor koyu fanatik onun dışında da yok yani internetten demin baktım da resim portremizi fln mı çizdirsem ikimizin aceba? Ne alabilirim o altın kolyeden sonra o beni yemeğe çıkarsa yeterli ama benım ona pahalı bişey almam şartherhangi bir hobisi, tutkusu vs var mı?
Elektronikte herşeyi var ya iphone çok istiyor onada param yetmez zengin değilimÇalışıyorsa düz beyaz ya da mavi gömlek üzerine de bir kravat her zaman kurtarıcıdır.
Çalışmıyorsa, ayakkabı, kitap, sevdiği bir filmin dvd'si, saat takmıyor demişsiniz ama alırsanız takar muhtemelen, eşofman altı dışarda giyilebilecek cinsinden, hertürlü elektronik, sevdiği bir bilgisayar oyunu, bahar geliyor şişme yelek ya da ince bir rüzgarlık. Bunlar geldi aklıma.
Bu adamın tek hobisi futbol mu?Elektronikte herşeyi var ya iphone çok istiyor onada param yetmez zengin değilimay neyse ayın 10una kadar düşünüp bulacam birşey artık sizde aklınıZa gelen herşeyi yazabilirsiniz açığım hertürlü öneriye yarın dersim var sabah yatıp uyuyayım ya iyi geceler
Bak bu iyiymiş işte aynen bakim bi teşekkür ederim :)Takımının battanıyesını uyku setini bornozunu falan alabılırsın yada duvar saatını bı arastr netten
Aynen bide içkiyi sever düşkün değilde jack daniels mı alsam diye düşünmüyor değilim bazenBu adamın tek hobisi futbol mu?
Birlikte cekildiginiz resimlerin begendiklerinizi fotografcida bastirip guzel bir album alip icine yerlestirin.Guzelce paketleyip, romantik bir notla hediye edebilirsiniz.Yıldönümümüze az kaldı martın 10unda tam 1yıl olacak erkek arkadaşıma ne hediye almalıyım kızlar dün sevgililer gününde bana altın kolye almış ben de ona beşiktaş poları almıştım,daha önceden parfumü normal zamanda hediye olarak almıştım aksesuar kullanmadığı içinde saat fln alamıyorum bitek atkı sever kıyafet desen çok zor beğeniyor zevkimiz uyuşmuyor ya şaştım kaldım sizlerden her türlü öneriye açığım,teşekkürler:)
Daha ne işte bence gayet mantıklı. Şişenin boynuna da kurdele bağla. Eşime yapmıştım ya ben bunu. Çok eğlenmişti.Aynen bide içkiyi sever düşkün değilde jack daniels mı alsam diye düşünmüyor değilim bazen
BilsemKendi ellerinle siyah-beyaz atkı ör. :)
Yani aslında jack daniels görünümlü kişiye özel bardak seti tasarlıyorlarmış onunla beraber jack danıels ı versem var ya bayılır.! Da samsunda onu yapan yeri nerden bulabilirim?Daha ne işte bence gayet mantıklı. Şişenin boynuna da kurdele bağla. Eşime yapmıştım ya ben bunu. Çok eğlenmişti.
Yani aslında jack daniels görünümlü kişiye özel bardak seti tasarlıyorlarmış onunla beraber jack danıels ı versem var ya bayılır.! Da samsunda onu yapan yeri nerden bulabilirim?
İnternetede güvenmiyorum ya birde annem kızar net yani kredi kartını kullandırtmaz numara vs istiyolarsa kapıdan ödemeyse sorun olmazda bi şehride dolanim belki yapan yer vardır daha 20günüm varİnternetten sipariş ver.
Bir çok alışveriş sitesinin kapıda ödemesi var artık. Buldumbuldum'a bir baksana, eğlencelişeyler var orda.İnternetede güvenmiyorum ya birde annem kızar net yani kredi kartını kullandırtmaz numara vs istiyolarsa kapıdan ödemeyse sorun olmazda bi şehride dolanim belki yapan yer vardır daha 20günüm var