Yıldızname

pes yani bir kişi bile baktırmamış anlaşılan,bız çocukken annem baktırmış bize,fal değil ama yıldızname eski kıtapı olan bır hocaya,bız 4 kardeş yaşadık denılenleri,açıkcası bulursam yıne baktıormak ıstıyorum,ama gerçekten elinde iyi kıtap olana

bikaç kişiden duydum doğruluğunu. ben de çok istedim baktırmayı.sonradan vazgeçtim cesaret edemedim. bana olumsuz bişey dese ben hep başıma gelecek korkusuyla yaşıcam.:18:
bide evlenirken çiftlerin yıldıznamesine bakılıyormuş galiba. tam bi bilgim yok.merak etmiyorum desem yalan olur :KK53:

bikaç kişiden duydum doğruluğunu. ben de çok istedim baktırmayı.sonradan vazgeçtim cesaret edemedim. bana olumsuz bişey dese ben hep başıma gelecek korkusuyla yaşıcam.:18:
bide evlenirken çiftlerin yıldıznamesine bakılıyormuş galiba. tam bi bilgim yok.merak etmiyorum desem yalan olur :KK53:

kötü bişey vrasada sölemıyorlar

arkadaşım ağbisine bir 40 yaşında bır hastalık kaza var demiş,40 yaşında kaza geçirip hastalandı ve öldü.

pes yani bir kişi bile baktırmamış anlaşılan,bız çocukken annem baktırmış bize,fal değil ama yıldızname eski kıtapı olan bır hocaya,bız 4 kardeş yaşadık denılenleri,açıkcası bulursam yıne baktıormak ıstıyorum,ama gerçekten elinde iyi kıtap olana

benım annem zamanında baktırmıstı babam için iyi seyler solememişlerdi nitekim ölede oldu. :KK43:
banada ufak tefek nazar vs ıle ılgılı bişler demslerdı ama kuck sayılrdım . aslında bende baktırmak ısterdım ama ole seylere vakt bıle bulamıyorm

evet bende takipteyim bu konuyu yıldızname bakan birine ihtiyacım var

Yıldızname bakan işinin ehli biri olsa kahve tarot fallarınını peşini bırakkırım vallahi tek seferde kesin çözüm ama yok sanırım falcı bile bulamnıyoruz yıldıznameyi nasıl bulcaz :KK43: olanlarda söylemiyolar ki zaten poff ihtiyacımız var ama çare yok delircem yeminle :KK43:

Bende çok istiyorum.Duymuştum ama İstanbulda bile bulamıyorlar ben Antalyada nasıl bulayım

Instagramda yilidzname bakiyorum diyen bi kadinla tanismistim habire her yere yildizname bakilir yazip duruyordu
Neyse dm attim yildiznamemi bakiyorsunuz diye evet elli tl hesaba yatiriyorsunuz bakiyorum dedi
Yuh dedim engelledim ben de :KK53:

Yalniz cok talep vardi arama kayitlarinin fotosunu koymus kirk elli cagri vardi talebin sebebini hala anlayabilmis degilim.

Evet ışte,ilk ve son yildizname deneyimimi paylastim sizlerle :21:

Baktrmak istedginin kisinin ana adını veriyorsun.
Kitap aciyorlar belli saatleede bakiyorlar.
Bizim burda bi hoca var komsuyla gittik nazar duasi icin konu gecti yildizname kitap fln acarmsnz dedk tm su gun su saatte gelin dedi.parada almıyor gonluden koparsa veriyorsun biz 10 tl verdik.
Ama şimdi gitmedik yildizname baktrmaya cesaret edemedik psikolojimiz bozulur diye.
Bunu her hoca bakmaz ve bakamaz

Baktrmak istedginin kisinin ana adını veriyorsun.
Kitap aciyorlar belli saatleede bakiyorlar.
Bizim burda bi hoca var komsuyla gittik nazar duasi icin konu gecti yildizname kitap fln acarmsnz dedk tm su gun su saatte gelin dedi.parada almıyor gonluden koparsa veriyorsun biz 10 tl verdik.
Ama şimdi gitmedik yildizname baktrmaya cesaret edemedik psikolojimiz bozulur diye.
Bunu her hoca bakmaz ve bakamaz
Hangi şehirdesiniz acaba

X